Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

 

RENE FURTERER

 

Експертът на етеричните масла

 

Избери продукти по:

Цена

29лв. - 165лв.

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

Вид продукт за коса

Начало Марки

Rene Furterer

Филтрирай

                        

 

 

Rene Furterer

Rene Furterer

RENE FURTERER

Експертът на етеричните масла

 

René Furterer, отдаден предшественик на красивата коса и експерт в етеричните масла, създава перфектната алхимия между високоефективни, изключително чувствени и 100% натурални активни съставки. Ритуалите за коса ви потапят в пътешествие на сетивата. Намерете иновативните формули с топящи се текстури, съблазнителни цветове и божествени аромати, богати на 100% натурални етерични масла.

 

René Furterer възприема честен, солидарен и отговорен подход в процеса на доставка. Най-добрият пример за ангажираността на марката е създаването на четири вериги за доставки.

 

René Furterer има привилегировано място в „haute coiffure“, перфектната сцена, въплъщение на красотата на косата. Творческият талант се изразява в шоутата на висшата мода в сферата на красотата, където вдъхновяващи и ослепителни модели дефилират по модните подиуми на Франция и по света, разкриващи съвършенството на своите прически.

 

Така René Furterer насърчава вдъхновението, художественото творчество и връзката, която е естествено изтъкана между модата и фризьорството.

 

 

51

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»