Твоят магазин за козметика! |Обади ни се: 0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Категории с падащо меню

Вижте всички статии

Кога наистина трябва да се откажете от дългата коса

Кога да се откажете  от дългата коса?

Кога наистина трябва да се откажете от дългата коса

Красивата и дълга коса обикновено се явява едно от незаменимите оръжия за нежния пол. Предимството на дългата коса е, че тя предоставя много възможности за създаване на голям брой разнообразни прически, създаващи различни видове излъчване и външен вид. Можете за един ден да се преобразите от небрежна русалка до имидж на екстравагантна дама с права дъга коса, тръгнала на официален коктейл.

Фактите: Дългата коса винаги ще е на мода и винаги ще е емблема на женственост и красота.

Сред стилистите има разнородни мнения по въпроса с дължината. Някои смятат, че дългата коса изглежда зашеметяващо, а други, напротив – че е доста ангажираща и трудна за поддръжка. Често дамите, отличаващи се с красива, естествена грива, напълно забравят за нея, а дори и най-здравите и живи коси се нуждаят от постоянна грижа. В противен случай рано или късно те в един момент губят форма и обем, а цъфтящите краища на косъма само подчертават плачевността на цялата ситуация.

Проблемът с изтощената и увредена дълга коса се отнася за много жени. За да сте наясно дали имате проблем с дългата коса или не, дали е дошло времето за ножица, вижте дали попадате в някои от описаните случаи.

Селектирали сме за Вас няколко категории жени, които за съжаление (или за щастие?) по-добре да променят драстично стила си в полза на къса, но по-стилна прическа, която, разбира се, по никакъв начин няма да отнема от вашата женственост и излъчване.

 

Дами с уморени и изтощени коси 

Като правило това са обикновено жени на възраст 45+. С течение на времето косата не само побелява, но и променя своята структура. По-голяма част от жените на по-зряла възраст са с уморени и изтощени коси, поради намесата на външни фактори, бесто боядисване, стилизиране с топлинни уреди и други. 

Препоръки: Необходимо е задължително преобразяване! Крайно време е да се откажете от тънката, суха и безжизнена коса в полза на стилен образ и подходяща прическа!

 

Дами с фини и редки коси 

В тази група се отнасят жени, които по рождение имат фини и редки коси.

Препоръки: Нямате достатъчно обем? Постоянно имате цъфнали връхчета на косата? Време е за подстригване! Да, мили дами, струва си да пожертвате безжизнената дължина в името на един достоен обем. И не забравяйте да се грижите за своя нов външен вид!

 

Дами с нисък ръст 

Нисък ръст. Ще питате какво общо има пък тук ръстът? Но наистина, на дамите с дребен ръст не се препоръчва да прекаляват с образа на прекалено дългата „покриваща“ ги коса в стил приказната героиня Рапунцел. Какво ще кажете за експерименти?

Препоръки: Не се страхувайте да експериментирате с прическите и дължината на вашата коса! Действайте!

 

Бизнес дами с огромен недостиг на време

Деловите и бизнес представителки на прекрасния пол, които хронично изпитват огромен недостиг на време обикновено тичат от една делова среща на друга, по ежедневни бизнес задачи и работят до късно. Това не е най-добрият режим за дългата коса, която изисква време за оформяне и поддръжка.

Препоръки: Не забравяйте, че стилната и лаконична, елегантна прическа изглежда много по-представително, отколкото набързо завъртения сутринта кок на върха на главата ви! Добре оформената и поддържана прическа със средна или къса дължина завършва вида ви на сериозна делова дама.

Дами, не се страхувайте да се променяте и се вслушвайте в себе си. В крайна сметка вие решавате как ще изглеждате днес!

Ние разбираме от професионална козметика. В козметичния бранш сме вече повече от 15 години. В основата на създаването на магазина лежи любовта ни към качествената грижа за Вас и желанието да Ви дадем възможност да ползвате най-добрите продукти, предлагани на световния пазар. Всяка жена е уникална и благодарение на козметиката тя може да подчертае своите предимства. Въпреки това, намирането на подходяща козметика понякога е трудно. Екипът на ARLEN.BG е винаги готов да Ви помогне да направите това с минимални усилия и време.
 Обади ни се: 0700 20 826 от 10:00 до 18:00ч. в работни дни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- Възможност за връщане и замяна
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен търси нова марка