⦁ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 79 ЛВ.  ⦁ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА

Меню
Профил
Език

REN CLEAN SKINCARE

ЧИСТОТА ЗА КОЖАТА. ЧИСТОТА ЗА ПЛАНЕТАТА.

 

Nuggela&Sule
Това е REN - 20 години експертна грижа за кожата
REN Clean SkinCare от 2000 година дарява кожата със здраве и красота. Какво казва компанията за себе си и за своята мисия: 
"ЧИСТОТАТА" е в основата на всичко, което правим! Чиста кожа с чиста козметика, базирана на натурални съставки и съобразена с чистотата на планетата. Защото добрата грижа за кожата не трябва да е за сметка на земята, нали? "

 

ЧИСТОТА ЗА КОЖАТА

Кожата обгръща цялото ни тяло и чистота й е от ключово значение за нашето здраве. REN избира само биоактивни съставки, които са от полза за здравето на кожата, защитават ефикасността на формулата и даряват с удоволствие при употреба. Резултатът е чиста, безопасна грижа за кожата, без тежки и конвенционални химикали, без потенциални дразнители. Цялата гама е подходяща за чувствителна кожа. Почистващите продукти и ексфолиантите са pH балансиращи. SPF-ите са минерални. А деликатните аромати са напълно естествени. Не се правят тестове върху животни в нито един етап от производствния процес. А колекцията в грижа за кожата за вегани се увеличава все повече, както като вид продукт, така и като вид на действието. Всички опаковки са от рециклирани суровини и са рециклируеми отново. 

Nuggela&Sule

REN TOP SELLER

Най-купуваният продукт Ready Steady Glow

Използвала ли си азеалинова киселина преди? Ако не, значи трябва да знаеш за нейните предимства като изсветляване на тена, изглаждане на релефа, нежно ексфолиране ... Запознай се с чистата съставка: ⤵️

  • Азеалиновата киселина е антиоксидант и естествено се намира в зърнените култури.
  • С незабавно действие за мигновен блясък на кожата
  • С течение на времето действа за намаляване на порите, изразвянаве на тена, тонизиране на кожата
  • Перфектната й комбинация е с АНА и ВНА киселини за справяне с множество кожни проблеми само в една стъпка. 

​Всички тези предимства и комбинация от киселини ще намериш във формулата на тоника Ready Steady Glow Daily AHA Tonic на REN. Не случайно е отличен с много бюти награди и топ селър на сезона. 

Избери продукти по:

Цена

12лв. - 130лв.

Тип кожа лице

Вид продукт за лице

Действие лице

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

НачалоМарки

REN

Филтрирай

                        

 

 

REN

REN

64

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»