Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

Начало Марки

AHAVA

Филтрирай

                        

 

 

AHAVA

AHAVA

AHAVA Козметика за лице и тяло с активни съставки от Мъртво море

 

ИСТОРИЯТА НА AHAVA


Водена от природата, науката на AHAVA проектира формули за пълноценна грижа към кожата, косата и тялото, с активиращи отвътре процеси. 

 

ЗАД БРАНДА - ПОВЕЧЕ ОТ КРАСОТА! 


  • СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРИРОДНИ ЕЛЕМЕНТИ

Вдъхновени от неоткрити преди това растителни екстракти и минерали, AHAVA позволява на природата да води нейните научни открития. 

  • БАЛАНСИРАНА НАУКА

Задължението на изследователите на AHAVA за иновации се съчетава единствено с желанието им да разберат човешката природа на телата.

  • АКТИВАЦИЯ ОТВЪТРЕ

Всеки един от продуктите на AHAVA не е просто грижа за кожата ви, той е нещо повече, подпомага кожата да се погрижи сама за себе си. Безценно. 

  • ПРОИЗХОД

Всичко започва с екип, посветен на изучаването, защитата и наслаждаването на чудесата на природата. Регионът на Мъртво море, локализиран в днешен Израел, е изключително богат на ресурси. Фокусът на учените и изследователите на AHAVA се насочва върху уникалните ползи на минералите и ботаническите екстракти и как те могат да бъдат трансформирани за една по-добра грижа към нас самите. Така се ражда AHAVA през 1988г.

 

С КАКВО Е РАЗЛИЧНА AHAVA


AHAVA е ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН! Комплексното изследване на природата, кожата и поведението на хората,  довежда до разработването на Osmoter ™. Минералният катализатор, действащ във всяка формула на AHAVA. Чрез използването на най-динамичните елементи на Мъртво море, тази научно балансирана смес от минерали осигурява изключителна хидратация на кожата. Osmoter ™ на AHAVA изтегля влагата и хранителните вещества от най-дълбоките слоеве на кожата до по-повърхностнитедълбините на кожата до външните си слоеве, където е най-необходима. По този начин продуктите на AHAVA активират кожата отвътре.

 

ЦЕННОСТИТЕ НА МАРКАТА


ЗАВИНАГИ ЕКО-ОРИЕНТИРАНА! Дълбоката връзка със Земята предопределя всяко решение на AHAVA, защото пустинята, която наричат дом, трябва да бъде поддържана. Съответно учените на AHAVA се стремят да въздействат минимално върху околната среда, кагато създават формулите. Пионери са в процеса на възстановяване на водата в производствената база на AHAVA. Това отразява тяхното екосъзнание, чрез използване на местната флора за филтриране на отпадъците и възстановяване на чистата вода в техния пустинен дом. Това е техният израз на вярата в баланса между природата и науката.

 

ОБЕЩАНИЕТО НА AHAVA


БЕЗ ВРЕДНИ ДОБАВКИ, БЕЗ ИЗЛИШНИ ОБЕЩАНИЯ, БЕЗ ИЗМАМИ!
Силна вяра в баланса между природата и науката. Ако се вгледате дълбоко във формулите на AHAVA, ще установите, че има много неща, който няма да намерите. Никога няма да намерите парабени в формулите, нито съмнителни съединения натриев лаурил сулфат (SLS), фталати и триклозан... Всички продукти са вегетариански, точно както продуктите на AHAVA винаги са били. Подлагат се на стриктно тестване за алергия и са одобрени за чувствителна кожа. Всички съставки са натурални, идващи от природата, не чрез ГМО.

 

1

продукти

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук