Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Цена

2лв. - 120лв.

Вид продукт за коса

 


 Информация за доставкa

 


 Преглед преди плащане

 


 Гаранция за оригиналност

 


 Връщане на закупени продукти

 


Методи на плащане


Нуждаеш се от помощ?

Обади ни се на:

0700 20 826


 

Бои

Изборът на цвят е въпрос на вкус, но изборът на вид боя за коса има значение за здравето на косата и устойчивостта на желания ефект. Поради това боята за коса трябва да бъде безопасна и качествена, като професионална боя за коса е винаги добър избор.

Видове бои за коса

  • Безамонячна боя за коса, известна още като боя за коса без амоняк – постига резултат като оцветяващите частици, благодарение на специалната си формула, обгръщат повърхността на косъма и трайно се закрепят на нея. Ефектът от прилагане на боята се запазва толкова дълго, както при стандартното боядисване. 
  • Трайни бои за коса (перманентни бои) – особеност на този вид е съдържанието в състава на амоняк и водороден пероксид. Химическата реакция на тези два компонента позволява да се постигне стабилно и равномерно оцветяване. Водородният пероксид дълбоко почиства структурата на косъма от естествения пигмент, а амонякът осигурява проникването на багрилото. Осигуряват ярък наситен цвят. Ако имате сиви коси, професионална боя ще е най-доброто решение.

При нас ще откриете богат избор професионални бои, както и италианска боя за коса на водещи производители!

Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

ARLEN TV

Превръщаме тъмната коса в светла и модерна смесица от топли, шоколадови цветове

⭐️ПРЕВРЪЩАМЕ ТЪМНАТА КОСА В СВЕТЛА!

От тъмна коса в светла и модерна смесица от топли и шоколадови цветове? Не пропускайте това видео.

Как да боядисваме косата си в домашни условия

Как да боядисаме косата си в домашни условия?

Ще ви покажем в това видео как да го направите по най-лесния и достъпен начин.

Полезни съвети...

Как да изберем подходящия оксидант?

Оксидант се избира според желанието на наситеност на цвета. Колкото по-нисък процент изберете, толкова по-тъмен става цвета. По-ниските проценти са по-подходящи за покритие на бяла коса. Ако изберете по-висок процент оксидант, то по този начин ще изсветлите косата повече. Препоръчително е да се използва по-висок процент оксидант, когато желания ефект е да изсветлим корен или цялата коса.

Кои бои за коса са най-щадящи?

По-щадящи бои са безамонячните и тези на растителна основа. Безамонячните бои са предимно разработени за чувствителни, изтощени и тънки коси. Боите на растителна основа са подходящи за всеки тип коса, подходящи са и за чувствителен скалп.

Професионални бои за коса - какви са предимствата пред останалите?

Предимствата на професионалните бои за коса са, че те са с много високо покрие и са обогатени с подхранващи масла. Освен, че са висококачествен продукт, се грижат за здравето и за блясъка на косата ни. Професионалните бои винаги се използват с оксидант.

Какви са разликите между трайните амонячни и безамонячни бои за коса?

Разликата между трайните и безамонячните бои се определя от вида на структурата и състоянието на косъма на косата. За едни е по-подходяща амонячна, за други безамонячна. Ако на плътен косъм сложим безамонячна боя, тя ще бъде по-малко трайна и по-малко покривна, затова на пазара има и растителни бои, когато не можем да използваме амонячна, а искаме хубава покривност.

Могат ли да се използват самостоятелно металическите бои за коса?

Боите могат да се използват самостоятелно за получаване на желан оттенък върху основен цвят. Не може да бъде боядисана небоядисвана коса само с тях. Могат да се смесват с основни цветове. Боите Alfaparf с метален отблясък могат да се използват самостоятелно, защото съдържат основен цвят.

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда