⦁ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 79 ЛВ.  ⦁ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА

Меню
Профил
Език

 

Biocolorist's Therapy, уникална и изключително ефективна комбинация от ритуали за грижа за косата, способнa да революционизира косата.

 

РИТУАЛИ ЗА КОСА, ПАЗЕНИ ОТ ВЕКОВЕ

Вдъхновени от Берберските племена, племена на воини, изследователи, очарователни жени, господари на пустинята, които знаят всяка тайна.

Техните ритуали за красота се предават ревниво от векове от поколение на поколение, като непрекъснато запазват ефективността и оригиналната си рецепта до наши дни.

Оттук и Biocolorist's Therapy представя уникална и изключително ефективна комбинация от ритуали за грижа за косата и професионални продукти, способни да революционизират косата.

 

Защо Biocolorists Therapy?

 

ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ И ИНОВАЦИИ

" Ние се посвещаваме на всяка нужда на косата, като намираме и предлагаме иновативни решения, фокусирани единствено върху удовлетвореността на клиентите.

НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТАВКИ

Biocolorists Therapy предпочита третирането на косата по лесен и естествен начин. Подбира най-добрите съставки, които природата може да предложи на вашата коса с цел постигане на максимално подхранване и блясък.

Избери продукти по:

Цена

50лв. - 124лв.

Вид продукт за коса

НачалоМарки

Biocolorists Therapy

Филтрирай

                        

 

 

Biocolorists Therapy

Biocolorists Therapy

Biocolorist's Therapy - Супер луксозна марка за коса - 100% произведена в Италия. Благодарение на своето изследване и желание да създада уникални продукти, вдъхновени от берберските племена, тя дава нов тласък на тези легендарни ритуали за красота, използвайки ги като основа за новата си линия продукти, наречена CanapaOil&MoringaOil.

 

Тя се състои от 6 иновативни продукта. Иновацията е представена от двете технологии Bi-Activesugar и Tri+Rygenity, които няма да намерите в никой друг продукт на пазара и които представляват новата граница в грижата за косата, представена от CanapaOil&MoringaOil.

 

Марката използва уникална и изключително ефективна комбинация от скъпоценни масла, аминокиселини, използвана от векове и нови патенти, предназначени да възстановят здравето, силата и блясъка на косата още от първото използване.

11

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията

 

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

 

Безплатна доставка над 79лв.

 

Подарък към всяка поръчка

 

100% Оригинални продукти от офицалните вносители

 

Екип от професионалисти


ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА

 

4,9 от 5.0 

 

БАЗИРАНО НА НАД 1082 ОТЗИВА