Твоят магазин за козметика! ✆ Обади ни се: 0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Цена

15лв. - 85лв.
Начало Марки

Davines

Филтри

                        

 

 

Davines

История

 

Davines Group е основана през 1983г. в Парма, Италия от семейство Болати. Тя стартира като изследователска лаборатория, която произвежда висок клас козметика за коса и кожа за едни от най-известните компании.

 

През 1993г. Davines създава своя собствена марка продукти за коса, предназначени за салоните, а през 1996г. възниква [comfort zone] висок клас продукти за грижа за кожата за първокласните СПА центрове и салони за красота.

Концепцията на Davines се базира на устойчиви формули с висок процент съставки с естествен произход, внимателно отношение към природните ресурси и околната среда, строго контролиране на качеството на продукцията. Всички продукти са разработени и произведени в лабораториите на Davines в Парма.

Днес Davines е международен бранд с офиси в Парма, Лондон, Париж, Мексико Сити, Ню Йорк и Девентер. Марката се разпространява в над 90 страни и има собствени академии в цял свят, където се обучават изключителни професионалисти.

 

Устойчивост

Davines вярва, че балансът между красота и устойчивост може да подобри както живота ни, така и света около нас. Затова и компанията се стреми да минимизира въздействието, което производствения процес оказва върху околната среда, като избира внимателно съставки и суровини за своите продукти, без да ги изчерпва. За производството на своите продукти Davines използва енергия от възобновяеми източници. А въглеродните емисии, отделени по време на произведствения процес се компенсират с проекти за повторно залесяване и защита на горски проекти. Опаковките на продуктите са от рециклируеми материали, проектирани, така че да няма загуба на ресурси.

Във формулите на продуктите от сериите Essential Haircare и SU се съдържат специални активни съставки, които идват от ферми, част от проекта Slow Food Presidium.

 

Защо Davines?

Водени от идеала за „устойчива красота”, Davines влагат цялото си внимание при производството на своите продукти. Залагайки на последните научни изследвания в козметичната индустрия, внимателно подбраните съставки с естествен произход, използвайки енергия от възобновяеми източници и опаковки от рециклируеми материали.

Вашата коса получава не само изключителна грижа с невероятен резултат, но и устойчиви продукти, създадени с отговорност към околната среда.

119

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда