⦁ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 79 ЛВ.  ⦁ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА

Меню
Профил
Език

🌸Hair Days! До -40% на хиляди продукти за коса от първокласни марки

Избери продукти по:

Цена

8лв. - 185лв.

Тип кожа лице

Вид продукт за лице

Действие лице

Тип кожа тяло

Вид продукт за тяло

Действие тяло

Вид продукт за коса

НачалоМарки

OWAY

Филтрирай

                        

 

 

OWAY

OWAY

O.WAY или Organic Way = Пътят към здравословен и екологичен начин на живот

 

Брандът, който е резултат от пътуване и история

 

Компанията започва своето пътешествие в света на качествената козметика за коса и кожа през 1948 г. в Болоня, Италия и днес присъства в над 70 страни от света. 

 

Базирани на биодинамични, органични съставки, придобити чрез справедлива търговия, O.WAY създават агри-козметика за лечение на косата и кожата и терапевтични ритуали, комбиниращи изключителна ефективност със здравословна формулировка. 

 


Принципите на компания, запазени във времето

 

Дълбоко уважение към околната среда и насърчаване намаляването на отпадъците под всякаква форма. Производството стриктно следва всяка формулировка, опаковка, материал, отделно изделие или инструмент да са проектирани така, че да има минимално въздействие върху околната среда. В същото време да бъде за дълготрайна или многократна употреба и композирана или трансформирана в нов ресурс. Количеството пластмаса, използвана в производството е намалено с 99%. Готовата продукция се опакова в стъклени бутилки, стъклени буркани и алуминиеви тубички, които са напълно подходящи за многократна употреба и 100% рециклируеми. Всички инструменти, предмети и изделия във връзка с работния процес са изработени от дърво, стъкло, алуминий, органичен регенериран памук, рециклирана хартия и много други естествени екологични материали. 

С уважение към етичен и екологичен ангажимент, O.WAY затваря производствения цикъл, като изгражда две специални ателиета в непосредствена близост до производствения завод. 

  • ORTOFFICINA, земеделското имение на O.WAY на хълмовете на Болоня, където се отглеждат напълно официално растенията по биодинамични методи. Биодинамичният метод е най-здравословният и чист метод, който не изисква използването на химикали за получаване на чисти, ултраефективни етерични масла, хидролати и екстракти, които стават активни съставки в терапиите на OWAY.
  • ARTIGIANO, лабораторията за дървесина, където се проектират и произвеждат опаковки, мебели и предмети. 

 

В основата на всеки продукт е високата концентрация на ботанически активни съставки. Това ги прави невероятно ефективни, прилагани в правилното количество, както и разширява начина им на приложение за повече полезно действие. 

Агри-козметика (agricosmetics®), която създава O.WAY е начин на мислене, начин на живот, съзнателен избор. Създадена с грижа, съвест и внимание при всеки избор и действие. Създаваща качествени продукти, които зачитат околната среда и хората.

 

Екипът на O.WAY -  прагматични мечтатели, талантиви творци, фанатици на дизайна и неуморни изследователи на иновациите, които могат и правят настоящето и бъдещето ни по-устойчиво. 

 


Сертифицирани от природата

 

Двоен сертификат за качество - ISO 9001 + ISO 22716. Именно този двоен сертификат отличава O.WAY от другите компании на италианския и международни козметичен пазар. 

Двойната сертификация представлява система за управление на качеството в съответствие с най-високите стандарти за контрол. Двата сертификата се преплитат, като се добавят допълнителни строги изисквания, които оказват влияние върху контрола на продукта и върху производствения процес, като цяло. 

 


С любов към животните (PETA)

 

O.WAY формулировките не са и никога няма да бъдат тествани върху животни. Според европейското законодателство подобни тестове са забранени, като от 2004 г. се забраняват готовата продукция да се тества върху животни, а от 2009 г. се забранява тестването и на суровините. 

Фразата “Ние обичаме животните” не е случайна. С нея се изразява етичния избор на компанията да не прави износ на стоки към Китай, където вносителите са задължени да извършват тестове върху животни.

Притежател на PETA Cruelty Free сертификат. Брандът е признат и сертифициран от най-голямата световна организация за защита правата на животните PETA - People for the Ethical Treatment of Animals. 

 


Чистата вода 

 

В лабораториите на O.WAY се добива микробиологична чиста вода без необходимост от йонизиращо лъчение и химическа дезинфекция. 

 

Водата е основният компонент за много от продуктите, но е и носител на микроби и бактерии, които могат да замърсят формулировките на продуктите. За да се запази максимално чистотата на формулите, съдържащата се в тях вода се подлага на две естествени пречистващи процеси: обратна осмоза и озонизация. Благодарение на тази двойна обработка се получава микробиологично чиста вода, без да е необходимо подлагане на продуктите на йонизиращо лъчение и без да се налага използването на химически дезинфектанти.

 


Обратна осмоза и озонизация

 

Обратната осмоза е напълно естествен процес, който технологията е „взаимствала” от природата. Това е безопасна и ефективна система, която отделя водата от чужди вещества, чрез използването на специални мембрани, наречени полупропускливи (осмотични). Тези мембрани позволяват филтриране на чиста вода и задържане на чужди вещества, както в суспензия (хомогенна течност съдържаща неразтворими твърди частици), така и разтворени. След обратна осмоза следва процеса на озониране на водата. Озонът, естествена молекула, съставена от 3 атома кислород, унищожава всички остатъчни микроорганизми чрез окисляване, разграждайки клетъчната мембрана за няколко секунди. В резултат на тези процеси водата е микробиологично пречистена.

 


Най-добрите практики на O.WAY отвътре

 

O.WAY или Organic Way - Органичният начин на живот на компанията е във всичко. Като започва от използването на възобновяеми източници на енергия, електрически автомобили, рециклиране на материали, еко-устойчиви мебели, и достигне до уроци по йога и органично пазаруване с нулеви разстояния за служителите си.

Именно този Органичен Начин на живот (Organic Way) се разпространява и в салоните за красота, които все повече и повече избират да се разграничат чрез естествени, висококачествени продукти и процедури, които носят благополучие на хората. 

Точно този Органичен Начин на живот (Organic Way) вдъхновява всички онези, които избират автентичния, прозрачния начин на живот, с внимание към детайлите и респект към околната среда, наречен „Owayans”.

 


OWAYANS 

 

O.WAY не е просто марка, а набор от ценности, здравословен и екологичен начин на живот.

Поради тази причина около компанията има един цял свят от привърженици, наречени OWAYANS. Те са професионалисти в сектора и хора, които приемат, интерпретират и споделят, както в живота си, така и в социалните медии, философията на агри-козметиката. 

Разрастването на O.WAY обществото на всички континенти е свързано с избора на здравословни, ефективни и качествени продукти от една страна, и от друга - предпочитанието към отговорен и устойчив начин на живот.

 

Избери O.WAY, стани OWAYANS, живей автентично със себе си! 

74

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията

 

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

 

Безплатна доставка над 79лв.

 

Подарък към всяка поръчка

 

100% Оригинални продукти от офицалните вносители

 

Екип от професионалисти


ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА

 

4,9 от 5.0 

 

БАЗИРАНО НА НАД 1082 ОТЗИВА