Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Цена

7лв. - 414лв.

Вид продукт за коса

 

 

Kerastase е една от най-известните марки за грижа за косата по света, а в основата на философията й е персонализираната луксозна грижа, която прави косата силна и красива отвътре навън. Продуктите Kerastase не просто се грижат за косата, а я променят и трансформират. Те носят в себе си иновативност и редки висококонцентрирани съставки, от които има нужда всяка красива коса.

 

Kerastase предлага емблематични серии, насочени както към нуждите на косата и скалпа, така и серии, ориентирани към потребностите на силната коса, за да я направят още по-красива.

 

Днес марката работи с най-добрите фризьори по света и създава иновативни продукти, които да отговорят на нуждите на всеки тип коса.

 


 

Начало Марки

Kerastase

Филтри

                        

 

 

Kerastase

Марката Керастаз е създадена през 1964 г. от Франсоа Дал, директор на Л'Ореал в този период. Kérastase днес е сред лидерите в грижата за косата. Модерните технологии са допълнени с качествени природни елементи. Това е една от най-известните марки за професионални продукти за коса в света. Насочена е изцяло към здравето и красотата на косата.

198

продукти

Продукти

Страница 1 от 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Общото мнение е, че Kerastase е една от най-популярните марки за коса

 

 

Повече от 40 години Керастаз внася иновативност в света на професионалните продукти за грижа за косата. Kerastase предлага ампули за ефективно лечение на скалпа, благодарение на авангардните технологии на Лабораториите на  Л‘Ореал. Един от най-популярните им продукти е техният шампоан за мазна коса. Марката има няколко наложени линии. Kerastase Densifique - серия за сгъстяване на косата с патентованата молекула Stemoxydine за повече плътност и жизненост на косата. Kerastase Chronologiste е най-луксозната серия на марката, която обхваща всички стъпки за сияйна коса. Серията Nutritive доставя богата хидратация на косата, а Resistance е предназначена за моментално възстановяване на силно изтощена коса. Избери подходящия за теб Kerastase шампоан, маска, балсам или олио и купи с експресна доставка.