Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
 • EUR
 • BGN
Марки и Меню

0

СИНХРОННА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОТВЪТРЕ НАВЪН И ОТВЪН НАВЪТРЕ

Perricone

ПОМАГА, ДОРИ КОГАТО ПРИРОДАТА Е БЕЗСИЛНА!

PERRICONE MD е холистична, тристепенна система за грижа към кожата и цялостен уелнес. Системата включва диета, основни хранителни добавки и локални решения за кожни проблеми, включително и уникална колекция от козметични продукти за грим, наречена NO MakeUp. Perricone MD се ръководи от стремежа към безпрецедентни иновации и упорит, безкомпромисен дух за най-високи постижения. Всеки продукт е подкрепен от мощни съставки, иновативни изследвания и обширни клинични и потребителски проучвания. Прегърнал тази мисия, PERRICONE MD продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

СЪЗДАТЕЛЯТ НА PERRICONE MD

Компанията е създадена от д-р Nicholas Perricone, световноизвестен автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс “The Wrinkle Cure” и световнопризнат експерт по здравословно остаряване. Визионер с напредничаво мислене и специално отношение към остаряването, д-р Nicholas Perricone оспорва с всяко свое постижение закостенелите норми в индустрията за грижа към кожата чрез предимствата на здравословния начин на живот.

perricone

PERRICONE MD BEST SELLERS

Селекция от НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ продукти на бранда Perricone MD

Докосвала ли си се до иновация, която продължава да се грижи за кожата, дори когато природата е безсилна?!?

Най-доброто от най-добрите продукти в специална селекция, направена за теб!

Открий грижа за кожата и грим от ново поколение, който е естественото продължение в грижата към кожата.

Запознай се с Perricone Бест селърите на сезона: ⤵️

РАЗГЛЕДАЙ ТУК

Избери продукти по:

Цена

52лв. - 279лв.

Тип кожа лице

Вид продукт за лице

Действие лице

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

Вид продукт за грим

Действие грим

Начало Марки

PERRICONE MD

Филтрирай

                        

 

 

PERRICONE MD

PERRICONE MD

Брандът създаден през далечната 1997 година и до днес продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

Perricone MD е холистична, тристепенна система за грижа към кожата и цялостен уелнес. Системата включва противовъзпалителна диета, основни хранителни добавки и локални решения за кожни проблеми, включително и уникален грим. Всеки продукт е формулиран с най-мощните активни съставки в прородата и проектиран чрез иновативни изследвания и обширни клинични и потребителски проучвания. 

През 2009 компанията прави най-големия си порбив в козметичната индустрия с лансирането на линията Cold Plasma, която се превръща в култ към грижата за кожата. През 2014 пуска уникална колекция от козметични продукти за грим, наречена NO MakeUp, чието предназначение е да продължава да се грижи за кожата, независимо от факта, че е грим. 

Perricone Md е грижа за кожата, изцяло базирана на науката. Всеки продукт е с таргетирано действие и работи там, където природата е безсилна да помогне. 

 

43

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

ЗА МАРКАТА

ЗА PERRICONE MD


Холистична, тристепенна система за грижа към кожата и цялостен уелнес. Това е PERRICONE MD. Системата, която включва противовъзпалителна диета, основни хранителни добавки и локални решения за кожни проблеми, включително и уникална колекция от козметични продукти за грим, наречена NO MakeUp, която продължава да се грижи за кожата, независимо от факта, че е грим. Всеки продукт е формулиран с най-мощните активни съставки на планетата и проектиран чрез иновативни изследвания и обширни клинични и потребителски проучвания.

 

СЪЗДАТЕЛЯТ НА PERRICONE MD


Компанията е създадена от д-р Nicholas Perricone, световноизвестен автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс “The Wrinkle Cure” и световнопризнат експерт по здравословно остаряване. Визионер с напредничаво мислене и специално отношение към остаряването, д-р Nicholas Perricone оспорва с всяко свое постижение закостенелите норми в индустрията за грижа към кожата чрез предимствата на здравословния начин на живот.

 

МИСИЯТА НА PERRICONE MD


Perricone MD се ръководи от стремежа към безпрецедентни иновации и упорит, безкомпромисен дух за най-високи постижения. Етикетът “Достатъчно добро” съвсем не е задоволителен. Именно затова вярата движи нестихващия ентусиазъм и подкрепя поетия ангажимент за постоянно постигане на целенасочени резултати. Брандът продължава да търси истината в необятната, непозната част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

 

ФИЛОСОФИЯТА НА ТРИСТЕПЕННАТА СИСТЕМА


В Perricone MD вярата в красотата отвътре навън и отвън навътре е от ключово значение. Защото именно с това, с което храним телата си и това, което поставяме върху кожата си, имат пряко взаимодействие, оказващо влияние върху състоянието на кожата. 

Perricone MD утвърждава холистичния подход за постигане на здравия вид на кожата, чрез тристепенна философия. Системата обхваща: противовъзпалителна диета, хранителни добавки и мощна локална грижа за кожата.

 

РАЗВИТИЕТО НА PERRICONE MD


 

 • 1997 - д-р Perricone създава своя бранд Clinical Creations
 • 1998 – Лансиран е първият от множеството революционни продукти: Face Firming Activator
 • 1999 – Става първият медицински бранд, лансиран от Sephora.
 • 2000 – Публикува научния си труд “The Wrinkle Cure”, който се превръща в Ню Йорк Таймс бест селър №1, поставил началото на революция в бюти индустрията.
 • 2001 – Създава първия успешен електронен сайт, посветен на грижа за кожата
 • 2002 -    Публикува “The Perricone Prescription”, който отново се превръща в Ню Йорк Таймс бест селър №1.
 • 2003 – Лансира линията Neuropeptide, колекция от козметични продукти в грижа за кожата с невропептиди, позната в последствие като “течното злато”.
 • 2009 – Най-големият и абсолютен пробив в козметичната индустрия с лансирането на Cold Plasma, която се превръща в култ към грижата за кожата. 
 • 2011 – Лансира революционното лечение против бръчки и линии, базирано на ацил-глутатион
 • 2014 – Лансира иновативната колекция грим, наречена NO MakeUp, проектирана като естествено продължение в грижата към кожата, независимо, че е грим.
 • 2017 – Пуска на пазара подобрената версия на Cold Plasma.
 • 2018 – Старира продажбата на линията Essential Fx Acyl-Glutathione, предназначена за заличаване на дълбоки бръчки и мимически линии.
 • СЕГА – И днес PERRICONE MD продължава да търси истината в непознатата част от науката зад здравословно изглеждащата кожа, отвътре навън и отвън навътре.

ЗА СЪЗДАТЕЛЯ

 

Д-р Nicholas Perricone е световноизвестен експерт по здравословно остаряване, всепризнат изобретател, филантроп и автор на множество бестселъри в Ню Йорк Таймс, включително The Wrinkle Cure, The Perricone Prescription, The Perricone Promise и Forever Young. Сертифициран дерматолог, сертифициран нутри-специалист по хранене (C.N.S.), завършил магистратура в Американския колеж по хранене (M.A.C.N.), той притежава над сто американски и международни патента. Множество от тях са всепризнати и отлечини с награди, като: H2 Energy Complex, Nrf2 Antioxidant Support Complex, DMAE, Alpha Lipoic Acid, Vitamin C Ester, Acyl-Glutathione и Neuropeptides. 

Неговите пионерски изследвания за това как да се предотвратят и преодолеят негативните ефекти от хроничното и субклиничното възпаление, за които той твърди, че са причина за стареенето и болестите, доведоха до развитието на тристепенната философия на Perricone MD.

През 1997 г. д-р Perricone създава бранда Clinical Creations, която през 1998 е преименувана в N.V. Perricone M.D. Предлага хранителни добавки с целенасочено действие, както и мощни клинични формули за лечение на на основните причини, причиняващи стареене на кожата. И тогава и днес компанията продължава да следва ангажимента си за постоянно усъвършенствана грижа за кожата, без компромиси в качеството, потенциала и силата на съставките, както и като отношението към кожата на всеки един клиент на бранда.

ЗА ГРИМА NO MAKE UP

 

Вдъхновени от грижата за кожата, Perricone MD създават уникалната колекция за грим, наречена NO MakeUp. Представляващ ново поколение грим, като продължение в грижата за кожата. Всяка текстура се слива без усилие с кожата, за да съзадде здравословен блясък и естествен прилив на цвят.

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията