Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ SERIE EXPERT

Дата: 2021-06-21

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ SERIE EXPERT

 

Изберете професионална грижа за вашата коса от L'Oréal Professionnel

 

АРЛЕН Е ОФИЦИАЛЕН L'Oréal Professionnel ПАРТНЬОР ЗА БЪЛГАРИЯ

 

 

През юни една от любимите гами продукти L'Oréal Professionnel – Serie Expert, е изцяло преобразена. Новият Serie Expert е по-професионален, по-устойчив към природата и още по-любим на всички нас. Продуктите Serie Expert и техните професионални формули са създадени съвместно от учени-експерти и фризьори-артисти. Сега можете да откриете Serie Expert в обновени опаковки. Освен това, ще можете още по-лесно да избирате измежду звездни продукти за професионална грижа за коса.

 

Какво ново ще предложи Serie Expert?

 

 

Обновената гама съдържа само най-добрите продукти или още – най-продаваните и предпочитаните продукти Serie Expert в целия свят. Портфолиото Serie Expert е по-компактно, но гарантира същите професионални резултати, защитени от 43 патента. Сега е още по-лесно да изберете професионална грижа за вашата коса и да откриете фаворитите си от L'Oréal Professionnel.

 

Ще се влюбите в новия дизайн на продуктите!

 

Новите опаковки са с изцяло преобразен дизайн, за да бъде Serie Expert по-професионален, още по-атрактивен и по-устойчив към природата. Потребителите по света вече са влюбени в новите опаковки.

 

По-устойчив подход към природата.

 

Знаем колко важен е устойчивият подход и грижата за околната среда. Точно затова за новите опаковки Serie Expert се използва рециклирана и рециклируема пластмаса, а  фокусът при създаването на опаковките и продуктите е използването на по-малко вода. Производството на любимите ви продукти е въглеродно-неутрално, като емблематичните продукти за грижа за косата се произвеждат във фабрика на L'Oréal в Европа със система за пречистване на промишлената вода в затворен цикъл.

 

Бъдете сред първите, които ще се докоснат до новия, още по-професионален Serie Expert. Открийте обновената гама при нас.

 

 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук