Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

Избери продукти по:

Цена

25лв. - 169лв.

Вид продукт за коса

Начало Марки

PHYTO

Филтрирай

                        

 

 

PHYTO

PHYTO

PHYTO - Красива и здрава коса чрез растенията


Повече от 50 години, френската марка Phyto разработва продукти за грижа за косата, базирани на растителни екстракти. Пионерът в ботаническата наука, Ви предоставя най-доброто от света на растенията в козметични продукти, за да съхраните здравословния вид на косата и да разкриете естествената й красота.

Брандът е създаден от Патрик Алес през 1968година и PHYTO e първата натурална марка за грижа за коса с добавени гама от продукти, покриващи нуждите на косата от всеки вид и всяка текстура. Внимателно подбрани растителни съставки, работещи в синергия, осигурява максимално ефективни резултати. Грижливо подбрани опаковки на всеки един от продуктите, съхраняват ефикасността на ботаническите формули и са абсолютно безопасни за околната среда със 100% рециклируемост. 

И днес, Лаборатории PHYTOSOLBA продължават да провеждат проучвания, работейки в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати.

Запознайте се с пълната гама от продукти за коса и скалп на PHYTO. 

47

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук