⦁ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 79 ЛВ.  ⦁ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА

Меню
Профил
Език

Програма за лоялни клиенти

 

За своите девет години "ARLEN.BG" спечели доверието на стотици лоялни клиенти. За нас е чест и привилегия обществото на Arlen да се разраства все повече и повече.  В знак за благодарност, екипът ни създаде специално за Вас “Клуб ARLEN” с новата програма "Повече красота с ARLEN”. 

 

 

 

Защо да сте част от Клуб ARLEN?   


За да сте първи във всичко! Натрупвайте Арлен-точки, докосвайте се до всяка козметика без да са ви нужни пари. Научавайте първи за новите марки, за новите продуктови линии, за новите промоции. Пазарувайте първи на преференциални цени. Почувствайте се специални с авторските подаръци на ARLEN.

 

Как да станете членове на клуба?  

 

1. Направете своята регистрация в сайта от тук
 

              

                                         

2. Ако вече имате създаден профил, може да влезете в него тук

 

 

3. След като влезете в профила си, може да проверите точките си тук

 

 

3. Добавете продукта в количка и преминете към попълване на данните си. Преди полето за избор на доставка, отбележете "Използвай Арлен точки", за да бъдат начислени към крайната Ви сума 

 

 

4. Крайната Ви сума е намалена

 

 

Какво ви дава Програмата “Повече красота с ARLEN”?

 


 Програмата е разработена като част от привилегиите за членовете на Клуб ARLEN. Представлява системата от алгоритми за натрупване на бонус точки, с които всеки член може да пазарува отново и отново. Всеки козметичен продукт в онлайн магазина на ARLEN може да бъде закупен срещу арлен-точки. Тествайте нови продукти, опитайте нови марки, купувайте любимата си козметика със събраните точки.

 

Как се активира програмата “Повече красота с ARLEN”?


Програмата се активира автоматично, след като направите поръчка през вашия профил. 

 

Как да събирате арлен-точки? 


След като сте се регистрирали в сайта, при всяка ваша поръчка от arlen.bg, в профила ви ще се натрупват персонални точки от закупените продукти. 

 

Правила за придобиване на арлен-точки: 


Bceĸи пpoдyĸт, пpeдлaгaн в нaшия онлaйн мaгaзин, нocи арлен-тoчĸи пpи пoĸyпĸaтa му. Пазарувайки през профила си, натрупваш бонус точки.


Πpoдyĸтитe нocят paзличeн бpoй тoчĸи в зaвиcимocт oт тяxнaтa лeвoвa cтoйнocт. 


1 похарчен лев е рaвен нa 1 бонус точкa  


1 бонус точкa е рaвнa нa 0.05лв. 


Системата закръгля точките на цял лев. Например, ако поръчката ви е на стойност между 39 и 39.99 лв., вие ще получите 39 точки.

 

Само левовата стойност на продуктите носи арлен-точки. Т.е. ако имате поръчка за 150лв и вие изразходите 50лв под формата на точки, за останалата дължима сума от 100лв, ще получите 100 арлен-точки. 
 

Арлен-точките ce oтpaзявaт в пoтpeбитeлcĸитe пpoфили до 48 часа след доставката на поръчката. 

 

Клиенти с "Експресни / Бързи поръчки" и поръчки “Без регистрация” не получават бонус точки, тъй като не са посочили профила си.


 Стойността на доставката не носи арлен-точки, тъй като тя не е козметичен продукт. 

 

Kaĸ дa използвате нaтрупaните арлен-точки? 


  
Лесно е да усвоите натрупаните точки, просто ги обменяте за козметични продукти. Продуктите може да закупувате с пари, с арлен-точки или комбинирано. В момента на покупката имате възможност да изберете дали да използвате натрупаните си точки. 

За да направите това е необходимо да сложите отметка на “Използвай Арлен точки”, която се нaмирa точно под aдресa зa достaвкa преди финализирането на поръчката. След като завършите поръчката, използваните точки автоматично ще бъдат намалени от общото количество на точките в профила ви.

 

Kъде да проверите натрупаните арлен-точки?


 Teĸyщoтo ĸoличecтвo арлен-тoчĸи мoжeте да видите в потребителския си профил от тук:   ARLEN Точки
 

Станете част от Клуба на ARLEN, много други вече го направиха! Регистрирайте се СЕГА на: ARLEN.BG

АРЛЕН ГРУП ООД запазва правата си да променя настоящите Общи условия, както и да прекрати програмата за лоялност по всяко време без да дължи предизвестие.