Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
 • EUR
 • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

ПРЕДИМСТВАТА НА БОЯТА ЗА КОСА С РАСТИТЕЛНИ ПИГМЕНТИ

На пазарът се предлага изключително голямо разнообразие от различни по вид, състав и действие бои за коса. Не е лесно да се ориентираме, особено ако ще се боядисваме сами в домашни условия. Ако не знаете какво да изберете, то поне избягвайте това: цветове, които не покриват бялата коса; нюанси, които изчезват (измиват се) след 2 седмици; боя за коса, която дразни и увреждат скалпа, а в последствие и косата. 

 


КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТРАЙНО БОЯДИСВАНЕ С НАТУРАЛНА БОЯ ЗА КОСА? 


 

Самостоятелното смесване на различни компоненти за оцветяване на косата крие не малко рискове и ние не го препоръчваме. От друга страна, някои непроверени бои за коса могат да съдържат вредни съставки, оказващи въздействие върху здравословното състояние на скалпа, а в последствие и върху косата. Силно препоръчваме да избягвате непроверени и некачествени бои за коса. Химикалите в тях могат да увредят до 70% от защитната обвивка на влакното на косата, да дехидратират скалпа с предизвикан сърбеж и възпаления и да доведат до изтощена и безжизнена коса. А здравата коса, започва своя растеж и поддържа своята сила от здравия скалп. 

За тези от вас, които са любители на оцветяването на косата с естествени багрила, сме сигурни, че сте изпробвали най-различни начини за комбиниране на сурови багрила и въпреки това не всеки път сте постигали желания оцветяващ ефект и нюанс. Една от основните причини е неправилното съчетание на съставките и главно на техните количества. Оцветяването с кана е другата достъпна опция. Но при нея също има отклонения от цвета в зависимост от времето на приложение. Имаме ли друга алтернатива? 

 


ДА ИМАТЕ РЕСПЕКТ КЪМ КОСАТА И СКАЛПА СИ - НАТУРАЛНИТЕ БАГРИЛА ВИ ПОМАГАТ


 

Ако не харесвате конвенционалните перманентни бои за коса, които съдържат в състава си амоняк и водороден пероксид, които отварят косъма, за да може да се насити с оцветяващите пигменти, то тогава оцветяването на косата с натурална боя за коса е за вас. От нейния състав са изключени вредните съставки, които увреждат косата и причиняват дискомфорт на скалпа.

 

PHYTOCOLOR е първият ботанически пигмент, достъпен за всеки, който предоставя най-оптималния вариант за естествено боядисване на косата без компромис в крайния резултат по отношение на красотата и с изключително уважение към на скалпа и влакната на косата.

 


PHYTOCOLOR - БОЯТА ЗА КОСА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ


 

Благодарение на иновативните научни открития в областта на пигментирането на косата с растителни багрила, лабораториите на PHYTO Paris Laboratories успяха да намерят ботаническа алтернатива на традиционния химически процес на оцветяване на косата. В резултат на това, те проектираха оцветяваща формула (превърнала се в иновация за 2018), която в състава си съдържа до 74% натурални растителни пигменти (варират в зависимост от цвета) и постига интензивен, естествен цвят с бляскав нюанс при 100% покритие на бялата коса и нежно отношение към скалпа. 

Изключително чиста формула, с ниска вероятно за алергия, без съдържание на PPD и без резорцин (алергизиращи боядисващи агенти) със 100% респект към скалпа и влакната на косата. 

 

 • ТРАЙНА боя за коса БЕЗ съдържание на PPD (para-phenylenediamine)

PHYTOCOLOR не съдържа PPD (пара-фенилендиамин), тъмното багрило, известно със своя алергенен потенциал и основната причина за екземите по скалпа след процеса на боядисване. PHYTO заменят тази съставка с комбинация от оцветители, които са също толкова ефективни при постигането на по-тъмните нюанси, но рискът от алергии е сведен до минимум.

 

 • ТРАЙНА боя за коса БЕЗ съдържание на Resorcinol

PHYTOCOLOR не съдържа Резорцинол, химическо багрило, известно като ендокринен разрушител с дразнещ ефект върху кожата, очите и дихателните пътища. Във формулата на PHYTOCOLOR тази токсична съставка е заменена с багрило, което притежава същите ефективни действия, но е много по-малко сенсибилно (доловимо от сетивата).

 

 • Нежно докосване към скалпа

Перманентната боя за косата PHYTOCOLOR обещава нежно и безопасно отношение към скалпа. Това обещание се спазва благодарение на естествените защитни и успокояващи активни съставки за максимално уважение на скалпа.

~ EPALINE: Патентована активна съставка със защитно и успокояващо действие, тествана под дерматологичен контрол. Базиран на 100% растителни съставки, комплексът образува неведим защитен микрофилм върху скалпа и предотвратява раздразнения, възпаления и алергии.

~ Екстрактът от кора от хинап, естествено растяща в Южна Америка, със 100% растителен произход овлажнява скалпа и намалява чувството на дискомфорт. 


БОЯ ЗА КОСА, КОЯТО Е НАТУРАЛНА, НО ПРЕДЛАГА СЪЩИЯ КРАСИВ И ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕЗУЛТАТ


 

За да замени синтетичните оцветители и да направи палитрата за различни нюанси, лабораториите на PHYTO Paris интегрират до 74% ботанически пигменти (в зависимост от оттенъка в основата на цвета). Тези пигменти гарантират и перфектно покритие на бялата коса!

 

5 тинктурни растения в различни комбинации придават пълното сияние на 16-те цвята PHYTOCOLOR:

 

 

 • ЧЕРВЕНИ ПИГМЕНТИ: Бразилско дърво и брош
 • ЖЪЛТИ ПИГМЕНТИ: Кореопсис и жълтуга
 • СИНИ ПИГМЕНТИ: Облепиха

 

Фактът, че PHYTOCOLOR използва растителни пигменти обяснява защо в палитрата от цветове няма да намерите нюанс фуксия (розово) или флуоресцентно жълто: тези цветове не съществуват под формата на растителни пигменти! Затова пък ви гарантира естествена наситеност на цвета благодарение на багрилата на растителна основа, красота на косата чрез инфузиране на скъпоценни масла за поддържане здравето на влакната за коса.

 

Есенциални масла за запазване здравето на косата

 • Масло от жожоба и масло от монои (извлечено от цвете Tiare, омекотено в кокосово масло): Свързването на ростителните пигменти с ценните масла, даряват косата с мощен подхранващ и хидратиращ ефект. Есенциалните масла са богати на мастни киселини, проникват в сърцето на влакното, укрепват косъма отвътре и заздравяват косата. В резултат получавате коса, придобила сила и еластичност, гладкост и лъскавина, блясък и наситен цвят.


НАТУРАЛНА БОЯ ЗА КОСА С ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ


PHYTOCOLOR е проекция на силата на природата и науката в едно, като постига натурална боя за коса с висока ефективност и безопасност едновременно. Лесна за нанасяне, 30 минути престой с боята и наситено цветно излъчване на косата в продължение на седмици. Гаранирано покрива сиви и бели коси на 100%. 

Натуралната боя, която предлага перманентен цвят, който можете да постигнете у дома. Резултатът е толкова професионален, колкото когато напускате фризьорския салон - изпълнена с цвят и блясък. Всичко, което трябва да направите сега, е да я изпробвате!

 


РАЗГЛЕДАЙТЕ ПАЛИТРАТА ОТ ЦВЕТОВЕ >>> PHYTOCOLOR


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда