Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

НОВО от PHYTOMER

Дата: 2020-07-28

 

PHYTOMER С НОВО ПРЕБИОТИЧНО ДОКОСВАНЕ ЗА ВАШАТА КОЖА 


Брандът, който поддържа кожата ви естествено здрава и красива, благодарение на морето и неговите благотворни елементи. Биотехнологията отключва силата на естествените морски съставки със завладяващи и безгранични ползи за кожата. 

Разполагащ с едни от най-модерните биотехнологични лаборатории, PHYTOMER ви предлага последното си иновативно решение за естествено красива кожа - Балансиращ и успокояващ серум за лице с пребиотици и пробиотици Phytomer Prebioforce Balancing Soothing Concentrate 30ml

 

ОТ СЪРЦЕТО НА МОРЕТО ДО ВАШАТА КОЖА С PHYTOMER


 

 

КАКВО Е ПРЕБИОТИК


Една от последните тенденции е в състава на козметичните продукти в грижа за кожата да присъства Pre-Biotic. Изключително важен компонент за здравословния тен и блестящото излъчване на кожата. 

Пребиотикът е хранителен източник за "добрата" микрофлора на кожата, по-често известна като бактерия. Също като нашия пръстов отпечатък, всички ние имаме собствена микрофлора екосистема, която е уникална за нас, съставена от "добри" и "лоши" бактерии. Буквално, ние сме покрити от глава до пети с микрофлора ( тя е като нашето продължение). Затова e от изключително значение да се поддържа балансирано ниво на пребиотик.

 

 

КАК СЕ ГРИЖИ ПРЕБИОТИКА ЗА НАШАТА КОЖА



За добре изглеждащата кожа със здравословен външен вид е важно да се гарантира, че ще има добра защитна бариера и то постоянно. Без нея екосистемата на кожата остава незащитена, което означава, че агресорите на околната среда, като замърсяването например, могат да проникнат по-лесно и да предизвикат поражения и раздразнения.

Пребиотиците предпазват и поддържат микробиома на кожата, като просто хранят "добрата" микрофлора, повлиявайки нивото на "добрите" и "лошите" бактерии. Това спомага за балансирането на деликатната микробиома на кожата за оптимална бариера, което води до защитен и здрав вид на кожата.

 

 

 

 

PHYTOMER ВИ ПРЕДЛАГА Prebioforce Balancing Soothing Concentrate


 

Универсален лечебен концентрат с морски пребиотичен комплекс с балансирано и успокояващо действие за всеки тип кожа, особено за чувствителна, стресирана и подлагана на различни процедури кожа. 

Формулиран с подхранващ морски комплекс Marine Prebiotic Complex от 4 натурални съставки, които имат за цел да предоставят разнообразие от хранителни вещества за естествената кожна флора. Обогатен с реминерализиращ морски комплекс Oligomer Complex с естествен морски магнезий, който доставя на кожата ценни микроелементи и стимулира клетъчната жизненост. 

 


 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОДУКТА >>> PHYTOMER PREBIOFORCE <<<

 


 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда