Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

F11: Как удължих косата си с 2 см за 2 седмици?

 

F11 може да ви звучи като функционален клавиш на Windows, но зад това име стои нещо много по-вълнуващо. Времето на изолация беше труден и изпитателен период за мен. Едва ли мога да посоча каквито и да било позитиви – и в икономически, и в социално-психологически план, за себе си. В тези дни се постарах да си обърна повече внимание, за да запазя форма за завръщането към нормалния живот.

 

Когато от Arlen.bg ме поканиха да тествам новия продукт на Nuggela & Sule – терапия за ускорен растеж на косата (https://www.arlen.bg/product/15836/terapia-za-uskoren-rastezh-na-kosata-nuggelasule-f11-treatment-250ml-70ml.html ), се включих без да се замислям. Вече имах отличен опит и впечатления от марката и ефекта върху косата ми.

КУПИ ОТ ТУК

 

 

Какво представлява F11?

 

F11 e иновативна терапия, за ускорен растеж на косата. Проучванията, проведени от марката, сочат, че освен удължаване, се постига и уплътняване на косъма, както и увеличена гъстота на косата. За да има ефект, по време на курса трябва да се използват и двата продукта: Premium шампоан и серум Hair regenerator.

 


Препоръката е двата продукта да се прилагат на 2 дни. (Откровено казано, тази стъпка ме затрудни, защото съм с по-суха коса и я мия на по-голям интервал от време. За да мога да тествам по коректен начин, се придържах към предписанията на марката.) Серумът може да се прилага на сух или влажен скалп. Аз предпочитам да го нанасям вечер, на суха коса, защото това ми позволява да преценя по-добре дали съм обхванала всички зони на скалпа. Завършвам с лек масаж, за да улесня проникването на съставките.

 

 

Данните говорят:

 

Според изследването на марката*, F11:

  • Ускорява растежа на косата с 41,2%
  • Увеличава дебелината на косъма със 17,9%
  • Увеличава гъстотата на косата с 11,6%

 

Терапията е подходяща за всеки тип коса – например, моята е третирана. Освен удължаването, което надлежно измерихме, забелязах, че косата ми е с приятен блясък и няма изтъняване на краищата. Ако гледате видеото до края, ще разберете защо искрено се развълнувах от ефекта на F11 – споделям нещо интересно и неочаквано.

 

 

 

Материалът е базиран на личен, автентичен опит. В партньорство с Arlen.bg.

Ванина Ханджийска  styleinspiratrice

 

*Clinical study cod REG 2019-102-702.19.A/B

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда