Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

НОВА МАРКА В ARLEN.BG

PERRICONE MD

Дата: 2020-11-04


 

Брандът създаден през далечната 1997 година и до днес продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

 

ЗА PERRICONE MDPerricone MD е холистична, тристепенна система за грижа към кожата и цялостен уелнес. Системата включва противовъзпалителна диета, основни хранителни добавки и локални решения за кожни проблеми, включително и уникален грим. Всеки продукт е формулиран с най-мощните активни съставки в прородата и проектиран чрез иновативни изследвания и обширни клинични и потребителски проучвания. 

 

 

СЪЗДАТЕЛЯТ НА PERRICONE MD


 

Компанията е създадена от д-р Nicholas Perricone, световноизвестен автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс “The Wrinkle Cure” и световнопризнат експерт по здравословно остаряване. Визионер с напредничаво мислене и специално отношение към остаряването, д-р Nicholas Perricone оспорва с всяко свое постижение закостенелите норми в индустрията за грижа към кожата чрез предимствата на здравословния начин на живот.

 

 

МИСИЯТА НА PERRICONE MD


Perricone MD се ръководи от стремежа към безпрецедентни иновации и упорит, безкомпромисен дух за най-високи постижения. Етикетът “Достатъчно добро” съвсем не е задоволителен. Именно затова вярата движи нестихващия ентусиазъм и подкрепя поетия ангажимент за постоянно постигане на целенасочени резултати. Брандът продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

 

 

През 2009 компанията прави най-големия си пробив в козметичната индустрия с лансирането на линията Cold Plasma, която се превръща в култ към грижата за кожата. През 2014 лансира уникалната колекция от козметични продукти за грим, наречена NO MakeUp, чието предназначение е да продължава да се грижи за кожата, независимо от факта, че е грим. 

 

СИНХРОННА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОТВЪН НАВЪТРЕ И ОТВЪТРЕ НАВЪН


Perricone Md е грижа за кожата, изцяло базирана на науката. Всеки продукт е с таргетирано действие и работи там, където природата е безсилна да помогне. 

 


ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАРКАТА >>> PERRICONE MD <<<


 

 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда