Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
 • EUR
 • BGN
Марки и Меню

0

Вижте всички статии

КАКЪВ ТИП КЪДРАВА КОСА Е ВАШАТА?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Вие имате къдрава ли чуплива коса, но винаги я изправяте? А колко пъти ви се е искало да излезете навън с естествена коса, без да стилизирате или оформяте прическата си? Може би ще е много по-лесно да се грижите за вашите къдрици, ако знаете кои са подходящите продукти за тях. днес в arlen.bg ще ви разкажем за къдриците и как да се грижите павилно за тях. Продължавайте да четете... 

 

 

ЗАЩО КЪДРАВИТЕ КОСИ ИМАТ НУЖДА ОТ СПЕЦИАЛНА ГРИЖА?


 

Къдравите и чупливите коси са по-сухи от всички останали. При тях например естествена хидратация от скалпа достига по-трудно до дължините и краищата на косата, което я прави суха и уязвима. Освен това, къдравите коси са още по-сухи от чупливите и при тях косъмът е по-крехък.

 

Къдравата коса често е по-тънка, което увеличава риска от накъсване по дължините. Формата на къдриците е пречка за това грижата за коса да действа равномерно от корените до върховете. Често къдриците са непокорни, трудно се оформят и трудно се задържат в желаната форма за дълго.

 

Къдравите и чупливите коси изискват специфични грижи, а много скоро при нас ще откриете изцяло нова серия от Kérastase – Curl Manifesto, персонализирана луксозна грижа за всеки тип чуплива, къдрава или много къдрава коса. Обогатени с подхранващ мед от манука, подсилващ серамид и глицерин, който прави косата лесна за разресване, продуктите от серията Curl Manifesto ще ви дадат нещо, което винаги сте искали и това е естествена форма за вашите къдрици.

 

Очаквайте много скоро Curl Manifesto!

 

 

 

 

КОИ СА ПРОДУКТИТЕ И СЪСТАВКИТЕ ЗА ГРИЖА ЗА КЪДРАВА КОСА?


 

Знаете ли от какво имат нужда къдравите и чупливите коси? Ако вие сте с чуплива и леко къдрава коса, то тя се нуждае от леки подхранващи и стилизиращи продукти. Прекомерната употреба на продукти допълнително утежнява този тип коса.

 

 • Ако имате къдрава коса обаче, то тя вероятно е и суха и за нея са необходими продукти и съставки, които да подхранят косъма в дълбочина и да правят косата мека и еластична, както и да я предпазят от фриз ефект.

 

 • При много къдравите коси, тъй като къдриците са по-ситни, естествената хидратация достига трудно до  краищата на косата, така че много къдравата коса се нуждае от интензивно хидратиращи и подхранващи продукти като маска за коса и продукти за грижа без изплакване.

 

 • Често продуктите за чуплива къдрава коса съдържат естествени масла, които са изключително богати на подхранващи вещества. Част от иновативните съставки в този тип продукти са серамиди, които подсилват косъма, за да бъде косата по-здрава на вид и устойчива на накъсване.

 

Най-новата серия от Kérastase –  Curl Manifesto, е луксозна серия продукти за грижа за къдрави коси, която предлага  7 различни продукта за нуждите и предизвикателствата, които имат жените с чуплива, къдрава  или много къдрава коса. Серията осигурява интензивна грижа за всички три типа къдрава коса, както и предлага изключителна комбинация от хидратация, сила и дефиниция.

Подхранващ мед от манука, подсилващ серамид и дефиниращ глицерин са съчетани, за да осигурят на къдравата коса  83% повече хидратация*, 87% по-силни къдрици*. С Curl Manifesto луксозната грижа среща ефективността в серия от продукти за коса, която дава възможност на жените да носят къдриците си с гордост и увереност.

С Curl Manifesto ние ще можем да отпразнуваме всеки тип и текстура на къдравата коса. Очаквайте много скоро Curl Manifesto.

 

*инструментален тест при употреба на хидратираща вана Curl Manifesto, хидратираща маска Curl Manifesto и спрей Refresh Absolu.

 

ОТГОВОРИТЕ НА НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗА КЪДРАВИ КОСИ


 

Как да укротим къдравата коса? Как да я направим по-силна? Как да я хидратираме, за да бъде по-мека и красива? Какъв е начинът да подобрим формата на къдриците си? В случай, че имате къдрава или чуплива коса, то със сигурност сте си задавали тези въпроси.

 

 • Ако искате вашите сухи къдрици да имат повече блясък и мекота, то за тях ще ви трябват леки и хидратиращи продукти, които подхранват косъма, омекотяват го и правят косата по-блестяща и красива.

 

 • В случай, че накъсването по дължините е проблем за вашата чуплива или къдрава коса, то тя има нужда от допълнителна сила. Необходими са специални подхранващи съставки в продуктите, които ползвате, за да могат те да подхранят, да запълнят слабите места в косъма и придадат повече сила.

 

 • Всяка жена с чуплива или къдрава коса знае, че влагата е най-големият й враг, а освен това къдриците имат нужда от допълнителна дефиниция, за да изглеждат добре. Точно затова продуктите без изплакване за дефиниция на къдравата коса са задължителни, в случай, че искате да имате красиви къдрици и те да бъдат предпазени от фриз ефект. Често този тип продукти осигуряват защита от топлина при обработка с топлинни инструменти, придават блясък и естествено движение за косата.

 

Къдравите и чупливите коси изискват специфични грижи, а много скоро при нас ще откриете изцяло нова серия от Kérastase – Curl Manifesto, персонализирана луксозна грижа за всеки тип чуплива, къдрава или много къдрава коса. Обогатени с подхранващ мед от манука, подсилващ серамид и глицерин, който прави косата лесна за разресване, продуктите от серията Curl Manifesto ще ви дадат нещо, което винаги сте искали и това е естествена форма за вашите къдрици. Очаквайте много скоро Curl Manifesto при нас.

 

 

КАКЪВ ТИП КЪДРАВА КОСА Е ВАШАТА?


 

Искате ли да разберете какъв тип е вашата коса?

 

 

 • Вашата коса е чуплива, в случай, че къдриците са едри.

Чупливата коса има вълнообразна форма или спираловидни букли. Тъй като естествената форма може лесно да бъде утежнена от продуктите, чупливата коса се чувства добре с леки продукти за грижа и оформяне. Свободната форма на вълните в косата позволява естествената хидратация да се разнесе по дължините на косъма, затова е достатъчно умерено количество на допълнително хидратация и подхранване.

 

 • Вашата коса е къдрава, в случай, че къдриците ви са ситни или едри, в спираловидна форма.

Ако имате къдрава коса обаче, то тя вероятно е и суха и за нея са необходими продукти и съставки, които да подхранят косъма в дълбочина и да направят косата мека и еластична, както и да я предпазят от фриз ефекта.

Същевременно, поради по-стегнатата форма на къдриците, те затрудняват естественото овлажняване до краищата, затова къдравата коса се нуждае от интензивна хидратация и продукти за подсилване като маски за коса и продукти без изплакване.

 

 • Вие имате много къдрава коса, в случай, че имате много ситни къдрици, които могат да бъдат дори в Z-образна форма.

Може би са много ситни в близост до скалпа и по-отпуснати в краищата на косата. При много къдравите коси, тъй като къдриците са по-ситни, естествената хидратация трудно достига краищата на косата. Тя се нуждае от максимално подхранване, подсилване и оформяне, което може да се постигне с нанасяне на няколко продукта един след друг и интензивна грижа с масла, която да бъде оставена през нощта, за интензивно действие.

 

Знаем, че къдравите и чупливите коси изискват специфични грижи, затова ви предлага да се започнаете с изцяло нова серия от Kérastase наречена – Curl Manifesto - персонализирана луксозна грижа за всеки тип чуплива, къдрава или много къдрава коса. Обогатени с подхранващ мед от манука, подсилващ серамид и глицерин, който прави косата лесна за разресване, продуктите от серията Curl Manifesto ще ви дадат нещо, което винаги сте искали и това е естествена форма за вашите къдрици.

 

Очаквайте много скоро Curl Manifesto.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Разгледай галерията


 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА

 

4,9 от 5.0 

 

БАЗИРАНО НА 1082 ОТЗИВА

 


 

БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

Предлагайте най-популярните европейски марки за коса : Nuggela & Sule, Altissima, Erayba/, Biacre и Grazette! 

 

Свържете се с нас на: business@arlen.bg / 0876 816 333