Топ марки за коса и кожа с отстъпка >Вижте тук< ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

Как се грижи козметиката с PRE-BIOTIC за нашата кожа?

Как се грижи козметиката с PRE-BIOTIC за нашата кожа?

 

Какво е PRE-BIOTIC?

Може би сте чували и дори прилагали продукти с Pro-Biotic, но знаете ли, че новата тенденция при грижа за кожата е Pre-Biotic? Пребиотиците са изключително важни за здравословния тен и блестящото излъчване на кожата. 

 

Какво точно е Pre-Biotic?

Пребиотикът е хранителен източник за "добрата" микрофлора на кожата, по-често известна като бактерия. Също като нашия пръстов отпечатък, всички ние имаме собствена микрофлора екосистема, която е уникална за нас, съставена от "добри" и "лоши" бактерии. Буквално, ние сме покрити от глава до пети с микрофлора ( тя е като нашето продължение). Затова e от изключително значение да се поддържа балансирано ниво на пребиотик.

 

Как се грижи Pre-Biotic за нашата кожа? 

За добре изглеждащата кожа със здравословен външен вид е важно да се гарантира, че ще има добра защитна бариера и то постоянно. Без нея екосистемата на кожата остава незащитена, което означава, че агресорите на околната среда, като замърсяването например, могат да проникнат по-лесно и да предизвикат поражения и раздразнения.

Пребиотиците предпазват и поддържат микробиома на кожата, като просто хранят "добрата" микрофлора, повлиявайки нивото на "добрите" и "лошите" бактерии. Това спомага за балансирането на деликатната микробиома на кожата за оптимална бариера, което води до защитен и здрав вид на кожата.

 

Каква е разликата между Pro-Biotic и Pre-Biotic?

Пробиотиците са най-често срещаните в храносмилателната система. Глобално те са от съществено значение за цялостното здраве на организма.  Пребиотиците имат по-конкретно предназначение, те са "храна" за нашите "добри" бактерии. И в този ред на мисли, пробиотиците не могат да оцелеят без пребиотици.

 

Продукти за лице с Pre-Biotic

Изследователите от лабораториите на ELEMIS винаги се стремят да извличат активни вещества, които работят в синхрон с кожата, за постигане на перфектни крайни резултати. С последните си проучвания, те внасят повече прозрачност относно ползите на пребиотика за здравето на кожата.  Пребиотикът поддържа нашата "добра" микрофлора, подобрява функцията на защитната бариера на кожата, имунната система и нашето общо здраве. Откривайки все повече и повече полезността на пребиотика, ELEMIS проектира Superfood Skincare System.

И така, оставащи верни на науката и в близост до природата, ELEMIS ви представя Superfood Skincare System! Нова козметична линия за грижа за кожата на лицето с Pre-Biotic. Пребиотикът, съдържащ се в продуктите е веган, натурален, извлечен от захар глюко-олигозахарид. Чрез инвитро тестове е доказано, че стимулира растежа на "добрата" микрофлора и в комбинация с ползите от суперхраните, оставя кожата с изсветлен тен и свежо излъчване всеки ден. 

Сега е време да опитате новата грижа за лице Superfood Skincare System!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда