Пролетни промоции Арлен

Подари си красота от вкъщи! >Вижте офертите ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

Силата на супер плодовете за озарено лице

 

MIA - новата линия козметични продукти за грижа за кожата на италианския бранд KORFF. Пет супер-фрути попълнения, разкриващи естествената красота на лицето.

 

KORFF MIA Линия със супер плодове за озарена кожа


MIA KORFF за милениумите и перфектната кожа 


MIA Korff е новата линия грижа за кожа, предназначена за поколението Y. Към Милениумите или поколението Аз, Аз, Аз принадлежат всички родени между 1980 и 2000г.
Всички статистики показват, че младите дами и господа са пристрастени към релаксиращите моменти - маските, масажите, спа терапиите ... всичко, което доставя удоволствие за сетивата, докато се грижат за кожата си. Техните предпочитания са насочени към качествените, козметични продукти, лекуващи кожата, и упорито избягват слоевете грундове и праймъри, прикриващи несъвършенствата.
Да, това са момичета и момчетата на Милениум поколението. Те определено желаят и търсят най-добрите продукти и начини за постигане на чиста, естествено изглеждаща и здрава кожа.

 


Какви са решенията за постигане на перфектна, естествено изглеждаща кожа?



Стъпка 1. ПОЧИСТВАНЕ

Най-важната стъпка в твоя бюти ритуал трябва да бъде правилното почистване на кожата ти. Избери подходящия продукт според типа си кожа. И помни, Здравата кожа е добре Почистената кожа!


Стъпка 2. ХИДРАТИРАНЕ

Без значение от сезона и/или типа на кожата (дори и мазната), тя винаги има нужда от хидратация. Поддържането на оптимални нива на влага в кожата допринася за лъчезарното излъчване на лицето. 


Стъпка 3. NUDE Beauty

Новият тренд при гримирате - NUDE или как да постигнеш перфектна визия с естествено изглеждаща кожа. В дефилетата и по улиците на Холивуд, звездите остават в миналото слоевете макиаж и се стремят да изглеждат по-естествени. Всички желаят да са 100% красиви, но без грим. Желаят да покажат какви са всъщност, естествени, с чиста кожа и то във всяка ситуация. Трендът завладява поколението Милениум, че даже и по-възрастните дами, които вече казват НЕ на многото пластове грим. 

 

Вдъхновени от всичко това, KORFF създават MIAKORFF - За Перфектното Естествено Излъчване!

 

KORFF MIA Италианска грижа за кожата със супер плодове


ТАЙНАТА НА MIA KORFF


Супер плодовете са най-модерните съставки в козметичната индустрия: притежават висока концентрация на витамини, протеини и минерални соли, което автоматично ги превръща в истински енергиен бустер за кожата. Подобряват еластичността на кожата, изравняват тена, премахват несъвършенствата, хидратират и оставят онова естествено излъчване на лицето, което покорява сърцата.
Комбинация от енергизиращи и свежи супер плодове e тайната на MIA! 
5 нови продукта, даряващи лицето с перфектна естествена красота!

MIA - Почиства - Хидратира - Изравнява - Енергизира - Озарява



НОВАТА СУПЕР ПЛОДОВА ГРИЖА ЗА КОЖАТА


Кажете сбогом на сивия и повехнал тен, на неравната текстура, на дехидратираната кожа, на фините линии и бръчици, на тъмните кръгове и следите от умора върху лицето, на влиянието на градската среда...

Вече имате дългосрочно решение за съвършена и безупречна кожа!


ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО РЕШАВА MIA KORFF


  • ПОВЯХНАЛ, СИВ и НЕРАВНОМЕРЕН ТЕН
След 25 годишна възраст, клетъчният метаболизъм започва бавно да се забавя, а това довежда до "запушване" на кожата и до посивял и повехнал тен. 
* РЕШЕНИЕТО: Силата на супер плодовете, даряващи кожата с енергия. Богати на витамини, протеини и минерални соли, подхранват, стимулират синтеза и увеличават производството на клетъчна енергия. 
** РЕЗУЛТАТИ: Енергизирана кожа и озарено лице. Кожата получава истински прилив на енергия и започва да работи по-добре. Тя е енергизирана и ревитализирана, а качеството й е подобрено.

 
  • ДЕХИДРАТИРАНА КОЖА с ФИНИ ЛИНИИ и БРЪЧИЦИ
Дехидратацията влияе върху всеки тип кожа. Причината е ясна: липса на достатъчно количество вода и последиците са видими под формата на липса от еластичност, фини линии и повехнал тен.
* РЕШЕНИЕТО: Хидратация от естествени плодови източници
** РЕЗУЛТАТИ: По-гладка и по-изпълнена кожа. След рехидратирането на кожата, тя става по–плътна, по-изпълнена и обемна, а фините линии изчезват.

 
  • СТРЕСИРАНА КОЖА от ГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Замърсяване, UV, и всички други агресори от околната среда генерират свободни радикали водещи до оксидативен стрес. Те атакуват клетките директно и увреждат колагена в кожата. Това води до активиране на процесите на стареене, кожата става по-малко стегната и се появяват първите бръчки. 
* РЕШЕНИЕТО: Антиоксиданти с естествен произход
Клетките притежават собствена естествена защитна система от ензими. Когато тази система е подкрепяна и подхранвана от допълнителни антиоксиданти, тя има възможност да атакува директно свободните радикали, да предпазва клетките от увреждане и да ги детоксикира. 
** РЕЗУЛТАТИ: Детоксикирана и пречистена кожа. Кожата е детоксикирана и стимулирана. Тенът е естествено блестящ и сияен.



Ангажираността към красотата и грижата за кожата


При разработването на линията MIA, Korff избира най-добрия начин да се свърже с поколението на Милениумите, като си сътрудничи със студентите от мастъра на дигиталните медии и социални стратегии the Sole 24 OreComunicazione. Така разбира отблизо връзката и ангажираността на това поколение към козметиката и красотата. Диалогът между поколенията е отразен в рекламната кампания, където участват звездите Filippa Lagerback и Stella Bossari. 


ЗА МАРКАТА


Korff Елегантната италианска козметична марка за грижа дерматологична грижа


KORFF е италиански бранд - символ на елегантност, чувственост и най-високо козметично качество в съвременната дермо-козметика. Създадена през 70-те години на миналия век, и до днес марката продължава да се стреми да превръща красотата в произведение на изкуството.


Разгледай всички продукти на -> KORFF 


Запознайте се с новата линия -> MIA на KORFF


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда