Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Цена

24лв. - 86лв.

Вид продукт за коса

Bumble and bumble - любимата марка на световните коафьори

 

Bumble and bumble. започва като фризьорски салон през 1977 г. в Ню Йорк, където бързо набира изключителна популярност със своя отличаващ се стил и емблематичната си бунтарска елегантност. Чрез подстригването, боядисването и прическите се създава легендарен екип с мощен потенциал, който започва да разработва изключителни продукти за коса.

 

Всеки спрей, крем, гребен или шапка, които са създадени и тествани под марката Bumble and bumble са под зоркото око на този професионален екип. Ключът към успеха е създаването на качествени продукти с автентичност и творчество във всичките му форми.

 

Изграждането на дълбоки взаимоотношения с клиенти, професионалисти и останалите сътрудници на всички нива е основният двигател за „героите“ продукти в портфолиото на Bumble and bumble.

Начало Марки

Bumble and bumble

Филтрирай

                        

 

 

Bumble and bumble

Bumble and bumble

И до днес марката остава страстно посветена на изкуството на фризьорството като генерира едни от най-забележителните идеи в областта на професионалната грижа за коса.

 

Мисията на Bumble and bumble е изцяло да трансформира сферата, като обучава и разработва автентични и иновативни продукти за всеки тип коса.

 

Марката предлага специални колекции, които да отговарят на всички нужди и да са подходящи за всеки тип коса и скалп, както и много разнообразни стилизиращи продукти. Сред най-популярните и любими колекции се отличават Hairdresser’s Invisible Oil, Curl, Bond - building и Thickening.

50

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук