Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
 • EUR
 • BGN
Най-добрите Марки

0

НОВО от NUGGELA & SULE

Дата: 2020-04-25

 

Добре оформeните вежди и мигли винаги са на мода. Независимо от промяната на стилове им през годините, те винаги ще си останат онзи завършващ елемент, подчертаващ елегантността на излъчването на лицето като цяло. А последният тренд диктува - по-гъсти мигли и по-плътни вежди. Ситуацията с веждите е като тази с косата - трябва да си ги отледаме, за да са красиви. 

 


НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ


Испанска козметична марка Nuggela & Sule, която предлага иновативни решения за косата и кожата допълва своето портфолио с грижа за веждите и миглите, като част от нашата красива визия. Цялата иновация приложена към заздравяването на косата се претворява като грижа за веждите и миглите. Получавате подсилен растеж, обемност, повече плътност и разбира се, пигментация. Всичко това с новите серуми, базирани на натурални съставки. 


МИГЛИ - ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ - СЪВЪРШЕН РЕЗУЛТАТ ЗА 28 ДНИ


 

 

Nuggela & Sule Amazonic Eyelash Strengthening Serum And Volumizing Serum е комплект от натурални серуми за мигли за подсилване на растежа, обема, плътността и пигментацията. 

Формула с натурални съставки и двойно действие. Клинично доказано - постига резултати, благодарение на новия подход, следващ естествените биологични ритми на организма. 

 
 • Стъпка 1: УКРЕПВАНЕ И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА МИГЛИТЕ

От едната страна имаш Серум за укрепване и заздравяване на миглите (видими резултати след по-малко 28 дни). Ден и нощ заздравяващото, укрепващо и подсилващо действие на серума доставя на миглите всичко необходимо за по-бързия растеж. 

 
 • Стъпка 2: НЕЗАБАВЕН ОБЕМ НА МИГЛИТЕ

От другата страна имаш Серум за обем с незабавен ефект. Серумът, който увеличава обема на миглите мигновено, осигурява по-голяма гъвкавост и устойчивост.

 


ВЕЖДИ - ПОВЕЧЕ ПЛЪТНОСТ И ГЪСТОТА


Nuggela & Sule Amazonic Eyebrows Densifier Serum Brush е перфектната терапия за уплътняване и заздравяване на веждите с постигане на повече плътност и гъстота. 

Серумът за вежди, създаден с мощни натурални съставки за постигане на по-плътни, по-дебели и по-гъсти вежди. Концентрирана формула, базирана на  Orgasol® NAT COS, патентован комплекс, който подобрява обема и излъчването на всяко косъмче от веждите. Обогатен с хиалуронова киселина и пантенол. 

Проектиран със специална четка за равномерно разпределение на серума и сресване на веждите. Действието на сресване упражнява масаж, който благоприятства проникването на съставките, стимулира притока на кръв и се постигат максимално добри резултати от серума.

 

 • Стъпка 1: ПРИЛАГАНЕ НА СЕРУМА ЗА ВЕЖДИ

Използвай серума преди грима и винаги върху чиста, суха кожа. С помощта на четчицата нанеси серума върху веждите. За интензивна терапия: Прилагай ежедневно в продължение на два месеца всяка сутрин и всяка вечер. За поддържаща терапия: Прилагай 2 до 3 пъти седмично един път на ден. 

 
 • Стъпка 2: МАСАЖ И РАЗРЕСВАНЕ С ЧЕТКА ЗА ВЕЖДИ

Не случайно серумът е проектиран с четчица за вежди. Тя е важен елемент от поддържането на веждите. След като нанесеш серума, разреши и масажирай върху зоната на прилагане с четката. Така ще стимулираш микроциркулацията. След 1-2 минути можеш да нанасяш грима, ако имаш нужда. 

 


ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМИ ЗА МИГЛИ И ВЕЖДИ


 • Възстановяват миглите и веждите, които са безформени, оредели или избръснати
 • Придава повече плътност и гъстота 
 • Подхранват безжизнените и слаби мигли и вежди
 • Предотвратяват падането и оредяването
 • Увеличава хидратацията към фибрата на косъма и постигат повече обем и блясък
 • Създават естествена визия с добре оформени черти
 • Спомагат за подчертаване на формите на лицето 

 


ЧИСТИ ФОРМУЛИ С НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ


Нищо не губиш, може само да спечелиш. Серумите са проектирани с чисти формули, базирани на натурални състваки от природата. Без съдържание на вредни елементи като силикони, парабени, сулфати и др. Дерматологично тествани. Подходящи и за чувствителни кожи и очи, както и за хора с лещи. С клинично доказани резултати. Могат да се използват и от мъже, и от жени. 

 


РАЗГЛЕДАЙ СЕРУМИТЕ >>> NUGGELA & SULE SERUM


 

 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда