Твоят магазин за козметика! ✆0700 20 826 / 0876 816 333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

НОВОТО ЛИЦЕ В ARLEN.BG

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Ние от  ARLEN.BG сме ви подготвили за следваща 2021 година много нови марки, много нови изненади и разбира се още повече красота. В тази връзки, представяме ви и новото ни лице - Ралица Методиева, която ще е част от екипа за презентиране на новостите, за да сте максимално информирани и въведени по един елегантен начин в необятния свят на красотата.

 

 

"Здравейте Арленки! Аз съм Рая и ще тествам за вас, както и ще ви представям нови продукти и марки, които може да откриете в arlen.bg".

С тези думи започна първото видео на новото лице Ралица Методиева, известна повече като Рая. В сферата на медиите работи от 15 годишна, може да ви е позната от първата музикална телевизия ММ като водеща. След това става лице на музикална класация в БНТ, където работи с всички популярни български звезди, почти осем години.

 

Ралица Методиева - Рая е представяла България на Международния Конкурс "Miss Globe", където беше класирана в челната десятка между претенденти от 43 държави. По-късно модата я завладява изцяло и може да я видите на кориците на списания: Grazia, Егоист, Блясък, Едно. Преди няколко години Рая прави своя личен избор да прекрати телевизионната си кариера, за да създаде семейство и да отделя повече внимание на малката си дъщеря. "Всички ме посъветваха в зората на социалните мрежи да бъда активна, но аз имах нужда от "публична почивка", в която наблюдавах какво и как се случва в онлайн бизнеса" - споделя Рая. 

 
Ролята на Рая за ARLEN.BG ще бъде представяне на нови марки, тестване на нови продукти или козметика по ваше желание, която досега не е попадали във фокуса на нашите специалисти. Ще споделя за ефекта след приложението на продуктите за коса и за лице. Сигурни сме, че така, както я познаваме ние - искрена, обективна и много отговорна, така ще я видите и вие в нейните видео послания, снимки и препоръки. 
 
 
Препоръчваме ви да се абонирате за Youtube видео канала на ARLEN.BG, за да не пропускате най-интересното от света на красотата. А то наистина предстои!
 
 
"Това,  в което вярвам е, че в близко бъдеще хората ще се доверяват все повече на нови лица и продукти, видяни НЕ като класическа реклама в телевизия или красива печатна снимка, напротив, хората ще търсят мнение от личен ИСТИНСКИ опит", споделя с нас Рая.
 
 
 
Вижте първото и видео, в което тества и коментира обновените продукти на световния бранд REDKEN. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук