Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Вижте всички статии

Вижте най-желаните продукти през 2021г.

Вижте най-желаните продукти през 2021г.

ТОП ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА !

 


Почти всяка жена, която ползва професионална козметика за коса, е преминала през трудността да намери подходящите козметични продукти за своята коса. Асортиментът е огромен и изборът е разнообразен.


 

 

Ние решихме да Ви покажем кои са най-желаните продукти през изминалата година, които пазарувахте и които са с доказани действия, любими са на всички клиенти и са страхотен избор за домашна грижа за всяка прекрасна дама.

 

Започваме с един от най-продаваните продукти, който е подходящ за подхранване, финиш грижа и хидратация. Именно кремът на Mi Amante.

 

Mi Amante Ella Hair Cream е съвършена комбинация от регенеративни елементи с висока концентрация. Мултифункционалният крем е подходящ за всеки тип коса, с лек екзотичен аромат.

 

Продукт за коса с мигновена интензивна грижа, без изплакване. Овлажнява и подхранва структурата на косъма, затваря кутикулата и придава блясък и копринена мекота. Прави косата по-здрава, лъскава и лесна за разресване и оформяне. С перфектен анти-фриз ефект и UV защита.

 

 

 

 

Следващ продукт е мултифункционалната Терапия за ускорен растеж на косата NuggelaSule F11 Treatment 250ml+70ml. Това е иновация в професионалната козметика, тъй като с два продукта, всяка от Вас може да достигне за определено време дължината, която желае.

 

Ето какви са клиничните резултати при направени тестове :

  • 41.2% Увеличена скорост на растежа на косъма
  • 17.9% Увеличена дебелина на косъма
  • 11.6% Увеличена плътност на косъма

 

Знаем колко голям проблем може да бъде косопадът и накъсването при една коса. При такова състояние, косата се изтощава допълнително и спира да расте, отслабва и губи естествения си блясък. Именно заради това Nuggela and Sule създават Терапията F11, която разрешава всички проблеми, свързани със загубата на коса и забавения растеж.

 

 

Клиничната терапия F11 Treatment от Nuggela & Sulé e финалист в BeautyWorld Middle East, най-важният козметичен панаир в света през 2021 г.

Предстоящото изложение, в своето 25-то издание, ще бъде домакин на изложители от над 54 държави, което го прави първото и едно от най-важните международни събития за красота за годината.

 

 

 

И тъй като продължаваме с проблемът, който много жени срещат всеки ден – косопад и уплътняване на косата, следващ продукт, който беше най-желан от нашите клиенти през 2021г. е Кутия ампули за сгъстяване на косата със Stemoxydine® Kerastase Densifique 30 Х 6 мл.

 

Kerastase са известни с луксозни формули, много красив дизайн и висококачествени продукти. Ампулите за сгъстяване на косата са един от най-купуваните продукти на марката през изминалата година. Терапията трябва да се прилага ежедневно, без прекъсване, времето за употреба е 3 месеца.

 

Продуктът е обогатен със специалната съставка Stemoxydine - Благоприятства функционирането на стволовите клетки и оптимизира цикъла на косъма.


Ето и част от отзивите, които получихме от нашите клиенти :


  • „Това е най - уникалният продукт, който съм ползвала. Ползвам вече втората кутия и косата ми е по-гъста от всякога.“
  • „Чудесен продукт , използвам ги вече 3-ти месец , усещам косата си по-плътна , гъста и жизнена , също така започнаха да се появяват и нови малки косъма . Препоръчван ги :)“
  • „Лукс! Страхотна кутия, криеща най-добрите ампули за растеж!!!“

 

И много, много други.

 

 

 

Топ продукт, който не слиза от първите места е Мароканско арганово масло за всеки тип коса Moroccanoil Treatment 100мл.

 

Този продукт е перфектна грижа за всеки тип коса с мастни киселини, омега-3 масла и витамини. Moroccanoil Treatment преобразува косъма изцяло и го прави устойчив, благодарение на формулата, която възстановява загубените протеини.

Мастните киселини, омега-3 маслата и витамините придават блясък и подхранват косата, а антиоксидантите я защитават. Той се абсорбира незабавно, за да запълни пространствата косъма, причинени от увреждане поради топлина, стайлинг, химечески процедури и вредното влияние на околната среда.

 

Косата става невероятно блестяща, гладка и лесна за разресване и оформяне – добра отправна точка за безпроблемен стайлинг и отличен вид.

Интересно при маслото е това, че може да бъде употребявано по време на химически процедури.

 


Приложение при боядисване : 


 

Преди боядисване, приложете 2-5 помпи или повече, в зависимост от типа коса, директно върху суха коса, за да изравните порьозността на косъма и да позволите по-равномерното нанасяне на боята.

 

Също така, една и половина капачки /5 милилитра/ могат да бъдат добавени към всяка боя за най-добрата защита, блясък и максимална абсорбация на цвета.

 

 

Уплътняващ комплект за сгъстяване на косата Kerastase Densifique – Травел комплектът е най-добрият вариант да изпробвате всички продукти и да разберете дали са подходящи за Вашата коса.

 

Удобен за пътуване, побира се във всяка чанта и винаги може да разчитате на професионална козметика на всяко място.

 

Съдържа шампоан Kerastase Densifique – за сгъстяване и уплътняване на косата, маска Kerastase Densifique, която е интензивно регенерираща, подходяща за всеки тип коса, дори най-тънките. Третият продукт, който можете да намерите в травел кита е Термо-кремът Blowdry Lait. Текстурата пасва плътно към всеки косъм без да го  втвърдява и без да е необходимо повторно приложение.

 


Поглезете косата си, заслужава го!


 

 

 

 

Най-луксозната преса за коса Преса с пара за изправяне и терапии LOreal Professionnel SteamPod 3.0, която преобразява, защитава косата и доказано след нейната употреба косата е по-жизнена, по-здрава, с много намалени цъфтежи и накъсвания.

 

Уникална патентована технология, използваща топлината и парата за оформянето на уникални прически. 

 

Отнема само няколко минути, за да получите прическа като от професионален фризьорски салон. Интензивното отделяне на пара на тази уникална преса, съчетана с анодизирани устойчиви плочи, изправя и изглажда непокорната и трудна за стилизиране косата, като дълбоко я хидратира без да причинява щети от топлината.

 

Ето какви прически можете да постигнете с преса Steampod 3.0 :

  • Холивудски вълни
  • S-образни вълни
  • Ефект сешоар
  • Двойни вълни
  • Огледална права коса

 


Хит продукт!


 

Бърз и лесен жест за 12 незаменими ползи за косата от milk shake -  Плодово мляко за коса с 12 действия milk shake Incredible Milk 150мл.

 

Milk_shake - естествена природна грижа за здрава и блестяща коса! Изключителен състав на продуктите. Плодовото мляко на марката е един от най-продаваните продукти през цялата година. 12-те грижи за косата се явяват като мултитерапия, която можете да постигнете изключително лесно у дома!

 

1. Възстановява  косата;

2. Хидратира и подхранва косъма;

3. Предотвратява цъфтеж на краищата;

4. Анти-фриз ефект;

5. Осигурява термозащита;

6. Придава екстремен блясък;

7. Предоставя форма и обем;

8. Помага при изправяне;

9. Предотвратява заплитането;

10. Предпазва и поддържа цвета;

11. UV филтър;

12. Изглажда кутикулата.

 

 

Предложихме Ви част от продуктите, които са били най-желани през изминалата година. 

 


ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК : https://www.arlen.bg/category/405/bestselari-na-mesetsa.html


 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

КАЖЕТЕ СТОП НА КОСОПАДА - ЕСЕННАТА ГРИЖА, КОЯТО ВСЯКА ДАМА ТРЯБВА ДА ПОЛАГА

14 Окт 2023
ЕСЕНЕН КОСОПАД - КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НЕГО И КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ?

Актуалните цветове на косата за есен 2023: Топ тенденции и съвети

19 Сеп 2023
Ако сте готови да смените цвета на косата си и да се подготвите за есенната сезона, не пропускайте този изчерпателен преглед 

Ние от ARLEN подкрепяме художествената гимнастика и красивия спорт на златните ни момичета

13 Сеп 2023
За поредна година Арлен стана партньор на традиционния турнир "Diamond Cup ", който показва най-добрите млади български гимнастички с прекрасно изигра...

Защо е важно да използваме слънцезащита за коса?

04 Юни 2023
Точно както кожата може да прегрее и изгори, същото може да се случи и с косата ни. Затова, да се грижим за слънцезащитата на косата е от съществено з...

КАК УДЪЛЖИХ КОСАТА СИ С 2 СМ ЗА 2 СЕДМИЦИ?

27 Апр 2023
Данните говорят: Терапията F11 Ускорява растежа на косата с 41,2%