Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Вижте всички статии

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

F11: Как удължих косата си с 2 см за 2 седмици?

 

F11 може да ви звучи като функционален клавиш на Windows, но зад това име стои нещо много по-вълнуващо. Времето на изолация беше труден и изпитателен период за мен. Едва ли мога да посоча каквито и да било позитиви – и в икономически, и в социално-психологически план, за себе си. В тези дни се постарах да си обърна повече внимание, за да запазя форма за завръщането към нормалния живот.

 

Когато от Arlen.bg ме поканиха да тествам новия продукт на Nuggela & Sule – терапия за ускорен растеж на косата (https://www.arlen.bg/product/15836/terapia-za-uskoren-rastezh-na-kosata-nuggelasule-f11-treatment-250ml-70ml.html ), се включих без да се замислям. Вече имах отличен опит и впечатления от марката и ефекта върху косата ми.

КУПИ ОТ ТУК

 

 

Какво представлява F11?

 

F11 e иновативна терапия, за ускорен растеж на косата. Проучванията, проведени от марката, сочат, че освен удължаване, се постига и уплътняване на косъма, както и увеличена гъстота на косата. За да има ефект, по време на курса трябва да се използват и двата продукта: Premium шампоан и серум Hair regenerator.

 


Препоръката е двата продукта да се прилагат на 2 дни. (Откровено казано, тази стъпка ме затрудни, защото съм с по-суха коса и я мия на по-голям интервал от време. За да мога да тествам по коректен начин, се придържах към предписанията на марката.) Серумът може да се прилага на сух или влажен скалп. Аз предпочитам да го нанасям вечер, на суха коса, защото това ми позволява да преценя по-добре дали съм обхванала всички зони на скалпа. Завършвам с лек масаж, за да улесня проникването на съставките.

 

 

Данните говорят:

 

Според изследването на марката*, F11:

  • Ускорява растежа на косата с 41,2%
  • Увеличава дебелината на косъма със 17,9%
  • Увеличава гъстотата на косата с 11,6%

 

Терапията е подходяща за всеки тип коса – например, моята е третирана. Освен удължаването, което надлежно измерихме, забелязах, че косата ми е с приятен блясък и няма изтъняване на краищата. Ако гледате видеото до края, ще разберете защо искрено се развълнувах от ефекта на F11 – споделям нещо интересно и неочаквано.

 

 

 

Материалът е базиран на личен, автентичен опит. В партньорство с Arlen.bg.

Ванина Ханджийска  styleinspiratrice

 

*Clinical study cod REG 2019-102-702.19.A/B

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Mozo
    F11 не е функционален клавиш за Windows, а функционален клавиш при компютлите. На този компютър може да е инсталиран Linux и F11 пак ще си действа. Компютър не е равно на Windows, поздрави.
    Отговори ›
«1»

Подари си красота със съветите ни...

Актуалните цветове на косата за есен 2023: Топ тенденции и съвети

19 Сеп 2023
Ако сте готови да смените цвета на косата си и да се подготвите за есенната сезона, не пропускайте този изчерпателен преглед 

Ние от ARLEN подкрепяме художествената гимнастика и красивия спорт на златните ни момичета

13 Сеп 2023
За поредна година Арлен стана партньор на традиционния турнир "Diamond Cup ", който показва най-добрите млади български гимнастички с прекрасно изигра...

Защо е важно да използваме слънцезащита за коса?

04 Юни 2023
Точно както кожата може да прегрее и изгори, същото може да се случи и с косата ни. Затова, да се грижим за слънцезащитата на косата е от съществено з...

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

27 Апр 2023
Данните говорят: Терапията F11 Ускорява растежа на косата с 41,2%

НОВО В ARLEN - Biocolorist's Therapy

11 Яну 2023
Открийте луксозните продукти на новата ни италианска марка за коса.