Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Вижте всички статии

BESTSELLERS на 2019

BESTSELLERS на 2019

 

В днешната статия сме ви подготвили един бърз обзор на най-предпочитаните продукти в грижа за косата през изминалата 2019г. в онлайн магазина на arlen.bg. 

Какви бяха трендовете, какво се купуваше, какво ни диктуваше модата и кое в грижата за косата се запази и продължава да се търси и през новата 2020г. научете в следващите редове.

 


ПЪРВИТЕ 7 ОТ ТОП 10


Нашата класация започва от № 10 и продължава към върха на козметични продукти за коса, достигнали рекордни продажби през 2019г.

   

   №10. KEUNE с шампоана против косопад Derma Activating

Продуктите Derma Activate са обогатени с витамин H, който заздравява кератина в косата, намалявайки броя на падащите косми. Същевременно кофеинът стимулира кръвообращението и таканалът повишава растежа на нови косми. Обновяващата технология с етерични минерали предотвратява косопада в ранен стадии. А редовната употреба на продуктите оставя косата все по-плътна, обемна и бляскава.

 

 

   № 9. MILK_SHAKE и любимата сметана за коса Whipped Cream

За косата, която е копринено мека на допир, обгрижена с натурални съставки от природата и с вкусен аромат на плодове и мляко. Формула с млечни протеини, мед, органичен арган и муру муру масло даряващи косата със здраве, чрез хидратиране и подобряване целостта на косъма.

Сметаната може да намерите и с по-интензивно хидратираща формула Moisture Plus Whipped Cream, специално разработена за сухата и дехидратирана коса. А през 2019 milk_shake ни представи свят, изпълнен с безброй цветове и изкушаващи плодови аромати, като лансира и цветните сметанки за коса Colour Whipped Cream с вкус на горски плодове, ягоди, манго, пъпеш и малини.

 

   № 8. KEVIN MURPHY с уплътняващия шампоан за сгъстяване на фина и тънка коса Plumping Wash

Линията Plumping на Kevin Murphy е предназначена за фини, тънки и изтъняващи коси, които имат нужда от уплътняване и укрепване. Формулата е създадена по същата технология като тази за уплътняване и бърз растеж на миглите. Активните съставки са корен от джинджинфил и екстракт от коприва, съдържащи високи нива на цинк и желязо. Действието им е в посока стимулиране на кръвообръщението, подхранване на космения фоликул, насърчаване на растежа на новата коса и подобряване на цялостното здраве на скалпа и косата.

 

 

   № 7. MOROCCANOIL и шампоана с арганово масло за обем и плътност на косата Volume Shampoo

Последното нещо, от което се нуждае тънката коса, е да бъде утежнявана от тежки шампоани и балсами. Именно тук се крие тайната на Moroccanoil. Формулата на шампоана не съдържа сулфати, фосфати и парабени, поради което не изсушава, не изсветлява и не отмива цвета от косъма. Също така не съдържа натриев хлорид, което го прави безопасен за употреба след кератинови терапии. Шампоанът е с богата текстура, но лек за косата и не утежнява. Обогатен с антиоксидантно арганово масло и подхранващи вещества, нежно почиства косата, съживява косъма, улеснява разресването и придава обем. Косата ви остава лъскава, естествено подвижна и лесна за разресване и стилизиране.

 

   № 6. KERASTASE с първата си линия за руса коса Blond Absolu

С мотото си “За което и русо да мечтаете: Вие се осмелявате, Kerastase ще се погрижи за него!” много блондинки се превърнаха в русалки. Линията набра бързо популярност и се превърна в хита на годината. Формулата включва хиалуронова киселина и екстракт от еделвайс за интензивно възстановяване и хидратиране на косата, неутрализиране на нежеланите топли оттенъци и озаряване на русия цвят.

 

 

   № 5. KERASTASE с Бустерите Fusio Dose

Най-предпочитаният бустер от всички видове е Kerastase Nutrition, създаден за 3 пъти повече подхранване! Иновативен продукт, предназначен да подхранва дълбоко и интензивно от кортекса до повърхността на фибрата, като защитава косата от изсушаване и въздействие на вредните външни агресори на околната и градската среда.

 

   № 4. MOROCCANOIL и феноменалното арганово масло Moroccanoil Treatment

Феноменът в грижата за коса, който обхваща всички стъпки от бюти ритуала, за да получите здрава и красива коса. Гъвкава и дълбоко подхранваща формула, която обгрижва всеки тип коса без да оставя следи, без да утежнява, без да омазнява. Маслото може да се използва като финиш продукт, за да придадете блясък на косата си и да запечатите цъфналите краища. Може да го добавяте към останалите продукти за грижа за косата (към маската, към балсама, към крема за коса), за да подсилите техните действия или да ускори времето за сушене. Подобрява състоянието на косата с всяко приложение. Всяка капка е ценна за вашата коса!

 


ТОП 3 - ФИНАЛИСТИТЕ


 

   № 3. L’Oreal PROFESSIONNEL с професионалната боя за коса

Изборът на цвят е въпрос на вкус, но изборът на вид боя за коса има значение за здравето на косата и устойчивостта на желания ефект. Висококачествената и безопасна боя за коса на Loreal доказа своето лидерство и през 2019. Водещите претенденти са INOA и MAJIREL.

 

   № 2. NUGGELA & SULE с шампоана за растеж на косата Nº1 Premium Shampoo

Екслузивната марка, предлагана само в arlen.bg се изкачи до завидното второ място по продажби само за 4 месеца. Силата на природата, натуралните екстракти, иновативни патентовани формули и най-новите производствени технологии са в основата на Nuggela & Sulé. Именно тази философия прави бранда финалист в престижни класации в областта на грижа за косата и скалпа. Награждавана многократно, с най-високи признания за ефективност и качество, Nuggela & Sulé продължава да изкачва върхове и през 2020г с проектиране на нова козметични продукти за здравето на косата и скалпа. Очаквайте ги скоро и в arlen.bg.

 

   № 1. KERASTASE и незаменимите продукти за сгъстяване на косата от серията Densifique

Познатата на всички серия Densifique, която се грижи косата ни да е добре уплътнена, силна и излъчваща здраве. Формула с иновативната патентована молекула Stemoxydine, която спомага за развитието на фоликулярните стволови клетки и стимулира естествения процес на обновяване на косата. Топ продуктите в линията - на първо място - ампулите за коса Stemoxydine, които събуждат “спящите” космени фоликули и позволяват на новите косми да растат по-бързо. Последвани от шампоана за сгъстяване на косата Densifique Bain Densite, обогатен със серемиди за укрепване на косъма.

 


Това бяха вашите ТОП 10 бестселъри, с които постигахте красота и завладяващ външен вид през изминалата 2019г.

 

Сърдечно благодарим на всеки един от Вас като наш клиент за гласуваното доверие и лоялност. ♥️

 

В началото на всяка нова година си поставяме нови и по-големи цели. Нашата мисия тази година е да постигнем все по-удовлетворени и доволни клиенти. И в името на тази мисия продължаваме да ви подаряваме красота, чрез козметиката на световнопризнати брандове и през 2020.


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

КАЖЕТЕ СТОП НА КОСОПАДА - ЕСЕННАТА ГРИЖА, КОЯТО ВСЯКА ДАМА ТРЯБВА ДА ПОЛАГА

14 Окт 2023
ЕСЕНЕН КОСОПАД - КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НЕГО И КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ?

Актуалните цветове на косата за есен 2023: Топ тенденции и съвети

19 Сеп 2023
Ако сте готови да смените цвета на косата си и да се подготвите за есенната сезона, не пропускайте този изчерпателен преглед 

Ние от ARLEN подкрепяме художествената гимнастика и красивия спорт на златните ни момичета

13 Сеп 2023
За поредна година Арлен стана партньор на традиционния турнир "Diamond Cup ", който показва най-добрите млади български гимнастички с прекрасно изигра...

Защо е важно да използваме слънцезащита за коса?

04 Юни 2023
Точно както кожата може да прегрее и изгори, същото може да се случи и с косата ни. Затова, да се грижим за слънцезащитата на косата е от съществено з...

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

27 Апр 2023
Данните говорят: Терапията F11 Ускорява растежа на косата с 41,2%