BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Вижте всички статии

Веждите - важна част от нашата визия

Вежди оформяне и козметика

Веждите - важна част от нашата визия

 

Мода "във вежди" съществува, и тя както всяка друга се променя: от мъхнатите гъсенички на Брук Шийлдс до напълно "избръснатия" стил. Но все пак нека забравим крайностите и да се придържаме към естествената линия на веждите, като само ги облагородяваме.

 

Форма на веждите:

От формата на веждите зависи изражението на лицето, затова те заслужават специално внимание. Преди всичко трябва да определите най–подходящата за вас форма на веждите.

Всяка вежда трябва да започва на една линия с вътрешния ъгъл на окото. И в най–дебелата си част идеалните вежди са с дебелина 15мм, а в най–тънката 3мм.

 

Изменение на формата на веждите:

Първото, което ви трябва за перфектни вежди е качествен инструмент - качествени пинсети. Изберете такива, на които щипчиците плътно прилепват и не са с остри крайща. Така ще избегнете срязването на косъмчетата. Красивите вежди трябва да бъдат еднакви и добре очертани. Рядко се среща подобен дар от природата, затова трябва да им се помогне.

Колкото по–дребни са чертите на лицето, толкова по-тънки трябва да са веждите. Веждите трябва да се изтънят и когато са разположени твърде ниско – така ще „отворите’’ очите си. Но не го правете изведнъж – прибързано отсранените косъмчета няма да пораснат скоро.

 

Начин за оформяне на веждите:

Ако процедурата по оформянето на веждите е болезнена за вас, може да намалите болката, ако предварително направите горещ компрес на веждите си. Отделяйте с пинсетите по едно косъмче и внимателно го изтегляйте по посока на растежа.

1. Започнете от тънкия край на веждата и постепенно отивайте нагоре.

2. За да сте сигурни, че линията се получава, периодично приглаждайте веждата с малка четчица.

3. Почистете косъмчетата между веждите, ако са твърде гъсти или очите ви са близко едно до друго.

4. Каквато и да е ширината на веждите ви, те трябва да приемат формата на плавни дъги.

5. Избягвайте формата на запетая, когато широките в основата на носа вежди изведнъж се стесняват рязко и просто….свършват.

6. Внимателно почистете веждите си от вътрешната страна.

7. Ако веждите ви са много тънки, просто ги дорисувайте с молив за вежди. Не рисувайте права непрекъсната линия, а имитирайте със ситни щрихи косъмчета.

8. Дългите вежди обикновено трудно се фиксират, затова на пазара се предлага оформящ гел за вежди.

 

Оцветяване или обезцветяване на веждите:

Изборът на цвета трябва да бъде съобразен с оттенъка на вашата кожа и коса. Ако искате да обезцветите веждите си, не рискувайте да го правите сами, а се обърнете към специалист.

За оцветяването на веждите в по – тъмен цвят има няколко начина.

Може да използвате молив за вежди или сенки. С молива рисувайте малки щрихи между косъмчетата. По–лесно е да използвате сенки за вежди.С малка четчица ги нанасяйте направо върху веждите. По такъв начин не само ще ги оцветите, но ще им придадете и форма.

 

Важно:

! Декоративната козметика трябва да е с един тон по-светла от тона, който искате да постигнете.

! Препоръчително е да се избират цветове в кафяви, бежови или червеникави цветове. Черните или сивкави вежди състаряват.

! Ако решите да оцветите веждите си, използвайте само специална боя за вежди.

! Много жени се отнасят консервативно към скубането на веждите, но повечето от тях изглеждат по-добре, когато веждите в права, красиво извита дъга подчертават очите.

 

Козметика за вежди и инструменти за оформянето им

Ние от Arlen.bg можем да ви помогнем и насочим при избора на козметика за оформянето и разкрасяването на вашите вежди. 

Веждите - важна част от нашата визия Веждите важна част от нашата визия

Козметика за вежди Козметика и пинсети за вежди

 

Ние разбираме от професионална козметика. В козметичния бранш сме вече повече от 15 години. В основата на създаването на магазина лежи любовта ни към качествената грижа за Вас и желанието да Ви дадем възможност да ползвате най-добрите продукти, предлагани на световния пазар. Всяка жена е уникална и благодарение на козметиката тя може да подчертае своите предимства. Въпреки това, намирането на подходяща козметика понякога е трудно. Екипът на ARLEN.BG е винаги готов да Ви помогне да направите това с минимални усилия и време.
 Обади ни се: 0700 20 826 от 10:00 до 18:00ч. в работни дни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда