Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Вижте всички статии

НАЙ-КРАСИВАТА МИС БЪЛГАРИЯ В ПЛЕН НА NUGGELA & SULE

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Nuggela & Sule, компанията, посветена на грижата за косата и скалпа!


 

Една от най-естествените и красиви българки, която през 2010 година спечели националния конкурс Мис България Ромина Тасевска близо месец е в плен на продуктите от Nuggela & Sule.

 

 

Красивата телевизионна ко-водеща в предаването на Гала, успешна бизнес дама и майка на три деца поддържа перфектна визия и косата е един важен елемент от цялостния и вид. 

 


АНГАЖИМЕНТ КЪМ КРАСОТАТА


Nuggela & Sulé инвестира огромни ресурси в проучвания и проектиране на нови формули, за да предостави на клиентите си естествени алтернативи за красота, базирани на съставки от природата. Ангажиментът към красотата е в основата на компанията.

 

 

 


Ето какво споделя пред ARLEN.BG Мис България за Nuggela & Sule"През по-голямата част от предаванията се появявам с различна визия на косата и поддържането и изисква доста грижи, както професионални от моя фризьор, така и у дома. Целият комплект с продукти на испанската фирма Nuggela & Sule бързо ми допаднаха и съм впечатлена както от текстурите, така и от аромата и ефекта."

 

 


ARLEN.BGЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Nuggela & Sulé?


Защото начинът на мислене на компанията е различен. Защото уважава природата и работи съвместно с нея. Защото пази ценностите на традициите от миналото. Дори името й е нестандартно - Nuggela & Sulé.

 

Произлиза от един от най-важните полинезийски острови, кръстен на бога на маорите Nga Sulé, в превод „син на небето“. Полинезийците почитали Nga Sulé, като се отнасяли към природата с уважение и се учили от нея ежедневно. Според бога на маорите традициите и мъдростта трябва да се предават от едно поколение на друго, за да се избегне загубата на знания и ценности. 

 

Козметиката на Nuggela & Sulé се основава на същата концепция за възраждане на традиционната мъдрост и природни средства в комбинация с най-новата технология, осигуряваща висококачествени продукти, даващи доказани резултати при решаване на проблемите с косата. 

 


 

 

Задено с ARLEN.BG прекрасната Ромина стартира едноседмична анкета в нейния инстаграм профил и ако участвате и вие може да спечелите комплект от Nuggela & Sule.

 

В началото на месец май с кратко видео Ромина Тасевска ще разкаже още от личните впечатления от продуктите си като ги представи кои са и фаворитите!

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Разгледай галерията


 

ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА

 

4,9 от 5.0 

 

БАЗИРАНО НА 1082 ОТЗИВА

 


 

БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

Предлагайте най-популярните европейски марки за коса : Nuggela & Sule, Altissima, Erayba/, Biacre и Grazette! 

 

Свържете се с нас на: business@arlen.bg / 0876 816 333