Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Начало Марки

PRAVANA

Филтрирай

                        

 

 

PRAVANA

PRAVANA

Историята на PRAVANA е цветна и ефектна, също като продуктите и продуктите й. Брандът започва с едно обещание: Да проектира най-ефективните продукти, създадени с добре подбрани и много качествените материали, произведени с грижа към природата и в най-добро съотношение цена / качество.  Защото всеки фризьор-стилист заслужава най-доброто, на най-добрата цена, с което да поподбрява професионалния си живот. 

Компанията е създадена през 2004 година от Стив Годдард, ветеран в козметичната индустрията от цели 30 години. Марката PRAVANA предоставя на стилистите по света новаторски, единствени по рода си продукти за коса, създаващи революция в бюти индустрията. Основната мисия на марката е да осигури висококачествени решения за красотата на косата, които да задоволят всички изисквания на професионалистите и клиентите, чрез богата гама от иновативни, внимателно подбрани и създадени с най-добрите съставки продукти за коса достъпни за професионалната бюти индустрията.

Пълната гама продукти на PRAVANA еволюира непрестанно, включително награждаваната серия “ChromaSilk”, перманенти крем-бои за коса с невероятни нюанси от цветове, като безпрецедентният лидер “VIVIDS”, “PURE LIGHT” блондиращата колекция и “THE PERFECT BLONDE” тонираща серия, както и всевъзможни стилизиращи, подхранващи и пост-боя грижа за косата, които да покрият всяка нужда. 

Философията на PRAVANA е да се цели по-високо от рамките на традиционните продукти за коса, като създава лична, персонализирана грижа за всяка нужда, поддържайки винаги най-доброто и само най-доброто качество с прецизност, която не подлежи на компромиси. 

0

продукти

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук