Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
 • EUR
 • BGN
Марки и Меню

0

Грабни -15% на всичко с код: BEAUTY + Безплатна доставка без ограничения с Box Now

Начало Марки

Марки

«1»

Kerastase

Марката Керастаз е създадена през 1964 г. от Франсоа Дал, директор на Л'Ореал в този период. Kérastase днес е сред лидерите в грижата за косата. Модерните технологии са допълнени с качествени природни елементи. Това е една от най-известните марки за професионални продукти за коса в света. Насочена е изцяло към здравето и красотата на косата.

181
продукти

NuggelaSule

 

Nuggela & Sule, компанията, посветена на грижата за косата и скалпа


Произведена в Испания, марката Nuggela&Sule се откроява в козметичната индустрия с начина, по който проектира формулите си. Всички те са базирани на натурални съставки и традиционни лечения, доказали своята ефективност поколения наред. Компанията залага на възобновяването на едни от най-успешните традиционни начини, средства и рецепти, съхранени в историята. В допълнение прилага своя талант и последни технологични иновации, за да проектира висококачествени и високоефективни продукти за коса и скалп. Така традицията е пренесена през поколенията и гаранцията за ефективност също. 

 

АНГАЖИМЕНТ КЪМ КРАСОТАТА


Nuggela & Sulé инвестира огромни ресурси в проучвания и проектиране на нови формули, за да предостави на клиентите си естествени алтернативи за красота, базирани на съставки от природата. Ангажиментът към красотата е в основата на компанията.

 

АНГАЖИМЕНТ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА


Марката е ангажирана и към опазването на околната среда. Дейно участва в Ecoembes Integrated Management System (IMS), система е насочена към предотвратяване и намаляване на въздействието на опаковките върху околната среда и управлението на отпадъците. Nuggela & Sulé се застъпва за устойчив бизнес модел, съчетаващ екологичната отговорност с икономическата ефективност, както и създава стойност за обществото в краткосрочен и дългосрочен план.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Nuggela & Sulé?


Защото начинът на мислене на компанията е различен. Защото уважава природата и работи съвместно с нея. Защото пази ценностите на традициите от миналото. Дори името й е нестандартно - Nuggela & Sulé. Произлиза от един от най-важните полинезийски острови, кръстен на бога на маорите Nga Sulé, в превод „син на небето“. Полинезийците почитали Nga Sulé, като се отнасяли към природата с уважение и се учили от нея ежедневно. Според бога на маорите традициите и мъдростта трябва да се предават от едно поколение на друго, за да се избегне загубата на знания и ценности. 

Козметиката на Nuggela & Sulé се основава на същата концепция за възраждане на традиционната мъдрост и природни средства в комбинация с най-новата технология, осигуряваща висококачествени продукти, даващи доказани резултати при решаване на проблемите с косата. 

52
продукти

Erayba

В Erayba имаме мисията да насърчаваме благосъстоянието и да носим щастие на всички общности, чрез красота. Ние подкрепяме и насърчаваме фризьори, колористи, преподаватели, стилисти и креативни умове да постигнат истинска красота.

Вярваме, че един по-добър свят е възможен чрез красота в съвършена хармония с природата.

81
продукти

Ohanic

Ohanic - естествена грижа за косата

 

Испанска луксозна и натурална марка за неустоима коса. Тя се основава на естествени съставки, като не съдържа химикали. Благодарение на това, те минимизират въглеродния отпечатък.

 

Изцяло веган продукти, които не съдържат нито животински съставки, нито животински производни, което прави въглеродния отпечатък по-нисък в сравнение с месната индустрия. 

 

Техните устойчиви опаковки са направени от хартия от устойчиви гори, а бутилките са направени от рециклиран материал и са 100% рециклируеми.

 

Формула на базата на растителни екстракти с:


0% сулфати
0% силикони
0% оцветители
0% добавена сол
0% peg-s
0% керосинови восъци
0% глутен
 
Екстрактът от грозде е основната съставка и вдъхновение за Ohanic, наред с многобройните и добре известни антиоксидантни свойства.

24
продукти

Miriam Quevedo

Miriam Quevedo е модерна и амбициозна испанка, която създава собствена марка, предназначена за ВИП клиенти от целия свят. Мириам Кеведо наследява безценния опит на фабрика за козметика, която в продължение на 35 години произвежда луксозни private label козметични продукти в Барселона. Линиите за коса и лице на бранда са без алтернатива на пазара и се класират в категория "Върховен лукс".

60
продукти

Biocolorists Therapy

Biocolorist's Therapy - Супер луксозна марка за коса - 100% произведена в Италия. Благодарение на своето изследване и желание да създада уникални продукти, вдъхновени от берберските племена, тя дава нов тласък на тези легендарни ритуали за красота, използвайки ги като основа за новата си линия продукти, наречена CanapaOil&MoringaOil.

 

Тя се състои от 6 иновативни продукта. Иновацията е представена от двете технологии Bi-Activesugar и Tri+Rygenity, които няма да намерите в никой друг продукт на пазара и които представляват новата граница в грижата за косата, представена от CanapaOil&MoringaOil.

 

Марката използва уникална и изключително ефективна комбинация от скъпоценни масла, аминокиселини, използвана от векове и нови патенти, предназначени да възстановят здравето, силата и блясъка на косата още от първото използване.

7
продукти

Bumble and bumble

И до днес марката остава страстно посветена на изкуството на фризьорството като генерира едни от най-забележителните идеи в областта на професионалната грижа за коса.

 

Мисията на Bumble and bumble е изцяло да трансформира сферата, като обучава и разработва автентични и иновативни продукти за всеки тип коса.

 

Марката предлага специални колекции, които да отговарят на всички нужди и да са подходящи за всеки тип коса и скалп, както и много разнообразни стилизиращи продукти. Сред най-популярните и любими колекции се отличават Hairdresser’s Invisible Oil, Curl, Bond - building и Thickening.

65
продукти

Moroccanoil

Moroccanoil е световен лидер и пионер в производството на продукти за коса на основата на масла, ето защо Мороканойл бързо се наложиха в задкулисната работа на фризьорите на модни дефилета

153
продукти

NUXE

През последните 25 години, NUXE е водеща марка за натурална козметика, създадена от Aliza Jabès и се е утвърдила като категоричен лидер в сектор, който в голяма степен е създаден от нея: фарма-козметиката. 

 

NUXE предлага разнообразна гама, която подминава очакванията на потребителя, задоволявайки напълно неговите нужди. Имената на продуктите разпалват емоцията и желанието, текстурите са фини и меки, ароматите – деликатни, изискани и чувствени.

 

Докосвайки се до тях, ще откриете луксозна, натурална, достъпна и ефикасна грижа. Съблазнителните аромати ще дарят сетивата ви с неповторимо омайващо изживяване, а текстурите ще обвият кожата в нежен воал и грижа.

 

82
продукти

Loreal Рrofessionnel

Loreal Рrofessionnel е най-големият козметичен концерн в света. Притежава стотици търговски марки в областта на грима, козметиката, продуктите за коса, парфюмерията и др. 

 

Сериите тотално обхващат всички нужди на косата и включват изключителни продукти за домашно приложение.  

 

Притежавайки широк диапазон за всеки тип коса, продуктите на марката предоставят подхранване и защита, необходими за красива, здрава и жизнена коса. 

132
продукти

Grown Alchemist

С изследователи от цял ​​свят Grown Alchemist преследва биологията на красивата кожа. В резултат на това грижата за кожата на марката съдържа естествени, биосъвместими съставки за всички ваши цели за кожа.

 

Grown Alchemist с гордост се гордее с екип от козметични химици, базирани в Лондон, Париж и Австралия, всички неуморно в преследване на перфектни формули, съставени от естествени технологии, които революционизираха традиционния подход към грижата за кожата, тялото и косата против стареене.

 

Марката възприема холистичен подход към грижата за кожата, вярвайки, че красотата на кожата зависи от глобалното здраве на всеки индивид и следователно продуктите за грижа за кожата трябва да действат на различни нива.

55
продукти

K18

10 години изследвания в областта на биологичните науки 

1 революционен пептид

 

 


 

Нашият K18Peptide ™ е патентован след сканиране и анализ на 1242 декапептиди, които покриват целия геном на човешки кератинови протеини.

След десетилетие изследване, открихме една уникална последователност, която дава ключа на науката към възстановяването на коси, повредени от химически услуги и термична/механична увреда, като ги връща обратно към първоначалното им младежко състояние - това е K18Peptide.

 

Патентованият K18 не е само временно решение - той е първият продукт, който използва биомиметици за повторно свързване на кератинови вериги, счупени веднъж от изсветляване, боядисване и химически услуги, като резултатът е мека, гладка, движеща се и здрава косакоято се усеща като чисто нова.


Колкото по-увредена е косата, толкова по-драматични са резултатите.Лекува косата само за 4 минути.

3
продукти

BIACRE

Продуктите на Biacre са формулирани и създадени в Тоскана, Италия. За марката, природата е източник на вдъхновение, затова тя се стреми към най-чистите суровини и съставки, отглеждани по етичен и устойчив начин. Компанията работи със сертифицирани органични екстракти от билки, съставки от растителен произход с изключителни формули, които подобряват естествените им свойства.

 

Бранда е привърженик на устойчивата красота, която е в хармония с природата, защото грижата за нея е грижа за самите нас.

 

„Ние сме влюбени в работата си и всеки продукт на Biacrè свидетелства за прозрачност и надеждност и разказва историята на една безгранична страст към грижата за косата.“

59
продукти

KEUNE

KEUNE СВЕТОВНОИЗВЕСТНА ФИРМА, КОЯТО НЯМА НУЖДА ОТ ПРЕДСТАВЯНЕ. ИМЕТО Й Е СИМВОЛ НА ВИСОКО КАЧЕСТВО, ЕЛЕГАНТНОСТ И СТИЛ. KEUNE Е РАЗВИТА МУЛТИНАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА. ГЛАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА KEUNE Е РАЗПОЛОЖЕНО В СОЕСТ, ХОЛАНДИЯ, КЪДЕТО В УЛТРАМОДЕРНА ФАБРИКА ОТ 20.000м² И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ СЕ РАЗРАБОТВАТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ВСИЧКИТЕ Й ПРОДУКТИ. ПРОДУКТИТЕ НА KEUNE СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ САМО В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ФРИЗЬОРСКИ САЛОНИ. ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ЛЕЧЕБНАТА СЕРИЯ CARE LINE, СЪЗДАДЕНА НА БАЗАТА НА ЕТЕРИЧНИ МИНЕРАЛИ И МНОГО ДРУГИ ЦЕННИ СЪСТАВКИ, ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗРАВЕТО, БЛЯСЪКА И КРАСОТАТА НА КОСАТА. ЕСТЕСТВЕНО - В ОРИГИНАЛ!

227
продукти

Kevin Murphy

Уникалните продукти KEVIN.MURPHY са създадени да доставят на косата сила и дълъг живот благодарение на отличното си качество 

Формулите на продуктите са проектирани да не утежняват косата.

Компанията използва микро култивиране и биологични практики на отглеждане за диво прибиране на реколтата, за да гарантира, че гамата KEVIN.MURPHY е с най-високо естествено качество.

Витамини и аминокиселини възстановяват повърхността на косъма, като го удебеляват и намаляват образуването на „цъфтящи“ краища. Съдържащите се овлажнители от масло от манго и масло от мурумуру в продуктите на KEVIN.MURPHY изглаждат кутикулите и омекотяват косата.

Фитовите екстракти от перуанска кора, баобаб, бамбук и портокалов цвят ефективно хидратират косата. Антиоксидантите от Какаду слива, орхидея, цвете на лотус и пустинен лайм намаляват счупването и възстановяват химическото увреждане.

Всички продукти за коса KEVIN.MURPHY са без сулфат, без парабени и не са тествани върху животни.

83
продукти

Davines

Основана в Парма, Италия през 1983 г. от семейство Bollati, Davines Group стартира като изследователска лаборатория, произвеждаща продукти от висок клас за коса за известни козметични компании по целия свят.

Пред 1992г. компанията се фокусира върху производството и разпространението на бранда Davines. В годините отваря офиси в космополитните градове в държави като Франция (Париж), Великобритания (Лондон), Мексимо (Мексико), Америка (Ню Йорк), Холандия (Денвър), Германия, Белгия, Хонгконг. Към днешна дата Davines присъства в повече от 90 държави по света.


Ние подтикваме хората да се грижат за себе си, за своята красота и за околната среда, чрез създаване на устойчиви козметични продукти, базирани на съставки от природата, в която живеем, работим и обичаме!” Davide Bollati, Президент на компанията.


Философията на компанията съчетава “Красотата” с “Добрината” - да бъдеш най-добрият в света, като създател на добър живот за всички, чрез красота, етика и устойчивост. Вдъхновяващи концепции за всеки един продукт - от формулата до дизайна, етика и опаковката. Davines вярва, че балансът между красота и устойчивост може да подобри както живота ни, така и света около нас. Затова и компанията се стреми да минимизира въздействието, което производствения процес оказва върху околната среда, като избира внимателно съставки и суровини за своите продукти, без да ги изчерпва. В Davines всеки продукт се ражда от интуицията, проектира се с майсторски дух, като се използват най-модерните козметични технологии. Формулировките на козметичните продукти благоприятстват използването на съставки от естествен произход, използва се енергия от възобновяеми източници, въглеродните емисии, отделени по време на производствения процес се компенсират с проекти за повторно залесяване и защита на горски проекти. Опаковките на продуктите са от рециклируеми материали, проектирани, така че да няма загуба на ресурси. И всичко това в името на идеала за устойчива красота като неразделно единство между красотата и доброто.

Вашата коса получава не само изключителна грижа с невероятен резултат, но и устойчиви продукти, създадени с отговорност към околната среда.

145
продукти

Paul Mitchell

Paul Mitchell – марка, която е невъзможно да не обичаш!

 

Първоначално козметиката от Пол Мичъл е направена като професионални продукти за грижа за косата и стайлинг. След толкова години позицията на компанията не се променя. Ето защо продуктите на тази марка предимно могат да бъдат намерени само в салони за красота и специализирани сайтове. Разпространявайки продуктите си само сред професионалисти, марката може да гарантира автентичността на своя продукт на крайния потребител, т.е. на клиента.

 

На Paul Mitchell и неговите чудотворни продукти за грижа за косата се доверяват не само Мадона и Дженифър Анистън, но и политици от световна величина. Всички, които не искат да пестят средства за грижа за собствената си коса, са готови да отдадат предпочитание на тази марка.

 

Само при нас ще октриете любимите серии на Paul Mitchell - Clean Beauty, Neuro, Tea Tree и Awapuhi Wild Ginger.  Пълната гама от продукти за грижа за косата!

202
продукти

Calinachi

Calinachi e семейна компания, с внимателно подбрани натурални съставки за постигане на сигурни и бързи резултати. С грижовни и щадящи компоненти, в хармония с природата! Съобразени с всички съвременни тенденции и иновации! Техните продукти са създадени с любов и висока прецизност, за да бъдат винаги на високо ниво! Без тестове върху животни!

21
продукти

LIERAC

 

LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

Пионер в активната фито-козметика, LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране.

 

79
продукти

Thalgo

THALGO e безспорен експерт в Морската козметология, с повече от 50 години опит в грижата за кожата, който изследва богатствата на Океана, за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

152
продукти

Rene Furterer

RENE FURTERER

Експертът на етеричните масла

 

René Furterer, отдаден предшественик на красивата коса и експерт в етеричните масла, създава перфектната алхимия между високоефективни, изключително чувствени и 100% натурални активни съставки. Ритуалите за коса ви потапят в пътешествие на сетивата. Намерете иновативните формули с топящи се текстури, съблазнителни цветове и божествени аромати, богати на 100% натурални етерични масла.

 

René Furterer възприема честен, солидарен и отговорен подход в процеса на доставка. Най-добрият пример за ангажираността на марката е създаването на четири вериги за доставки.

 

René Furterer има привилегировано място в „haute coiffure“, перфектната сцена, въплъщение на красотата на косата. Творческият талант се изразява в шоутата на висшата мода в сферата на красотата, където вдъхновяващи и ослепителни модели дефилират по модните подиуми на Франция и по света, разкриващи съвършенството на своите прически.

 

Така René Furterer насърчава вдъхновението, художественото творчество и връзката, която е естествено изтъкана между модата и фризьорството.

 

 

51
продукти

Filorga

Filorga Laboratories Filorga е науката, която оформя бъдещета ви кожа!

Б. , Инспириран от естетичната медицина, брандът е признати като експерт по кожното стареене, разработващ иновативни формули се е превърнал в абсолютен лидер на пазара. 

71
продукти

Milk shake

Създадена през 1999, z.one concept е най-бързо развиващата се марка на пазара за професионална козметика за фризьорски салони в Италия. Само за няколко години z.one concept се нарежда след водещите марки на най-конкурентния пазар в Европа - Италия. Експертите я определят като "най-новаторската млада марка през последните години". В момента z.one concept се продава се в повече от 42 страни на 5 различни континента и разполага с изследователски лаборатории в Италия и САЩ. Milk Shake е линия, предлагаща всички необходими продукти от дълбоко почистване до стайлинг за всеки тип коса, съдържаща природни съставки като млечни и йогурт протеини и плодови екстракти. Продукти, подчинени на идеята за естествена красота.

120
продукти

Institut Esthederm

Institut Esthederm е селективен френски бранд, вдъхновен от естествените ресурси на кожата, предлагащ адаптирана грижа, която да "превъзпита" кожата и да ѝ помага да се приспособи към околната среда и стреса. Institut Esthederm разглежда кожата като екосистема, която се намира в непрестанно взаимодействие с външната среда, но и с протичащите процеси вътре в нея. Ето защо в сърцето на всички формули е заложена философията, че не свръхтретирането, а превъзпитаването на кожата и функцията на клетките, съхранява младостта ѝ. Зачитането и стимулирането на естествените механизми на действие на кожата и тяхното подсилване гарантират защита срещу вредните влияния. Така формулите успяват да поддържат кожата млада и сияйна за по-дълго време. 

50
продукти

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup е модерен, дигитално ориентиран козметичен бранд, който винаги е начело на съвременните тенденции за красота. Лидер в глобалната козметична индустрия, NYX Professional Makeup е достъпна професионална линия грим с всеки нюанс, цвят и инструмент, необходими за създаване на грим на всяко ниво! Вкоренен в професионално артистично наследство, NYX Professional Makeup може да се похвали с успешен мултиканален подход в челните редици на дигиталните канали и търговската мрежа. Пионер в социалните медии, NYX Professional Makeup е една от най-влиятелните и най-високо класирани марки и е последвана от най-добрите влогъри за красота, Instagram звезди и техните милиони фенове!
Въпреки, че централата на бранда е в сърцето на Лос Анджелис, NYX Professional Makeup е глобална марка, която се предлага в над 70 страни от хиляди търговци на дребно, състоящи се от специализирани магазини за красота и мода, самостоятелни магазини и магазини за красота.

105
продукти

MARIA GALLAND

Добре дошли в света на Maria Galland! Представяме ви кралицата на красотата. В началото на 60-те години в Париж МARIA GALLAND улавя духа на епохата с нейната иновативна идея за запазване на младостта, красотата и сиянието на кожата. Заедно с екип от дерматолози, амбициозната дама създава уникална концепция за професионална терапия, създадена в съотвествие с последните резултати от изследванията и дългогодишния опит. Днес нейната рецепта за успех е последвана в повече от 10 000 салона за красота в над 45 държави по целия свят.

76
продукти

ALTERNA

Известна в света като най-високият клас професионална козметика за коса, ALTERNA e марката на тези, които търсят само най-доброто за себе си. Марката е световният лидер в професионалната грижа за косата. Формулирана с възможно най-качествените органични съставки от 7 континента, ALTERNA доставя уникални резултати, които се забелязват още с първото приложение. Цялата гама на марката е ориентирана към здравето на косите, като в нито една от формулите не присъстват дехидратиращите скалпа сулфатни съединения, враговете на косъма като триетаноламин, диетаноламин, моноетаноламин, минерални масла, парабен, глутен и други вредни съставки. Нещо повече - ALTERNA влага в продуктите си изцяло еко-сертифицирани органични ботанически съставки, с доказан произход и най-високо качество. Както подобава на краля в луксозната грижа за коса - всичките продукти съдържат комплекс за удължаване трайността на цвета (Color Hold).

69
продукти

Olaplex

 

Универсалната терапия за нова, възстановена коса – това е OLAPLEX!

 

Основатели на OLAPLEX са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Хоукър, които са водещи експерти в световен мащаб в областта на химията. Заедно те са създали химическа съставка, която действа само и единствено в полза на всяка коса. По такъв начин работи, че дори най-изтощената коса бива възстановена и всички разкъсани връзки в косата биват обновени.

Фризьори, колористи и хора, обичащи да се грижат за поддържането на изящността на всяка коса, се доверяват ежедневно на продуктите на OLAPLEX! Довери се и Ти!

Olaplex е нано-технология от бъдещето, която променя индустрията, защото възстановява прекъснатите връзки в косата по време на химичното й третиране и след това. Боядисването на косата никога не е било по-безопасно! Съставката е освободена от силикони и минерални масла, не съдържа сулфати, фталати, ДЕА, алдехиди и никога не е тествана върху животни.

17
продукти

Redken


 

REDKEN ПРЕЗ ГОДИНИТЕ


 • 1966 г. само няколко години след създаване то си, компанията постига 1.5 млн. долара годишен оборот. 
 • 1970 г. започва задълбочено обучение за професионални бизнес фризьори.
 • 1974 г. участва в първия си симпозиум.
 • 1980 г. стартира новата си серия Extreme, предназначена за укрепване на стресирната коса. 
 • 1980 г. марката се предлага в 13 държави.
 • 1987 г. Redken закупува американския Trevor Sorbi
 • 1990 г. Паула Кент влиза в класацията "ТОП 50 на дамите с успешен собствен бизнес"
 • 1992 г. Паула е обявена за една от осемте най-мощни бизнес дами от дамското списание Entrepreneurial Woman Magazine
 • 1993 г. L`Oreal Professionnel придобива Redken с годишен оборот над 160 млн.долара
 • 1994 г. брандът се преименува и препозиционира като модна марка, която диктува фешън трендовете.
 • 1998 г. Джери Рединг се оттегля от компанията
 • 2000 г. Redken започва сътрудничество с Fashion Week като става бекстейдж екипът от професионласти стилисти, грижещ се за визията на моделите.
 • 2010 г. Redken празнува своята 50 годишен юбилей
 • 2014 г. иновира стилизиращата си линия Styling и допълва иновативните продукти като Pillow Proof BlowDry & Flex
 • 2014 г. Паула се оттегля от ръководството на компанията в своя дом в Бевърли Хил 

 

ДНЕС REDKEN е световноизвестен, признат и многократно награждаван бранд, който присъства в 43 държави в световен мащаб. 

Данните от Гугъл показват, че има над 9 млн. търсения за redken на годишна база. 

 

МИСИЯТА НА REDKEN


Отдадена на това да подкрепя и вдъхновява фризьорите да „учат по-добре, да печелят по-добре и да живеят по-добре“ чрез иновативни продукти и задълбочени обучения.​ Брандът, заложил на персонализирания подход към клиента, строгите принципи на работа и трансформиращите изживявания.

Компанията се задвижва от енергията на талантливи хора, сътрудничи си с най-добрите фризьори и поддържа изследователска работа от първа класа. 

 

96
продукти

DARPHIN

 


DARPHIN e революционна марка в грижа за кожата, предлагаща професионални колекции от луксозни формули, базирани на уникални ботанически екстракти. Създадена през далечната 1958г от Пиер Дарфен, кинезитерапевт, с енциклопедични познания в областта на ботаниката с убеждението, че удоволствието играе голяма роля за повишаване на красотата. Именно затова формулите и етеричните масла, съдържащи се в линиите от продукти, оказват стимулиращ ефект върху тялото и ума. Силната му вяра, че с активни чисти съставки и подходящи масажни техники може да се постигне перфектната грижа за кожата и тялото, превръща бранда в любима марка по цял свят. 

Продуктите на DARPHIN са с натурален произход. Формулите са педантично прецизни. Всички ботанически съставки се събират в момент, когато активността на растението е най-силна. Така се запазва максимално действието му. И когато се комбинира с останалите растителни съставки, се постига ефективен и работещ продукт.

Днес марката принадлежи на Estee Lauder и се радва на изключителен световен успех.


 

1
продукти

ALTISSIMA

ALTISSIMA – Изберете красотата!

Италианската марка се стреми към безупречна визия. Основен ангажимент, който поема към клиента за неговата визия, е да я представи чрез здрава коса, всеотдайност, иновация и качество. Това са основните критерии, които следва марката при изготвянето на всички линии. Освен визията, излизат със силна мисия – Да предоставят на всички най-добрите продукти и услуги, по отношение на производителността и надеждността.

Нашите силни страни :

 • 100% произведени в Италия – Качеството и вниманието към детайлите е това, което дефинира Altissima. Всички продукти са напълно проектирани, формулирани и произведени в Италия.
 • Красота – Храна – Формулите на всички продукти са обогатени с хранителни съставки, които спомагат за подобряване на общото благосъстояние.
 • Необикновени аромати – Ароматите на всички продукти са внимателно подбрани след направени множество тестове и лабораторни изследвания, допринасяйки за подобрени формули, които обгръщат всички сетива.

 

АРЛЕН Е ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА COTRIL SPA GROUP

23
продукти

DIVA Professional

Всички продукти са създадени като идея, проектирани и тествани в Лондон от най – добрите британски професионалисти. DIVA PRO Styling работи и с един от световните Амбасадори на марката DIVA – Joseph Koniak- стилист, който е изградил много опит с години и е носител на множество награди. Работи в сътрудничество с едни от най- известните имена в световната модна индустрия – Christian Dior, Louis Vuitton и др. Уредите се предлагат в най – големите Британски вериги салони. Марката има 50% годишен ръст.

31
продукти

CHI

Продуктите на CHI - Farouk Systems Group се използват при оформянето на прическите и поддържането на косите на моделите при конкурси като Мис Вселена и Мис САЩ, както и в Latino Grammy и мн. др. Натурална коприна, билкови екстракти, протеини и много други естествени елементи са сред основните съставки, които правят продуктите на FAROUK SYSTEMS толкова желани и обичани в целият свят.

136
продукти

YON-KA

YON-KA е висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество. Отличните резултати, атрактивните терапии и безкомпромисното качество на продуктите, успяват да осигурят лидерски позиции на Yon-Ka в най-конкурентните световни пазари. Козметичните продукти на марката се разпространяват само в селективни козметични салони, спа центрове и клиники в над 60 държави.

78
продукти

OWAY

O.WAY или Organic Way = Пътят към здравословен и екологичен начин на живот

 

Брандът, който е резултат от пътуване и история

 

Компанията започва своето пътешествие в света на качествената козметика за коса и кожа през 1948 г. в Болоня, Италия и днес присъства в над 70 страни от света. 

 

Базирани на биодинамични, органични съставки, придобити чрез справедлива търговия, O.WAY създават агри-козметика за лечение на косата и кожата и терапевтични ритуали, комбиниращи изключителна ефективност със здравословна формулировка. 

 


Принципите на компания, запазени във времето

 

Дълбоко уважение към околната среда и насърчаване намаляването на отпадъците под всякаква форма. Производството стриктно следва всяка формулировка, опаковка, материал, отделно изделие или инструмент да са проектирани така, че да има минимално въздействие върху околната среда. В същото време да бъде за дълготрайна или многократна употреба и композирана или трансформирана в нов ресурс. Количеството пластмаса, използвана в производството е намалено с 99%. Готовата продукция се опакова в стъклени бутилки, стъклени буркани и алуминиеви тубички, които са напълно подходящи за многократна употреба и 100% рециклируеми. Всички инструменти, предмети и изделия във връзка с работния процес са изработени от дърво, стъкло, алуминий, органичен регенериран памук, рециклирана хартия и много други естествени екологични материали. 

С уважение към етичен и екологичен ангажимент, O.WAY затваря производствения цикъл, като изгражда две специални ателиета в непосредствена близост до производствения завод. 

 • ORTOFFICINA, земеделското имение на O.WAY на хълмовете на Болоня, където се отглеждат напълно официално растенията по биодинамични методи. Биодинамичният метод е най-здравословният и чист метод, който не изисква използването на химикали за получаване на чисти, ултраефективни етерични масла, хидролати и екстракти, които стават активни съставки в терапиите на OWAY.
 • ARTIGIANO, лабораторията за дървесина, където се проектират и произвеждат опаковки, мебели и предмети. 

 

В основата на всеки продукт е високата концентрация на ботанически активни съставки. Това ги прави невероятно ефективни, прилагани в правилното количество, както и разширява начина им на приложение за повече полезно действие. 

Агри-козметика (agricosmetics®), която създава O.WAY е начин на мислене, начин на живот, съзнателен избор. Създадена с грижа, съвест и внимание при всеки избор и действие. Създаваща качествени продукти, които зачитат околната среда и хората.

 

Екипът на O.WAY -  прагматични мечтатели, талантиви творци, фанатици на дизайна и неуморни изследователи на иновациите, които могат и правят настоящето и бъдещето ни по-устойчиво. 

 


Сертифицирани от природата

 

Двоен сертификат за качество - ISO 9001 + ISO 22716. Именно този двоен сертификат отличава O.WAY от другите компании на италианския и международни козметичен пазар. 

Двойната сертификация представлява система за управление на качеството в съответствие с най-високите стандарти за контрол. Двата сертификата се преплитат, като се добавят допълнителни строги изисквания, които оказват влияние върху контрола на продукта и върху производствения процес, като цяло. 

 


С любов към животните (PETA)

 

O.WAY формулировките не са и никога няма да бъдат тествани върху животни. Според европейското законодателство подобни тестове са забранени, като от 2004 г. се забраняват готовата продукция да се тества върху животни, а от 2009 г. се забранява тестването и на суровините. 

Фразата “Ние обичаме животните” не е случайна. С нея се изразява етичния избор на компанията да не прави износ на стоки към Китай, където вносителите са задължени да извършват тестове върху животни.

Притежател на PETA Cruelty Free сертификат. Брандът е признат и сертифициран от най-голямата световна организация за защита правата на животните PETA - People for the Ethical Treatment of Animals. 

 


Чистата вода 

 

В лабораториите на O.WAY се добива микробиологична чиста вода без необходимост от йонизиращо лъчение и химическа дезинфекция. 

 

Водата е основният компонент за много от продуктите, но е и носител на микроби и бактерии, които могат да замърсят формулировките на продуктите. За да се запази максимално чистотата на формулите, съдържащата се в тях вода се подлага на две естествени пречистващи процеси: обратна осмоза и озонизация. Благодарение на тази двойна обработка се получава микробиологично чиста вода, без да е необходимо подлагане на продуктите на йонизиращо лъчение и без да се налага използването на химически дезинфектанти.

 


Обратна осмоза и озонизация

 

Обратната осмоза е напълно естествен процес, който технологията е „взаимствала” от природата. Това е безопасна и ефективна система, която отделя водата от чужди вещества, чрез използването на специални мембрани, наречени полупропускливи (осмотични). Тези мембрани позволяват филтриране на чиста вода и задържане на чужди вещества, както в суспензия (хомогенна течност съдържаща неразтворими твърди частици), така и разтворени. След обратна осмоза следва процеса на озониране на водата. Озонът, естествена молекула, съставена от 3 атома кислород, унищожава всички остатъчни микроорганизми чрез окисляване, разграждайки клетъчната мембрана за няколко секунди. В резултат на тези процеси водата е микробиологично пречистена.

 


Най-добрите практики на O.WAY отвътре

 

O.WAY или Organic Way - Органичният начин на живот на компанията е във всичко. Като започва от използването на възобновяеми източници на енергия, електрически автомобили, рециклиране на материали, еко-устойчиви мебели, и достигне до уроци по йога и органично пазаруване с нулеви разстояния за служителите си.

Именно този Органичен Начин на живот (Organic Way) се разпространява и в салоните за красота, които все повече и повече избират да се разграничат чрез естествени, висококачествени продукти и процедури, които носят благополучие на хората. 

Точно този Органичен Начин на живот (Organic Way) вдъхновява всички онези, които избират автентичния, прозрачния начин на живот, с внимание към детайлите и респект към околната среда, наречен „Owayans”.

 


OWAYANS 

 

O.WAY не е просто марка, а набор от ценности, здравословен и екологичен начин на живот.

Поради тази причина около компанията има един цял свят от привърженици, наречени OWAYANS. Те са професионалисти в сектора и хора, които приемат, интерпретират и споделят, както в живота си, така и в социалните медии, философията на агри-козметиката. 

Разрастването на O.WAY обществото на всички континенти е свързано с избора на здравословни, ефективни и качествени продукти от една страна, и от друга - предпочитанието към отговорен и устойчив начин на живот.

 

Избери O.WAY, стани OWAYANS, живей автентично със себе си! 

73
продукти

FOREO

FOREO - РЕВОЛЮЦИЯ В ПОЧИВСТВАНЕТО НА ЛИЦЕТО!

 

Използвайки технологии, изследвания и насочени към бъдещето разработки, FOREO създава иновативни решения, задавайки новия еталон в грижата за лице. Обединявайки експерти от световна класа с продуктови дизайнери и инженери в института FOREO, продуктите предизвикват и поставят под въпрос как може да се променят съществуващите стандарти в стремежа живота на хората да е по-добър.

 

Специализиран в иновативни решения за грижа за лицето и устна хигиена, FOREO предлага нов стандарт за решения за красота и благополучие от висок клас на по-широка аудитория от всякога. Интегрирането на продуктите на FOREO във вашата рутина за грижата за кожата и устната кухина, ще ви донесе невероятно усещане за новост!

 

41
продукти

Apivita

APIVITA
 


НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА КРАСОТА, ВДЪХНОВЕНА ОТ ПЧЕЛИТЕ И СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА ПРИРОДА, ПОДСИЛЕНА ОТ НАУКАТА

Основана в Атина през 1979 г. от двама фармацевти, APIVITA („Животът на пчелата“) е социално отговорна организация, която предлага ефикасни решения за красиви лице, тяло и коса, вдъхновени от уникалните пчелни продукти, мощната средиземноморска флора и „подсилени“ от иновативната зелена козметология.НАШИТЕ 4 ТАЙНИ ЗА УСПЕХ:КАПСУЛИРАМЕ доказаната защитаваща, оздравяваща и подмладяваща сила на чистите пчелни продукти. ИЗВЛИЧАМЕ съставки от богатото на устойчиви и благодатни свойства средиземноморско биоразнообразие. ЕКСПЕРТНО създаваме прозрачни, устойчиви,чисти и мощни формули. Предлагаме на света ефикасни натурални продукти за красота.

56
продукти

ALFAPARF MILANO

ALFAPARF Milano е фирма с поглед към бъдещето и с единствена цел - да усъвършенства изкуството на прическата. В сътрудничество със стилисти от над 80 държави в света, ALFAPARF Milano създава иновационни техники и нови материали. ALFAPARF черпи вдъхновение от Милано - града на дизайна и модата. ALFAPARF Милано си сътрудничи с две специализирани университетски лаборатории, което гарантира прилагането на най-новите научни постижения в суровините и технологиите, за да бъдат създадени продукти от последнo поколение.

125
продукти

JOICO

Повече от 40 години JOICO предлага професионални продукти за коса, които възстановяват най-здравото, най-силното и най-здравословното състояние на косата с всяка употреба. Мотото на компанията "The joi of healthy hair" дава обещание и ангажимент за пълна наслада от здрава коса.

Основателят на JOICO е Sara Jones. Стартирала като фризьор, преминала през това да обучава други фризьори, натрупала опит в различни продуктови компании, придобила знания и станала абсолютно наясно от какво се нуждаят фризьорите и взискателните клиенти. Така създава JOICO. Козметична компания, предлагаща професионални продукти за грижа за коса и обучения. 

Според JOICO, най-прекрасното нещо на света е красотата на здравата коса. Нейната виталност, наситен цвят и блясък създават аура, която не може да бъде подмината. Светлината, която носи около себе си, повдига духа, вдъхновява и другите наоколо... Името, с което наричат тази енергия е JOI!

От JOICO вярват, че здравата коса е щастлива коса. Всички формули на продуктите са проектирани с една цел - здрава коса, пълна с живот, жизнена, даваща щастие. И това не е само обещание, това е гарантирано! 

55
продукти

MATRIX

Създадена от фризьори за фризьори, днес MATRIX е най-бързо разпространяващата се марка професионални продукти в света. Девет години след присъединяването си към семейството на L’OREAL, марката присъства в 54 държави и с нея работят повече от 280 000 салона. Новите формули са създадени на базата на най-нови “интелигентни” технологии и съдържат високо ниво на активни съставки, което прави продуктите изключително успешни и предпочитани.

56
продукти

Galenic

Продуктовата гама на Galénic задоволява специално всяка една нужда. Всеки продукт на Galenic хидратира в дълбочина, но и имат силен анти-ейдж ефект, изглаждат кожата, освежават вида й и придават несравним блясък и мекота дори на най-сухите кожи.

 

Позволете си да се докоснете до изключителните формули с Galenic!

 

Всичко започва с Пиер Фабр, френски фармацевт, чиято цел е била да предложи най-висок клас козметична грижа на всички интелигентни и взискателни жени по света. Той стана един от основните пионери на луксозната грижа за кожата във Франция, с убеждението, че красотата не трябва да бъде територия на обещания, а на наука. Визията на Galenic Paris е вдъхновена от разработването и смесването на различни лечебни съставки, стремейки се да се постигне най-висока ефективност.

27
продукти

ELEVEN

“ ГРИЖАТА ЗА КОСАТА НЕ ТРЯБВА ДА Е СЛОЖНА, А ПРОСТО ДА РАБОТИ!”  - CO-CREATIVE DIRECTOR, JOEY SCANDIZZO
 

СВЕЖИЯТ ПОДХОД НА ELEVEN

Джоуи Скандицо е стилист и собственик на единадесет салонa. Работейки в салон, на фотосесии, в TV продукции и ревюта, той започва да изпитва нуждата от продукти, които неговите служители и клиенти, да разбират и използват изключително лесно. От съчетаването на високоефективни съставки с прости, лесни за употреба продукти, се ражда ELEVEN Australia.

 

КРЕАТИВНИТЕ ДИРЕКТОРИ НА ELEVEN

Творческите директори на бранда са #Joey Scandizzo: четирикратният победител във „Фризьор на годината“ в Австралия и #Andrew O’Toole: международно признатият фотограф, както и отличен с наградата "Австралийски фотограф на годината"

Едно изключително силно дуо с артистичен поглед върху света и иновативен, свеж подход към стила. Абсолютно ни гаратира, че марката винаги е на гребена на вълната и следва световните тенденции. 

 
Довери се на тази австралийска компания, защото тя ти показва лесен начин да се грижиш за косата си с качествени професионални продукти. 
 
 
38
продукти

WELLA Professionals

Wella Professionals е лидер на пазара за професионално боядисване на коса и грижа. Тя е един от най-големите производители на продукти за грижа за косата. Компанията се гордее с факта, че нейните клиенти държат на професионалната грижа за косата и спазва всички екологични изисквания при производството на продуктите си. Иновациите, фундаменталните знания и богатия опит отличават Wella от нейните конкуренти. Продуктите на компанията се продават в 150 страни.

146
продукти

GRAZETTE OF SWEDEN

Grazette of Sweden е шведска компания със собствено производство на козметика в сферата на стилизирането и грижата за косата, както и грижа за кожата на тялото още от 1974 година. 

 

 

40
продукти

LANZA

Lanza e бързоразвиващ американски бранд, създаден през 1985 година.

 

Постоянните проучвания, лабораторни изследвания и патентоването на формулите, довеждат до създаване на иновативни продукти, които извеждат компанията на по-високо ниво. Грижата за косата получава ново измерение. Проектираните революционни продукти са предназначение за лечение на косъма и постигане на терапевтични резултати. 

 

Мисията на L'ANZA

"Индивидуалност" е думата, с която може да бъде описан най-точно козметичният гигант L'ANZA. Всичко, което създава е с цел най-вече за индивидуално справяне с проблемите на всеки тип коса.

 

Мотото на L'ANZA e B.I.G. (Believe. Inspire. Grow.) 

 • BELIEVE - Вяра, че компанията има силата да промени живота на клиентите си, като им дарява красота. 
 • INSPIRE - Вдъхновение, получено и предадено от магията на природата, която е използвана при формулирането на продуктите. 
 • GROW - Израстване, чрез развитие на собствения си потенциал, защото човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. 

 

L'ANZA - Красота без граници. Компанията, която сбъдва мечтите ти!

 

48
продукти

pH Laboratories

pH Laboratories - Произведено с гордост в Италия!

Продуктовата линия pH е единица мярка: За красотата. За чистотата. За стил. Създадена е в изследователска лаборатория с най-висок стандарт, където се срещат науката за косата и изкуството. Красотата е абсолютна величина, която вдъхновява Вселената да достигне висши форми на съвършенство. Чиста красота. Чисто вдъхновение. Чиста коса.

29
продукти

American Crew

Преди повече от 20 години фризьорът, стилистът и обучител Дейвид Ракулия започва революция в салонния бизнес с лансирането на иновативна линия продукти, създадени специално за мъже... American Crew - висококачествени продукти със световно признание!

45
продукти

OROFLUIDO

Orofluido е сред най-иновативните съвременни марки, посветени на грижата за косата, които печелят все по-голяма популярност в световен мащаб. Брандът е част от портфолиото на The Colomer Group, наред с Revlon Professional, American Crew, Uniq One, CND и др. Отличителна характеристика на Orofluido е балансираната комбинация от три абсолютно натурални масла – арганово, ленено и масло от земен бадем, които влизат в състава на всички продукти.

6
продукти

GHD

Good Hair Day, позната като GHD е основана през 2001 г. в Лийдс, Великобритания. Компанията радикално промени начина, по който жените и мъжете могат да оформят косата си от уюта на собствения си дом. Широката гама от уникални, иновативни и високотехнологични уреди са превърнали GHD в глобална марка за коса за професионалисти, известни личности и хора. Богатата колекция за грижа за косата и стайлинга включва луксозни преси за коса, сешоари, инструменти за оформяне, четки, маши и аксесоари. Изключително новаторски уреди, предназначени да ви предоставят красива и безупречна стайлинг визия със здрава коса. 

0
продукти

label.m

label.m e марка, която е тясно свързана със света на модата. Създадена от фризьори за фризьори с цел да изпълни всичките им професионални изисквания. За 18 пореден сезон, label.m е официална бекстейдж марка на London Fashion Week. Всеки моден сезон, екипът на label.m работи върху над 40 ревюта. Марката си сътрудничи с британските топ дизайнери Giles Deacon, Todd Lynn,William Tempest и Jean-Pierre Braganza. Открийте нови измерения на своя перфектен външен вид с продуктите на label.m

66
продукти

Sexy Hair

Sexy Hair е американска компания, производител на професионални продукти за коса. Продуктите на компанията са едновременно безопасни и ефективни в грижата за косата. Продават се в повече от 45 страни по целият свят. Предпочитана марка от много салони в САЩ и Европа. Собственик на комапанията е Майкъл О'Рурк, който разчупва стереотипа на традиционните продукти за коса, създавайки изцяло нова линия с безупречно качество. Лице на марката е вечната женственост и безспорна холивудска легенда Мерилин Монро.

0
продукти

Nanogen

Наноген предлага продукти за косопад и прикриване на оредяваща коса. Нанофибрите представляват продукт с патентована технология за моментално прикриване и сгъстяване на оредяваща коса. Продуктите са подходящи и за мъже, и за дами. Препоръчват се от много водещи световни специалисти в областта на лечението на косопада, включително изтъкнати хирурзи, специалисти в областта на трансплантацията на коса.

4
продукти

REN

64
продукти

John Masters Organics

John Masters Organics предоставя най-добрите селекции от органични екстракти и масла в луксозни козметични продукти за клиенти от цял ​​свят. Компанията е основана през 1991г. от стилиста-мечтател Джон Мастърс в Ню Йорк. Днес всеки признава марката John Masters Organics като пионер производител на луксозна органична красота. Feel Good About Looking Good

0
продукти

Phytomer

В началото на 70-те години, в Сен Мало, Бретан. Жан Гедуин (Jean Gédouin), млад мечтател предприемач, проявява страст към научните изследвания, които доказват ползите от морската вода върху кожата. Той създава компанията PHYTOMER. Това е началото на морската козметика - една нова форма на грижи за красотата, които се базират на невероятното разнообразие на морския свят.

104
продукти

Goldwell

Goldwell предлага на фризьорите по цял свят неограничени възможности за креативност и професионални резултати. Висококачествени професионални продукти за коса с гарантирано немско качество! Марката се е наложила като една от най-предпочитаните в най-елитните фризьорски салони по цял свят. Произвежда иновативни висококачествени продукти, които ще задоволят и най-взискателния вкус.

116
продукти

Uniq One

Uniq One е уникална грижа за коса, която предоставя 10 реални ползи, които ще засилят, укрепят и ще направят косата зашеметяваща, здрава и защитена, в което ще се убедите още след първата апликация.

6
продукти

Revlon Professional

Revlon Professional е световен лидер в професионалната грижа за коса и синоним на иновация, престиж, мода и високи технологии във фризьорството. Благодарение на богатата си гама от продукти за боядисване, грижа и стилизация на косата брандът е спечелил доверието на топ коафьорите и стилистите в над 100 държави.

6
продукти

theBalm Cosmetics

the Balm Cosmetics е висококачествена, декоративна козметика от САЩ, имаща за цел да промени настроението в ежедневието ви към по - предизвикателно, по - закачливо и по - секси. Ще се влюбите в ретро опаковките и завабните наименования на продуктите. Но най - очаровани ще останете от качеството на продуктите. ENJOY !!!

112
продукти

Carrera

CARRERA - немската марка символ на здравина и мощ, съчетани във висококачествени продукти. Корените на името водят началото си от спортните автомобили и по-конкретно от Carrera Panamericana. Легендата за този автомобил се носи от 50-те години на миналия век като един от най-бързите спортни автомобили, демонтриращ мощ, скорост, безпощадност и изискващ максимална концентрация на шофьорите си. Само най-добрите, най-силните и най-достойните са успявали да победят. Точно този стил поддържа и Carrera при производството на уредите и аксесоарите за лична грижа. При вложената технология всичко е въпрос на физика, здравина, качества и материали. Вдъхновени от легендата за Carrera Panamericana, специалистите на бранда следват само последните съвременни тенденции, високите технологии и влагат само качествени компоненти, за да постигнат уникални и мощни продукти.

0
продукти

TIGI

TIGI е световна компания, която е основана през 1963 година в град Лондон. TIGI е в тясно сътрудничество със стилисти от цял свят. Продукти за коса TIGI се използват само от най-добрите професионални фризьори.

0
продукти

Selective Professional

Selective Professional е перфектен съюзник на професионалистите, които искат само най-доброто от света на фризьорството. Пълна гама продукти за грижа за косата, боядисване, терапия и стилизиране. Selective Professional обича Вашата коса!

33
продукти

PARLUX

Parlux е модерна и динамична компания, залагаща на иновативните технологии във всяка една фаза на производството на професионални фризьорски инструменти. Тя е идеалния партньор, който е винаги е под ръка на професионалиста-фризьор. Професионалната гама сешоари, маши и преси Parlux се съобразяват с истинските нужди на фризьорите и взискателните клиенти. Покриват задължителните изисквания да издържат на тежка експлоатация и да са надеждни при постоянна работа.

29
продукти

Artego

Историята на Artego стартира през 2000 година в Рим, Италия. Група от партньори, експериментатори, стилисти, химици, финансисти и маркетингови експерти решават да създадат мечтаната от тях компания. Още със стартирането си компанията има своя лаборатория, производствена линия и тестови салон. Страстта към красивото, модното и стилното тече във вените на италианците. За това и всички продукти са с последни иновативни формули и са подчинени на нуждите на фризьорите по цял свят и техните клиенти. 

79
продукти

Biolage

Професионализъм по призвание, честност по избор.

- вярваме във всичко естествено, защото природата го прави най-добре

- вярваме в устойчивостта, защото което е добро за вас, ще бъде добро и за планетата

- вярваме, че трябва да бъдем честни във всичко, което правим

- вярваме в здравето, защото красотата е комплексна.

47
продукти

Little Green

Мисията на Little Green е да създаваме и предлагаме колекция от професионални продукти за бебета и деца, на които родителите да вярват, да се доверяват и в същото време да са ценни за децата и да опазват околната среда, в която те израстват. Продуктите на Little Green са разработени по три критерия: сигурност, мекота и чистота! Специално формулирани за чувствителната бебешка и детска кожа. Те са хипоалергично, клинично и дерматологично тествани. Не съдържат алергени, без парабени, без сулфати и без глутен.

3
продукти

Jane Iredale

Jane Iredale e президент и основател на Iredale Mineral Cosmetics. Компанията е създадена през 1994г и до днес създава гримове с грижа за кожата. Това е причината, поради която всички продукти на Jane Iredale са автентично и естествено продължение на грижата за кожата. Брандът тръгва от САЩ и в момента е достигнал над 40 държави. Гримове не са само усъвършенстван вариант на конвенционалните козметични продукти – в основата им стои изцяло нова технология. Тя е толкова ефективна, че се препоръчва от пластични хирурзи, дерматолози и професионалисти по грижа за кожата. Кожата, за която винаги сте мечтали, е на една четка разстояние.

119
продукти

Еsquire Men's Grooming

Esquire създава продукти от линията Men's Grooming Collection, специално изработени за мъже със стил и елегатно представяне. Колекцията насърчава здравия вид на скалпа и косата. Мантрата на марката е Man at his best! 

0
продукти

THE GKhair® - Global Keratin

THE GKhair® е бранд с обещание. Обещаваме, че нуждите на косата ви ще бъдат задоволени по най-професионалния начин с най-качествените продукти. Инвестираме постоянно в научни изследвания и се развиваме, за да можем да ви доставим най-иновативните продукти за вашите коси.

0
продукти

3"' More Inches

Michael Van Clarke е един от водещите експерти фризьори в Лондон, с повече от 30- годишен опит в бранша. Той е обиколил света, грижейки се за най-изисканите клиенти, включително девет Кралски семейства, политически лидери, модели, рок звезди и редица филмови знаменитости. Той е работил с водещи международни дизайнери за техните модни спектакли, както и с фотографски студия за топ списания. Всички продукти от серията съдържат много фин кашмирен протеин - почти идентичен с този в човешкия косъм, както и естествено извлечени аминокиселини и растителни масла. Внимателно подбрани и в прецизно съотношение те се доближават максимално до молекулярния състав на косъма, така че естествено да възстановяват неговата структура. Друг отличителен белег на марката е, че в продуктите не се съдържат силикон и парабени. Съставът им е максимално опростен при максимален ефект върху косъма и скалпа. Това прави всеки един от продуктите универсален за всички типове коса, защото при всички косъмът старее и се уврежда по един и същ начин.

http://arlen.bg/categories.php?CategoryID=121

0
продукти

JEAN PAUL MYNÈ

JEAN PAUL MYNÈ е бранд създаден в Италия. Съчетава в себе си предприемаческия усет и високите научни стандарти. Компанията поставя високо етичните си ценностите за абсолютно зачитане на здравето на хората, дълбок ангажимент към запазване на екологичната отговорност и постигане на завидна красота само по естествен начин. Затова и биолозите от лабораторията на компанията изследват природата и се фокусират ежедневно върху революционните открия на високо ниво, които променят перспективата за здравето и красотата на косата, чрез влагане само на 100% натурални суровини. В това се дължи и успехът на JEAN PAUL MYNÈ: 100% натурални съставки, високо качество, гарантирани резултати, внимание и грижа към нуждите на клиента. 

МИСИЯТА на JEAN PAUL MYNÈ

Да даде нов живот на косата, чрез строги научни изследвания, специално подбрани натурални съставки и безспорен респект към света, в който живеем и към здравето на клиентите. 

1
продукти

NO INHIBITION

NO INHIBITION - Изискана и елегантена стайлинг линия за коса, която ще те отведе на пътешествие в света на модерното, иновативното и елитеното. Един свят на контрасти, цветове и форми, създадени и дефинирани така, че да достигнат съвършенство.

2
продукти

INTRAGEN

Институтът Intragen е мястото, където се разработват специализирани продукти за здравето на косата и скалпа. Intragen ви предлага пълна гама от продукти за лечение на скалпа и проблеми с косата. Косата ви ще е по.здрава отвътре и видимо по-красива отвън.
0
продукти

Simply Zen

Създадена през 1999, z.one concept е най-бързо развиващата се марка на пазара за професионална козметика за фризьорски салони в Италия. Само за няколко години z.one concept се нарежда след водещите марки на най-конкурентния пазар в Европа - Италия. Експертите я определят като "най-новаторската млада марка през последните години". В момента z.one concept се продава се в повече от 42 страни на 5 различни континента и разполага с изследователски лаборатории в Италия и САЩ.

26
продукти

ELEMIS

ELEMIS - Брандът на луксозната грижа за кожа и спа индустрия! Пионерът в клинично изпробваните терапии и професионални продукти за лице и тяло. Elemis успешно съчетава природните съставки с най-високо технологичните формули, за да достигне най-добрите резултати при борбата с признаците на стареенето. Както сподeля основателят и президентът на ELEMIS "Ние стартирахме с една визия и я направихме да се случи! Обичаме да учим, да се развиваме, да споделяме и никога няма да спрем да го правим!" Sean Harrington ELEMIS - Нека бъде наука, определена от природата!

0
продукти

Sebastian Professional

Sebastian Professional марка професионални продукти за коса, която вдъхновява художника във всеки стилист, което им позволява с нови техники да постигнат съвършени резултати. Десетилетия иновации се фокусират върху едно - пълно разкрасяване на всяка коса с качествените продукти на Sebastian Professional
0
продукти

Truefitt & Hill

ИСТОРИЯТА НА МАРКАТА


Започвайки своя път като се присъединява към антуража на английския крал, покривайки фризьорските му нужди, както и тези на голяма част от джентълмените на Обединеното кралство, Truefitt & Hill се превръща в почитана марка, будеща респект и уважение.
 

TRUEFITT & HILL - Grooming men for greatness since 1805!


Брандът е основан по време на управлението на крал Джордж III от Уилям Труфит през далечната 1805 г. Притежава едни от най-старите бръснаро-фризьорски салони в Лондон. Признанието е вписано и в Книгата за световните рекорди на Гинес.

Да се почувстваш Величествен в днешното динамично общество е предизвикателство, което TRUEFITT & HILL успешно реализират.

 

   ♔ Разработват луксозни гами от козметични продукт и аксесоари, покриващи изисквания на най-претенциозните джентълмени.

 

   ♔ Участват в производството на парфюми, одеколони, шампоани, балсами, сапуни и кремове за бръснене в продължение на поколения.

 

   ♔ Притежатели на Royal Warrant като фризьори на H.R.H. Херцогът на Единбург.

 

КУЛТ В ГРИЖА ЗА МЪЖКАТА КОСА И КОЖА


Брандът издига грижата за мъжката коса и кожа в култ! Новатори по рождение, пренасящи английските традиции и в днешното модерно общество, превръщайки ви в кралски величия!

 

Всеки мъж има възможност да изглежда и да се чувства добре със себе си! 

36
продукти

ALCINA

ALCINA - професионална козметика от немската компания Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG предназначена за тези, които се грижат за своята красота и здраве. Всички съставки, използвани в продуктите, са на базата на научни открития, които доказват техния ефект. Продуктите са това, което обещават – създаване на красива кожа и коса. И, разбира се, те са дерматологично тествани. Марката ALCINA предоставя на своите клиенти немско качество на достъпна цена.
0
продукти

Biosilk

FAROUK SYSTEMS GROUP e най-голямата американска частна компания в индустрията за продукти за коса. Техните продукти се използват при оформянето на прическите и поддържането на косите на моделите при конкурси като Мис Вселена и Мис САЩ, както и в Latino Grammy и мн. др. Натурална коприна, билкови екстракти, протеини и много други естествени елементи са сред основните съставки, които правят продуктите на FAROUK SYSTEMS толкова желани и обичани в целият свят. Изграждайки империя в бюти индустрията, Farouk Systems Group, която е базирана в Хюстън, Тексас, в момента дава работа на над 1000 души в САЩ и още хиляди по света. Продуктите се продават изключително успешно в над 100 страни по цял свят.
0
продукти

KLERAL SYSTEM

KLERAL SYSTEM е основана през 1968 г. в гр. Торино, Италия. Фирмата e в топ 3 на производителите в Италия. Притежава собствена лаборатория, където се създава перфектният съюз между науката и природата. За своя 42 годишен опит Kleral System работи с над 10 000 професионални клиенти само в Италия и още няколко десетки хиляди в над 45 държави по света. Продуктите на KLERAL SYSTEM притежават най-престижния междунараден сертификат за качество ISO 9001:2008, както и Сертификат за клинично тествани продукти от университета по фармакология в град Павия, Италия.

1
продукти

KAY PRO

KAY PRO е италиански бранд, предлагащ професионални продукти за третиране на косата и скалпа. Формулите са проектирани чрез най-новите и модерни технологии и са базирани на скъпоценни натурални съставки за постигане на ослепително красива и лъскава коса. Продуктите са подходящи за приложение както в салон, така и в домашни условия. 
73
продукти

Christian BRETON

Френската марка бяла и декоративна козметика Christian Breton е известна както във Франция, така и в над 50 страни по целия свят. Създадена през 1990 г., днес тя се нарежда между най-големите имена във френската козметика, призната заради нововъведенията и постиженията в своите формули.
32
продукти

Olos

OLOS проектира бъдещето! Повече от двадесет години Olos работи за тези, които търсят природната красота и продукти за здравето си. Чрез много лабораторни изследвания на природата, Olos търси и избира най-ефективните, чисти и истински елементи за активните съставки на своите продукти. Марката Olos се е посветила на вашата кожа и нейното развитие с течение на времето, за да гарантира винаги перфектни резултати. Olos се слива с природата и излиза извън рамките на козметиката, очертава по-модерен начин на живот и натурално усещане за тези, които избират само най-доброто.
2
продукти

Marbert

Повече от 75 години марката MARBERT е синоним на германско качество и традиции в грижата за кожата. Брандът е част от селективната козметика на концерна STRAUB Group. От 2010 година MARBERT блести с нов още по-стилен дизайн, който максимално улеснява потребителя при избора на най-подходяща линия. Независимо от от възрастта продуктите с марка MARBERT предлагат богата гама от луксозни продукти, както за мъже, така и за жени, отлична грижа за кожата и изискани парфюми.
0
продукти

Tangle Teezer

Революция в разресването – това най-кратко описва Tangle Teezer. Легендарната в цял свят симпатична четка ще ти даде най-нежното разресване, за което мечтаеш.

0
продукти

Academie

The Maison Académie Scientifique de Beauté е френска семейна компания, създадена през 1890г. от доктор Alexandre Lamotte. Компанията се посвещава на красотата повече от век. Известна е с « Princesse des Crèmes » или също така « Princesse des Poudres » .
15
продукти

Artdeco Cosmetics

ARTDECO е доказана марка козметични продукти с над 30 години история. Тайната на успеха на декоративната козметика на ARTDECO е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации и всичко това на разумна и достъпна цена. В онлайн магазина на Arlen.bg ще намерите пълната гама козметика ARTDECO!
86
продукти

Germaine de Capuccini

50-годишен опит в експертната грижа за кожата " Красотата е сила, това е чар, тя е преди всичко лично отношение, духовно качество " Кармен Видал. Професионализъм, качество, иновации и почтеност са ценностите, които съставляват същността на компанията Garmeine De Capuccini, които са останали непроменени през този половин век. Символът на Garmeine De Capuccini е Лебед - Замислен и проектиран от Кармен Видал, символизира това, което козметични продукти на Garmeine De Capuccini предоставят на жените: елегантност, спокойствие, красота, чистота. Лебедът се превърна в един от най-ценните и оценявани наследства на компанията.
113
продукти

Bergman Beauty Care

В края на 80-те години, известният пластичен хирург доктор Робърт Бергман, пионер в областта на естетичната пластична хирургия, основава клиника Бергман. Когато д-р Бергман почина през 1994 г. без наследници, семейството Маленщайн се възползва от възможността да реализира своите новосформирани идеи и амбиции в разработването на специализирана мрежа на частни клиники на име Бергман клиники за красота. В продължение на години Вим Маленщайн е бил активен и успешен предприемач. Интересът му към естетическа пластична хирургия и развитията в тази област е предизвикани чрез приятелството му с пластичен хирург. 

 

0
продукти

​Revolution Hair Concepts

Revolution Hair Concepts е новаторска, динамична и иновативна компания, която се гордее с производството на първокласни марки за коса и красота с модерни, работещи формули, класирани в челните редици на най-новите пазарни тенденции. Компанията е създадена през 2010 г. от британските предприемачи Бен Колинс и Мартин Галахър, които искат да развият редица иновативни продукти за коса и козметика, които да добавят към престижното портфолио на марката. Произвежданите и разпространяваните марки за коса и красота в световен мащаб са Keratin Revolution, Noir Caviar, Revoplex и INFINatura.

 

 

0
продукти

BES - BEAUTY & SCIENCE

BES Beauty & Science предлага професионални продукти за коса, произведени в Италия. Компанията е основана през 1964 г. в Милано. Арт директор е топ стилиста Саверио Палма. BES залага на различни продуктови линии, които обхващат колористика, стилизиране, грижа за коса и специфично лечение за коса. Продуктовото многообразие със сигурност ще задоволи изисквания за качество на фризьорите и клиентите.

26
продукти

KORFF

KORFF е бранд, създаден през 70-те години на миналия век в Италия. Целта на компанията е лансиране на луксозни козметични продукти във фармацевтичната сфера. С годините се налага на пазара като бранд, доставяш елегантност, чувственост и най-високо козметично качество. 
Основното предимство на KORFF са продуктите, проектирани по най-иновационните козметични проучвания и дерматологични тествания, даващи сигурност. Създадени с италиански финес текстури в елегантни и практични опаковки, предизвикват в потребителя усещане за престиж.  
И днес, KORFF продължава да се стреми да превръща красотата в произведение на изкуството. Защото обещанието на бранда е: "Красота с винаги отлични резултати в съвременната дермо-козметика".  
59
продукти

GATINEAU

GATINEAU е бранд за професионална козметика за лице, създаден през 1932г. във Франция. Основател на компанията е мадам Жан Гатино - козметик и кинезитерапевт. Отваря своя първи салон за красота в Париж. С помощта на дерматолози, тя създава и усъвършенства едни от най-ефективните козметични процедури, които съществуват и до днес. Изключителен новатор в козметиката. Създава първия анти-целулитен крем на йодна основа, първата ампула за грижа на бюста, една от първите и най-ефективни маски и до днес - Хромомаската, проектира първа гомаж за лице.

 

GATINEAU прави революция в грижата против стареене. Лабораториите черпят постоянно вдъхновение от естетичната медицина и липолифтинга. Брандът проектира продукти с иновативни, високо технологични и модерни формули, базирани на научни открития с патентовани молекули и комплекси. Комбинацията от селектирани високо-качествени съставки и най-модерни биотехнологии постигат незабавни и дълготрайни резултати. Възстановяват обема, моделират овала, стягат, уплътняват кожата, и се борят с кафявите петна и бръчките. Вашият истински архитект за премоделиране на лицето.

 

Марката се лансира в над 100 страни по цял свят. Всяка грижа за вашето лице и тяло пристига в атрактивна опаковка с релаксиращ аромат, без парабени и силикони в пълен респект към природата.

0
продукти

OLIVIA GARDEN

OLIVIA GARDEN е създадена през 1967 г. от Jean и Micheline Rennette в Белгия. Базирана на принципа да осигури на фризьорите висококачествени, иновативни, красиви и модерни салонни инструменти.

Днес, Olivia Garden се радва на изключителен успех. Компанията е пазарен лидер в областта, спечелила над 55 патента, което прави продуктите й широко популярни сред фризьорите в повече от 102 страни.

Инструментите на Olivia Garden са често използвани зад кулисите на Ню Йоркската седмица на модата, на телевизионни предавания, филмови премиери и от знаменитости по цял свят.

16
продукти

PRAVANA

Историята на PRAVANA е цветна и ефектна, също като продуктите и продуктите й. Брандът започва с едно обещание: Да проектира най-ефективните продукти, създадени с добре подбрани и много качествените материали, произведени с грижа към природата и в най-добро съотношение цена / качество.  Защото всеки фризьор-стилист заслужава най-доброто, на най-добрата цена, с което да поподбрява професионалния си живот. 

Компанията е създадена през 2004 година от Стив Годдард, ветеран в козметичната индустрията от цели 30 години. Марката PRAVANA предоставя на стилистите по света новаторски, единствени по рода си продукти за коса, създаващи революция в бюти индустрията. Основната мисия на марката е да осигури висококачествени решения за красотата на косата, които да задоволят всички изисквания на професионалистите и клиентите, чрез богата гама от иновативни, внимателно подбрани и създадени с най-добрите съставки продукти за коса достъпни за професионалната бюти индустрията.

Пълната гама продукти на PRAVANA еволюира непрестанно, включително награждаваната серия “ChromaSilk”, перманенти крем-бои за коса с невероятни нюанси от цветове, като безпрецедентният лидер “VIVIDS”, “PURE LIGHT” блондиращата колекция и “THE PERFECT BLONDE” тонираща серия, както и всевъзможни стилизиращи, подхранващи и пост-боя грижа за косата, които да покрият всяка нужда. 

Философията на PRAVANA е да се цели по-високо от рамките на традиционните продукти за коса, като създава лична, персонализирана грижа за всяка нужда, поддържайки винаги най-доброто и само най-доброто качество с прецизност, която не подлежи на компромиси. 

0
продукти

CACTUS

 

CACTUS – РАЗРЕСВАЩИТЕ ЧЕТКИ НА БЪДЕЩЕТО


Най-новата комбинация от стил, качество и удобство при употреба, Cactus е първокласна линия от разресващи четки с турмалин, които са създадени на направят косите ви изключителни.

Екипът зад марката има почти 20-годишен опит в най-високия клас професионална грижа за косите на целия европейски континент. Създавани от едни от най-талантливите европейски дизайнери, стилисти и инженери, всеки модел Cactus минава задълбочени тестове от топ стилисти в цял свят преди да бъде одобрен за масово производство и пазарно представяне.

Cactus е перфектният избор на най-взискателните. Експертно създадените, иновативни и стилни четки, елиминират механичното накъсване и засилват блясъка на косите, за безкомпромисни резултати.

Независимо дали косите ви са дълги или къси, къдрави или прави, плътни или фини, четките Cactus се плъзгат през заплетените кичури с лекота, за разресване без усилие. Без поскубване, болка или дискомфорт.

Любимите разресващи продукти на мъже, жени и деца. Използвайте Cactus на сухи или мокри коси (при нанасяне на подхранващ продукт), в дома или в движение, всеки път, когато имате нужда.

9
продукти

DERMAOXY

dermaOXY е марка на MedicTinedic ApS и предлага продукти за грижа за кожата, разработени и произведени в Дания. Терапиите и продуктите за грижа за кожата на скалпа и лицето са базирани на естествени състваки, възстановяват здравето на кожата и предотвратяват появата на бръчки и сухота. Формулирани с хиалуронова киселина, голямото количество антиоксиданти и активни витамини, осигуряват необходимата влага на кожата и активират производството на кожни клетки и колаген. 

Компанията лансира терапиите и продуктите си за домашна употреба през 2009 г. на датския пазар. Реалните резултати, които постигат в борбата срещу стареенато и бръчките ги извежда до пазарите на още 23 страни. 

dermaOXY е част от бъдещето в грижата за кожата и ще забележите разлика още след първото лечение. Поглезете кожата си, защото го заслужава!

12
продукти

PHYTO

PHYTO - Красива и здрава коса чрез растенията


Повече от 50 години, френската марка Phyto разработва продукти за грижа за косата, базирани на растителни екстракти. Пионерът в ботаническата наука, Ви предоставя най-доброто от света на растенията в козметични продукти, за да съхраните здравословния вид на косата и да разкриете естествената й красота.

Брандът е създаден от Патрик Алес през 1968година и PHYTO e първата натурална марка за грижа за коса с добавени гама от продукти, покриващи нуждите на косата от всеки вид и всяка текстура. Внимателно подбрани растителни съставки, работещи в синергия, осигурява максимално ефективни резултати. Грижливо подбрани опаковки на всеки един от продуктите, съхраняват ефикасността на ботаническите формули и са абсолютно безопасни за околната среда със 100% рециклируемост. 

И днес, Лаборатории PHYTOSOLBA продължават да провеждат проучвания, работейки в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати.

Запознайте се с пълната гама от продукти за коса и скалп на PHYTO. 

28
продукти

AHAVA

AHAVA Козметика за лице и тяло с активни съставки от Мъртво море

 

ИСТОРИЯТА НА AHAVA


Водена от природата, науката на AHAVA проектира формули за пълноценна грижа към кожата, косата и тялото, с активиращи отвътре процеси. 

 

ЗАД БРАНДА - ПОВЕЧЕ ОТ КРАСОТА! 


 • СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРИРОДНИ ЕЛЕМЕНТИ

Вдъхновени от неоткрити преди това растителни екстракти и минерали, AHAVA позволява на природата да води нейните научни открития. 

 • БАЛАНСИРАНА НАУКА

Задължението на изследователите на AHAVA за иновации се съчетава единствено с желанието им да разберат човешката природа на телата.

 • АКТИВАЦИЯ ОТВЪТРЕ

Всеки един от продуктите на AHAVA не е просто грижа за кожата ви, той е нещо повече, подпомага кожата да се погрижи сама за себе си. Безценно. 

 • ПРОИЗХОД

Всичко започва с екип, посветен на изучаването, защитата и наслаждаването на чудесата на природата. Регионът на Мъртво море, локализиран в днешен Израел, е изключително богат на ресурси. Фокусът на учените и изследователите на AHAVA се насочва върху уникалните ползи на минералите и ботаническите екстракти и как те могат да бъдат трансформирани за една по-добра грижа към нас самите. Така се ражда AHAVA през 1988г.

 

С КАКВО Е РАЗЛИЧНА AHAVA


AHAVA е ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН! Комплексното изследване на природата, кожата и поведението на хората,  довежда до разработването на Osmoter ™. Минералният катализатор, действащ във всяка формула на AHAVA. Чрез използването на най-динамичните елементи на Мъртво море, тази научно балансирана смес от минерали осигурява изключителна хидратация на кожата. Osmoter ™ на AHAVA изтегля влагата и хранителните вещества от най-дълбоките слоеве на кожата до по-повърхностнитедълбините на кожата до външните си слоеве, където е най-необходима. По този начин продуктите на AHAVA активират кожата отвътре.

 

ЦЕННОСТИТЕ НА МАРКАТА


ЗАВИНАГИ ЕКО-ОРИЕНТИРАНА! Дълбоката връзка със Земята предопределя всяко решение на AHAVA, защото пустинята, която наричат дом, трябва да бъде поддържана. Съответно учените на AHAVA се стремят да въздействат минимално върху околната среда, кагато създават формулите. Пионери са в процеса на възстановяване на водата в производствената база на AHAVA. Това отразява тяхното екосъзнание, чрез използване на местната флора за филтриране на отпадъците и възстановяване на чистата вода в техния пустинен дом. Това е техният израз на вярата в баланса между природата и науката.

 

ОБЕЩАНИЕТО НА AHAVA


БЕЗ ВРЕДНИ ДОБАВКИ, БЕЗ ИЗЛИШНИ ОБЕЩАНИЯ, БЕЗ ИЗМАМИ!
Силна вяра в баланса между природата и науката. Ако се вгледате дълбоко във формулите на AHAVA, ще установите, че има много неща, който няма да намерите. Никога няма да намерите парабени в формулите, нито съмнителни съединения натриев лаурил сулфат (SLS), фталати и триклозан... Всички продукти са вегетариански, точно както продуктите на AHAVA винаги са били. Подлагат се на стриктно тестване за алергия и са одобрени за чувствителна кожа. Всички съставки са натурални, идващи от природата, не чрез ГМО.

 

0
продукти

SHEA MOISTURE

историята на Shea Moisture

 

ИСТОРИЯТА на SHEA MOISTURE - По-добрият път към Красотата от 1912


Shea Moisture и до днес е семейна компания, въпреки че е стартирала своята дейност през далечната 1912г. Всичко започнало от малкия пазар в Бонте, Сиера Леоне, където Софи Тъкър продавала ядки от Шеа. Когато навършила 19 години, започнала да продава ръчно изработените си продукти из цялата страна - масло от Шеа, африкански черен сапун и продукти за коса и кожа. Софи Тъкър е основната причина да съществува бранда днес и SheaMoisture е нейното наследство.

 

ЗА МАСЛОТО ОТ ШЕА

Основна съставка на всички продукти е Маслото от Шеа, добито чрез Справедлива търговия (Fair Trade) и притежаващо сертификат за 100% органично масло. То е ексклузивно и има изключителни ползи за нас, които трябва да бъдат показани на целия свят, не да се пазят за малцина. Чрез SheaMoisture, вие имате пълна достъпност, идваща без компромиси.

 

СЪВРЕМЕННА МЪДРОСТ

Рецептите, наследени от лечители, се пренасят в 21 век като вид лекове.

 

СЕТИВНИ РЕШЕНИЯ

Мощните мехлеми стимулират, успокояват, релаксират и говорят на всички сетива.

 

ОБРАБОТВАЕМИТЕ КУЛТУРИ

Получавате най-добрите съставки, събрани от цял свят и селектирани, за да се допълват перфектно.

 


Обещанието на семейната компания Shea Moisture: ЗАЩИТА И БЕЗКОМПРОМИСНОСТ В КРАСОТАТА! 


 

0
продукти

NEOSTRATA

 


NEOSTRATA - НАУКАТА ЗА КРАСИВА КОЖА


Neostrata® е научно обоснована и клинично доказана грижа за кожата, препоръчвана от дерматолозите за изглаждане, възстановяване и обновяване на кожата. С продуктите на Neostrata® ще изглеждате и ще се чувствате красиви, като ще забелязвате видимите промени, които настъпват с кожата ви.

Neostrata® е с доказана ефикасност при различни типове кожа и състояния, включително фотостареене, розацея, хиперпигментации и акне.


СЪЗДАТЕЛИТЕ НА Neostrata®


Дерматологът д-р Юрджийн Ван Скот и дерматофармакологът д-р Рей Ю, са международно признати като визионери и лидери в областта на козметичната дерматология. Те са създателите на бранда Neostrata, както и притежатели на патента за първия пилинг с гликолова киселина и  откриватели на регенериращата сила на алфахидрокси и полихидрокси киселините (AHA/ PHA), като полагат началото на истинска революция в третирането на зряла кожа.


МАРКАТА Е С ЕДНИ ОТ НАЙ-ПРЕСТИЖНИТЕ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЯ В ОБЛАСТТА


Безпрецедентни и ненадминати постижения в областта на дерматологията, непрестанни открития, научни иновации, клинични проучвания, публикувани във водещи медицински издания по дерматология, както и многобройни патенти в САЩ и чужбина.

 • Първият златен медал от Международната Академия по Козметична Дерматология
 • Наградата “Master of Dermatology” от Американската Академия по Дерматология
 • Почетни председатели на отдел Дерматология към Националния Здравен Институт, САЩ

Открийте дерматологично разработени формули, препоръчвани и високо ценени от експертите в цял свят.


 

40
продукти

MVRCK MITCH

Създаден от бръснари, MVRCK е нова цялостна линия от продукти за мъже, която отговаря на всички нужди, свързани с косата, лицето и брадата. Всички продукти са с опияняващ мъжествен аромат на агаве, кедър и сандалово дърво.

Дайте на кожата на лицето и брадата си всичко необходимо, за да бъдат свежи и поддържани.

Вдъхновете се и придайте желания стил, като използвате пълна линия от надеждни продукти за бръснарство.
 
10
продукти
1
продукти
47
продукти

JOWAE

ХАРМОНИЯ, корейската дума, която дава вдъхновение за началото на нова грижа за кожата, продиктувана от нуждата за възстановяване на баланса на кожата от ежедневните агресори. 

 

Така се ражда JOWAÉ.

 


PARIS - SEOUL И ФИТОАКТИВНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ


Компанията Alès Group лансира на пазара първата марка фитоактивни продукти, резултат от френско-корейските изследвания, наречена JOWAÉ!
Отличаваща се с иновация за постигане на естествена хармония на кожата. Натурална козметика, която възстановява и защитава кожата, засегната от ежедневните агресори, до нива на пълен баланс, за да намери естествената си хармония.

 


ПЕРФЕКТНАТА КОЖА


Кожата, подложена на динамичен начин на живот и ежедневни агресори от външната околната среда  (замърсяване, климатични изменения, стрес, умора и др.) започва да има проблеми с поддържане на баланса. Защитната кожна бариера отслабва и се забелязва загубата на младост. И все пак, всички ние мечтаем за перфектната кожа!

В Корея този идеал е реален благодарение на предимствата на традиционните растения.

 


JOWAÉ: МЛАДА МАРКА С ГОЛЕМИ АМБИЦИИ


Лансирана през септември 2017, Jowaé е новата марка, която посреща нуждите на потребителите по цял свят.

Компания, спазваща правилата на етичната политика. Клинично, дерматологично и офталмологично тествана. Базирана на минимум 93% съставки с натурален произход. Чисти формули, без съдържание на парабени, феноксиетаноли, минерални масла, силикони, съставки с животински произход, синтетични оцветители. 

 


ФРЕНСКО-КОРЕЙСКА ФИТОКОЗМЕТИЧНА СИНЕРГИЯ


Лабораториите JOWAÉ Laboratory направиха най-добрия избор като комбинираха високоефективна активна съставка със силата на корейските лечебни и традиционни растения. 

В основата на всяка формула е заложен антиоксидантът Лумифенол - патентованата активна съставка на JOWAÉ и към него са прибавени най-добрите медицински растения от Азиатската фармакопея. Това е тайната за постигане на решение за всеки един кожен проблем. 

 


ИНОВАЦИЯТА НА JOWAE


LUMIPHENOLS - ЛУМИФЕНОЛИТЕ, отговорът за възстановяване на кожния баланс. 

Патентованата съставка във всяка формула JOWAE, проектирана с високо съдържание на антиоксиданти, полифеноли, танини и флаваноиди, за да възстанови баланса на кожата и да я предпази от ежедневните агресори на околната/градската среда (градско замърсяване, UV лъчи, стрес, умора ...).

Осигурява на кожата: ​

 • Защита като антиоксидантен щит
 • Детоксикация като активира естествената кожна бариера
 • Възстановяване като подсилва клетъчния метаболизъм
 • Озаряване като регулира производството на меланин

 


АЗИАТСКАТА ФАРМАКОПЕЯ


Лечебните и традиционните растения от азиатската медицина. 

 • Императорски божур

В сърцето на формулата на продуктите за почистване на грим е кралят на всички цветя - божурът. Това многогодишно растение от Близкия Изток, в Азия е прието за крал на всички цветя. Отличава се със своите успокояващи и пречистващи свойства. 

Предотвратява свръхчувствителността, контролира растежа на бактериите в кожата и има силен стягащ ефект върху порите. Идеален при липса на блясък и изморен вид на лицето. Възвръща сияйността на кожата! 

 • ​Цвят от секура

Базовата съставка на всички овлажняващи и хидратиращи продукти 

 • Свещен лотос

Свещеното растение - символ на чистота и духовност на Изтока, традиционно използвано в азиатската медицина. Богат на феноли, разгръща антиоксидантните си защитни свойства, както и успокояващите си и стягащи способности. Защитава, почиства и успокоява комбинираната и мазна кожа, възстановявайки баланса, стягайки порите и възвръщайки естествения здравословен блясък.

 • Бял чай

В серията за подмладяване и изравняване на тена. Богат състав на полифенол и OPC, използва се поради защитните му и коригиращи свойства върху пигментните петна. Притежава противовъзпалително действие и предотвратява прекомерния синтез на меланин, довеждащ до образуването на пигментни петна. Осигурява красотата на кожата, независимо от възрастта.

 • Червен женшен

В противостареещата серия за изглаждане на бръчките и подмладяване на кожата. Стимулира производството на колаген и защитава клетките от UV лъчите. Резултатът е гладка, подхранена и стегната кожа, която изглежда по-млада.

 • Камелина

Едно изключително красиво цвете от азиатската фармакопея. Притежава защитни, омекотяващи и успокояващи свойства. Намалява стреса, редуцира възпаленията и раздразненията по кожата. Камелината е позната още и като див лен. Маслото извлечена от нейните семена се нарича "Злато на удоволствието", поради нежната, фина и ефирна консистенция. Притежава мощни защитни и възстановяващи свойства. Превръща кожата неустоима на допир - копринено докосване, изпълнена с мекота и гладкост. Богат състав от есенциални полиненаситни мастни киселини. Действа подхранващо на епидермиса. Възстановява и хидратира. Предотвратяват трансепидермалната загуба на вода. Подсилват защитната бариерна функция на кожата. Така се подобрява състоянието на кожата, като се повишават нивата на еластичност, плътност и тонус. Кожата възвръща своя блясък и мекота.Алфа киселините в състава му действат върху метаболизма на клетъчните хормони. Оказват влияние върху процесите на стареене, като подмладяват кожата. 

 • Бамбук 

В състава си притежава въглехидрати, протеини, аминокиселини, мастни киселини, плодови киселини, минерали и витамини. Спомага за подобряване на хидратацията и интензивното възстановяване на кожата.

 • Тигрова трева

Растение, което се използва в Азия за лечение на изгаряния, поради възстановяващите и успокояващите свойства. ​В състава е богата на сапонин. ​Притежава заздравяващи и регенеративни свойства.

19
продукти

TEOXANE

Изследователите и създателите на едни от най-добрите дермалните пълнители в света с патентованата технология - RHA хиалуронова киселина. Безкомпромисни в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си, успяват да са винати на върха на постиженията. 

TEOXANE Laboratories е създадена в Женева, Швейцария през 2003 г. от Valérie Taupin, бранд специализиран в проектирането и производството на дермални пълнители и професионални козметични продукти, базирани на хиалуронова киселина.

11
продукти

CORIOLISS

Основана през 2002 г., CORIOLISS е създадена като независима компания с общи ценности, които отразяват духа на свободата, индивидуалността и креативността на всеки един от вас. 

Компания, предизвикана от традиционните конвенционални уреди за коса и посветила своето знание, новатерство и внимание за създаването на по-различна, по-уникална и по-иновативна продуктова гама за стилизиране на косата.

Пазарни лидери, а не последователи, CORIOLISS е предпочитаният избор от всеки професионалист.

20
продукти

Schwarzkopf Professional

Над 120 години Schwarzkopf Professional преотрива косата. Брандът, стартирал като семеен бизнес и чрез партньорството си с професионални фризьори, днес притежава над 7600 патента за постигане на иновации в грижа за косата. Посветен на творчеството за красива коса, Schwarzkopf Professional се превръща в мулти бранд, създадени с фризьори за фризьори, изгладен на надеждна основа с гарантирано качество и висока професионална експертиза. 

102
продукти

PERRICONE MD

Брандът създаден през далечната 1997 година и до днес продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

Perricone MD е холистична, тристепенна система за грижа към кожата и цялостен уелнес. Системата включва противовъзпалителна диета, основни хранителни добавки и локални решения за кожни проблеми, включително и уникален грим. Всеки продукт е формулиран с най-мощните активни съставки в прородата и проектиран чрез иновативни изследвания и обширни клинични и потребителски проучвания. 

През 2009 компанията прави най-големия си порбив в козметичната индустрия с лансирането на линията Cold Plasma, която се превръща в култ към грижата за кожата. През 2014 пуска уникална колекция от козметични продукти за грим, наречена NO MakeUp, чието предназначение е да продължава да се грижи за кожата, независимо от факта, че е грим. 

Perricone Md е грижа за кожата, изцяло базирана на науката. Всеки продукт е с таргетирано действие и работи там, където природата е безсилна да помогне. 

 

43
продукти

PREVIA

Брандът, създаден в Италия с пристрастеност към природата и всичко истинско. PREVIA силно вярва в съвършенството на природата и точно затова се грижи за опазването й, като произвежда чиста и натурална козметика, опакована в биоразградима еко-опаковка. 

Заложили на нежността и светлината, всяка опаковка е с мек цвят, деликатно обработена за нежно докосване на чувствителната душа и зрението. Изработени със сърце, вдъхновениот детската усмивка на всяко дете по света, което заслужа по-добро бъдеще. 

Ако и вие също вярвате в тези принципи, обичате планетата и цените вашето вътрешно аз и добро бъдеще, изберете за себе си натуралната грижа за коса от Previa. 

 


ИНОВАТИВНИ И УСТОЙЧИВИ ТЕХНОЛОГИИ


Селектирани са активни растителни съставки от най-ново поколение, добити по-иноватични и устойчиви технологии като:

 • Биовтечнени растителни молекули, проектирани по изключителен технологичен патент: Правят активната съставка на всеки продукт по-трайна и по-ефективна.
 • Стволови клетки: Първичните, неспециализирани клетки, притежаващи възможността да се трансформират в други видове клетки от тялото. 
 • Био сертифицирани растителни екстракти: Водни есенции, представляващи флорални води, без наличието на алкохол, парабени и глицерин, гарантиращи максимално качество и натуралност на активните съставки и ароматите в продукитте Previa. 

 


ЧИСТИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ - 0% ВРЕДНИ ХИКАЛИ


Чисти, натурални формулировки, базирани на сертифицирани органични и биодинамични екстракти с италиански произход, напълно лишени от вредни химични вещества.

Вдъхновени от природата, Previa проектират всеки техен продукт без вредни и химически синтезирани емулгатори, консерванти, нефтени деривати, химични агресивни агенти и изкуствени оцветители. Натурални продукти без съдържание на DEA, TEA, MEA, EDTA, PEG, тиазолинон, парабени, минерално масло, ланолин, бензофенол, DMDM алантоин, имидазолидинил, урея. Премахването на тези химични състваки предотвратява наелектиризирането на косата и намалява механичното й замърсяване от външната околна среда. Използването на "чисти" продукти без химични съставки, позволява на косата да остане чиста за по-дълго време. 

 


ЕКО-ОПАКОВКИ 100% БИОРАЗГРАДИМИ


Всяка наше решение оказва влияние върху планетата, именно затова не само формулите на продуктие са чисти и натурални, но Previa избира и еко-опаковки от иноватични и екологични материали. Винаги се използват материали с ниско ниво на вредно влияние върху околната среда. 

За производството на опаковките се използва зелен полиетилен, които се получава от трансформацията на захарна тръстика при използването на технологични иновации. Именно зеления полиетилен е материалът, който намалява вредните емисии от въглероден диоксид, защитавайки околната среда и планетата. 

 


АРОМАТЪТ, С КОЙТО МАРКАТА Е РАЗПОЗНАВАЕМА


Previa ще ви накара да повярвате, че всеки ритуал в грижа за косата може да бъде уникално и незабравимо преживяване, едно ароматно пътешенствие водено от прецизно подбрани, обгръщащи сетивата аромати на фини есенции. Точно тези ароматни комбинации правят марката разпознаваема и уникална по своему.  

 

 

0
продукти

EMMA HARDIE

Считана за пионер в подмладяващата грижа за кожата, Emma Hardie е най-успешната холистична марка на козметичния пазар във Великобритания днес. Отличава се с уникалните техники за лице, които допълват колекцията от продукти, предназначена за всеки тип кожа. Формулировки, получили множество награди, семпли и високоефективни, проектирани да работят съвместно с естествените функции на кожата, за да хидратират, стягат и озаряват, придавайки естествена красота на лицето. 

Подмладете кожата си по естествен начин!

18
продукти

WET BRUSH

Иновация в грижата за косата. Брандът Wet Brush напълно преобразява нашата коса (както и живота ни!). Всичко е толкова лесно с четките за коса WET BRUSH - разплитат възелчета и заплитания за секунди, разресват без да скубат, улесняват поддържането на косата. Без повече компромиси. С революционната технология „IntelliFlex“, четките са тънки, но здрави, проектирани с гъвкави "бодлички" за безпроблемно плъзгане през косата. Косата е по-податлива на накъсване, когато е влажна - разтяга се, накъсва се, разделят се връхчетата. Wet Brush четките драстично намалява риска от механично увреждане на косата, независимо дали имате коса с тънък или плътен косъм. Леки, ергономични и подходящи за използване под душа, за разпределяне на маски, балсами, стилизанти, терапии. Разнообразие от дизайни - прави, заоблени или сгъвани - могат да са навсякъде с вас. 

ОТКРИЙТЕ ТЕЗИ УКРОТИТЕ ЗА КОСА И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА РАЗРЕСВАНЕТО С УДОВОЛСТВИЕ.

3
продукти

HH SIMONSEN

ИЗНЕНАДАЙ СЕБЕ СИ!

Мисията, “да помогнем на хората да бъдат най-добрата версия на самите себе си“, звучи напълно убедително, когато се запознаете с продуктите и дизайнерите на тази марка. Феновете на креативните инструменти за коса трудно ще останат безразлични към широката палитра от преси, маши и сешоари в изчистен скандинавски стил, с акцент върху функционалност, комфорт и дълъг живот. 

Датската марка HH SIMONSEN от години принадлежи към производителите на професионални инструменти за фризьорството с  висок стандарт за качество и международно реноме. Работата с тях е както преживяване за клиенти и професионалисти в салона, така и врата към нови възможности, която приканва да бъдем спонтанни и освободени, да експериментираме и да сме уверени в крайния положителен резултат.

Професионалната грижа за косата, индивидуалното преживяване в салона, комфортът по време на работа, безценните съвети, как да бъдат комбинирани и използвани инструментите, заедно с претенциите за безупречно качество са само част от причините да изберете HH SIMONSEN .

2
продукти

COMFORT ZONE

СВЕТЪТ НА DAVINES и [COMFORT ZONE] 

Основана в Парма, Италия през 1983 г. от семейство Bollati, Davines Group стартира като изследователска лаборатория, произвеждаща продукти за грижа за косата от висок клас за известни козметични компании по целия свят.

След десетилетие на усъвършенстване, Davines започнава да създава собствена марка продукти за грижа за косата, наречена Davines. Предлага се като ексклузивна марка в салоните за красота.

През 1996 г. създава втората си марка [comfort zone], която е проектирана за първокласните спа центрове. 

През 2018 г. и двете линии за грижа към кожата бяха допълнително разширени с марката Skin Regimen. 

Davines Group вече е B-Corp, корпорация с международно присъствие в повече от 90 държави с мултикултурно представяне. Главният офис на компанията Davines Village се намира в Парма, Италия. В допълнение към него компанията отваря офиси в едни от най-големите градове в света - Ню Йорк, Лондон, Париж, Мексико Сити, Девентер (Холандия) и Хонг Конг.

 

"Чрез създаване на устойчива крастоа, ние насърчаваме хората да се погрижат за себе си съвместно с грижа за околната среда, в която живеят, работят и се развиват, докато правят нещата, които обичат" - споделя Davide Bollati, президент на Davines Group. 
56
продукти

CELEB Luxury

 

Компанията, която предлага истинска грижа с колористика за косата

 

ВИЗИЯТА


Celeb Luxury предлага почистване и кондициониране по специфичен начин, така че да обичате все повече вашата коса. Мисията на компанията – Обезцветяването е минало, за вас има само здрава, силна и луксозно красива коса – сега!

 

ЗА КОМПАНИЯТА


Celeb Luxury решава проблем #1 на всички типове коса – ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕТО на козметичния цвят. Всички обикновени почистващи шампоани премахват интензитета на цвета. Докато продуктите на Celeb не само че не избледняват цвета, но те добавят цвят за повече интензитет и по-красив отблясък на боядисаната коса, при това – без да увреждат косъма. Това е оцветяващата застраховка за вашата инвестиция в салона за боядисване на косата ви.

 

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ГРИЖА ЗА БОЯДИСАНАТА КОСА


Celeb Luxury е следващо поколение грижа за боядисаната коса! Брандът, посветен на иновациите, на луксозните продукти, които дават вдъхновение и страст на професионалните фризьори и колористи да повишат очакванията от собственото си творчество. Компанията, като собственик на лични фризьорски салони и създател на първите професионални оцветяващите шампоани и балсами за депозиране на цвят е отличена с награди за иновации и технологии.

5
продукти

Ceriotti

Ceriotti е италианска марка професионални сешоари, които ще завладеят всяка коса. Бутиковата им изработка е изключителна и единствено за този бранд.

 

С мисъл за постоянната работа на всички фризьори, Ceriotti създава изключително удобни уреди, които имат за цел освен да улеснят работата, но и да са практични и удобни. Създадени са с много мощни мотори, но в същото време изключително безшумни и леки.

Устойчиви са на вибрации и силни удари. Италианската марка гарантира дълъг живот без проблеми. Най-иновативното, което предлага бранда е самопочистващата се функция.

 

Луксът, до който може Вашата коса да се докосне Ви очаква. Насладете се на Ceriotti. 

 

2
продукти

Shimani Smart Skincare

SHIMANI е българска иновативна дермокозметика, базирана на естествени масла и български колаген. SHIMANI е иновативна и висок клас козметика против стареене на кожата. Бранда е резултат от дългогодишни изследвания и проучвания. Екипът от професионалисти работи усилено за създаването на тези продукти- с много любов, грижа и всеотдайност. Shimani ще ви помогне да изглеждате красиви, уверени и със здрава и сияйна кожа.

9
продукти

Подари си красота със съветите ни...

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията

 

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

 

Безплатна доставка над 79лв.

 

Над 300 000 доволни клиенти

 

Подарък към всяка поръчка

 

100% Оригинални продукти от офицалните вносители

 

Екип от професионалисти


ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА

 

4,9 от 5.0 

 

БАЗИРАНО НА НАД 1082 ОТЗИВА