Най-доброто за твоята красота! |Обади ни се: 0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Филтри

Категории с падащо меню

Избери продукти по:

 


 Информация за доставкa

 


 Преглед преди плащане

 


 Гаранция за оригиналност

 


 Връщане на закупени продукти

 


Методи на плащане


Нуждаеш се от помощ?

Обади ни се на:

0700 20 826


 

Living Proof

Роденият в сърцето на биотехнологията - Кеймбридж, Масачузетс - Living Proof е създаден от световни учени и експерти по красота, с една проста амбиция:

Да се конфронтира с конвенционалната мъдрост и да реши най-сериозните Ви проблеми с красотата.

С над 65 награди до днес, нашата компания продължава да разработва иновативни решения, които променят поведението на косата Ви - за главозамайващи, създаващи чувство на блаженство и повишаващи самочувствието резултати. Нашите продукти винаги спазват обещанията си.

А единствените, които могат да го докажат, сте Вие.

Дженифър Анистън

Съсобственик, Living Proof

ГРИЖИ

Всички шампоани, балсами и продукти за третиране не съдържат силикон,парабени и масла и осигуряват постоянна грижа за здравето на косата. Безопасни са за третирана с бои и химикали коса.

 

Специални предложения

Living Proof

                        

 

 

Living Proof

Living Proof

Living Proof е там, където красотата се среща с брилянтна наука. Роденият в сърцето на биотехнологията - Кеймбридж, Масачузетс - Living Proof е създаден от световни учени и експерти по красота, с една проста амбиция: да се конфронтира с конвенционалната мъдрост и да реши най-сериозните Ви проблеми с красотата. С технология от Масачузетския технологичен институт Living Proof откри и патентова нови молекули, неизползвани досега в грижата за красота. С над 65 награди до днес, компанията продължава да разработва иновативни решения, които променят поведението на косата - за главозамайващи, създаващи чувство на блаженство и повишаващи самочувствието резултати. Продукти, които винаги спазват обещанията си.

82

продукти

Продукти

«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Върни До Горе