Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

КАЖИ СТОП! НА ЕСЕННИЯ КОСОПАД

Спри есенния косопад

 

 

Знаете ли, че есента е времето за регенериране на косата? И тази коса ще бъде вашата “нова” коса през следващото ви лято.

 


ЕСЕННИЯТ КОСОПАД


Есента настъпва обилен косопад и следователно по-голяма регенерация на косата. От октомври до януари можем да обновим до 12 000 косъма. Следователно това е моментът, в който трябва да обърнем най-много внимание на косата си, да полагаме по-специални и по-сцецифични грижи за нея, както и да подхранваме максимално нашите епителни клетки. 

Целта ни трябва да бъде, 100% подновяване на всеки изгубен косъм, както и 100% гарантиране, че новата коса ще израсте здрава и силна. Обикновено губим от 50 до 100 косъма на ден, но през есента тази загуба се увеличава с до 30%. Затова е много важно да спрем прекомерния косопада и още по-важно да се опитаме да регенерираме до 100% от загубената коса. В тези есенни месеци грижата, вниманието и храненето на космения фоликул са от ключово значение за раждането на нова коса.

 


ЦЕЛ: Възстановяване на 100% от загубена коса


От средата на октомври до края на януари ще имаме възможността да регенерираме около 12 000 косъма, или напротив, да загубим много от тях. Ако средно косата ни расте с 1 см месечно, това означава, че косата, която подновяваме, ще има дължина от 8 см през месец август. Ако косата е имала правилното подхранване и достатъчно енергийно зареждане за генериране на адекватна клетъчна репродукция, тя ще бъде здрава, блестяща и с прекрасен обем. А това ще доведе по-малко косопад през следваща есен.

И като извод може да обобщим, че тези 12 000 нови косъма, плюс абсолютното здравословно състояние, с което останалата коса продължава да растат, ще ни донесат коса, за която да ни завиждат през следващото лято. А именно здрава, гъста и пълна с блясък и жизненост.


ПРЕПОРЪКИТЕ НА ARLEN


За да кажете СТОП! на косопада и да произведете "нова" прекрасна коса, с която да се гордеете, ние от ARLEN препоръчваме следните малки стъпки:

 

Още преди да е започнал есенният косопад, започнете с прилагането на ампули против косопад. Косата ви ще бъде укрепена и косъмът подсилен, устойчивостта й на външни агресори ще бъде подсилена и растежът на новата коса ще е стимулиран. Направете 2-месечен курс с ампули против косопад. 

 

Съветваме през ноември и декември да стимулирате растежа на косата чрез регенериращи ампули. Активните им съставки спомагат за подхранване на космените клетки и подобряване на метаболизма на зародишните клетки. Резултатът е по-силна, по-плътна и по-здрава коса още от началния стадии. освен това допълнителната енергия, която ще донесат би допринесла за по-бързия растеж на косата. За постигане на оптимални резултати, направете 2-месечен курс с регенериращи ампули за стимулиране на растежа на косата. 

 

Допълнителното подхранване на косата отвътре ще допринесе допълнително за укрепване на космения фоликул, както и за заздравяване и придаване на обем на косъма. А това ще си проличи и отвън, защото косата ще се сдобие със здравословен блясък от корена до върха, както и с изравнена и гладка повърхност, изразяваща впечатляващ разкош. Използвайте мултивитаминни или енергизиращи ампули за коса, за да дарите косата си с много подхранващи витамини и чиста енергия. Те са вашият луксозен разкрасител за коса. 

 

 

Ние разбираме от професионална козметика. В козметичния бранш сме вече повече от 15 години. В основата на създаването на магазина лежи любовта ни към качествената грижа за Вас и желанието да Ви дадем възможност да ползвате най-добрите продукти, предлагани на световния пазар. Всяка жена е уникална и благодарение на козметиката тя може да подчертае своите предимства. Въпреки това, намирането на подходяща козметика понякога е трудно. Екипът на ARLEN.BG е винаги готов да Ви помогне да направите това с минимални усилия и време.
 Обади ни се: 0700 20 826 от 10:00 до 18:00ч. в работни дни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда