Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

grazette banner 2

Красотата като самоусъвършенстване

 

Ние вярваме в истинската красота по принцип, както и във вътрешната красота на всеки човек. На глобално ниво, ние вярваме в човечеството и в нашата обща сила за преобразяване и усъвършенстване на света около нас. Ние бихме искали всеки да може да вижда своята вътрешна красота, да може да достига своя пълен потенциал на развитие и благополучие. И ако можем да бъдем част от това, дори с малко, то ние ще сме горди! Вие сте красиви! Не го забравяйте!” - Grazette of Sweden

 

 

 

Grazette of Sweden е шведска компания със собствено производство на козметика в сферата на стилизирането и грижата за косата, както и грижа за кожата на тялото още от 1974 година.

Nuggela&Sule

Водени от хуманни ценности

Всичко, от иновациите в професионалните продукти за грижа за косата и стилизирането до доставката на готовия продукт, се извършва на едно място – в компанията. Всички дейности са под един покрив, което означава, че всяка възможност за избор или промяна може да бъде оптимизирана своевремено – от опаковките и суровините до производството и транспорта.

Хуманните цености са водещи за компанията. Grazette of Sweden са шведското ноу-хау. История, градена от 1974,  иновациите, усъвършенстването, придружени с професионализъм продължават да изграждат бъдещето на бранда.

Мощни активни съставки

Компанията и цялата производтвена дейност са позиционирани в Швеция – от иновацията до доставката на крайния продукт. Изкуството в създаването на ноу-хау формулите се случва от екип от химици в собствената лаборатория на компанията. Формулите са базирани на съставки с научно доказани свойства, като иновацията са интелигентните решения предлагани от природата в съчетание с науката. Разбира се, с насочено внимание към устойчивото развитие – полезни за хората, безвредни за природата и планета.

Избери продукти по:

Цена

43лв. - 76лв.

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

Вид продукт за коса

Начало Марки

GRAZETTE OF SWEDEN

Филтрирай

                        

 

 

GRAZETTE OF SWEDEN

GRAZETTE OF SWEDEN

Grazette of Sweden е шведска компания със собствено производство на козметика в сферата на стилизирането и грижата за косата, както и грижа за кожата на тялото още от 1974 година. 

 

 

40

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията